Guides & Tips til din shopping

Hvordan finder jeg det rigtige produkt i et stort udvalg på 3,9 millioner produkter? Bare rolig – vi har din ryg! Vores egne eksperter skriver og opdaterer konstant en bunke af guides og andet indhold. Vores mål er, at gøre det mere enkelt for dig, at finde det helt rigtige produkt til dine behov og din hverdag.

Få hjælp fra eksperterne

For os er det vigtigt, at du har nemt ved at vælge det rigtige produkt, når du shopper. Det betyder først og fremmest, at du hurtigt kan finde det bedste tilbud – men det er også vigtigt af hensyn til miljøet.

Et fejlkøb er dyrt for dig og ekstra belastende for klimaet. For hvis du ikke er tilfreds, så er du muligvis nødsaget til at købe et helt nyt produkt.

Når du finder det rigtige produkt i en god kvalitet, så vil du sikkert også have glæde af produktet i mange år fremover.
Og det er en ægte win-win-situation ... når vi selv skal sige det.

Her kan du læse mere om, hvordan vores produkteksperter hjælper dig med at træffe det rigtige valg ved hjælp af guides og andet indhold.

PriceRunners guides

Kender du den her situation? Du har brug for en vare, men udvalget er kæmpestort ... hvilket produkt skal du vælge?

Vi vil gerne hjælpe og inspirere dig til at snævre feltet ind, så du med lidt held kun skal fokusere på de sidste detaljer som farven og designet.

Vores guides er det perfekte sted at starte din søgning.

Vi har hundredevis af guides, som alle er fyldt med inspiration og information til produkter, gode hverdagstips og smarte lifehacks.

Temaerne kan være alt fra at vælge den bedste robotstøvsuger til, hvordan du laver den bedste kop kaffe eller finder den bedste gave til mor.

Dyk ned i vores guides, når du skal købe noget næste gang. Vi vil så gerne hjælpe dig med at finde lige præcis det, som du rent faktisk står og skal bruge.

Sådan finder du guides på PriceRunner:

 1. Klik på "Guides" i menuen øverst på hjemmesiden

  PriceRunner-Danmark-Startsiden-Info-Nov-2023  

 2. Vælg en passende kategori

  PriceRunner-Danmark-Guides-Info-Nov-2023

 3. Fandt du en god guide? Klik på billedet for at læse guiden

PriceRunners købsvejledninger

Hurra! Du fandt den rigtige kategori, men nu er du lidt i tvivl om, hvilket produkt, du præcist skal vælge?
Svar på spørgsmålene i vores købsvejledninger, som du finder på udvalgte kategorier.

Helt kort forklaret, så er de en enkel måde, at spore dig ind på produktet ved hjælp af vores mange produktfiltre.

buying guide DK

PriceRunners shoppingtips

Har du brug for lige at få det sidste på plads, før du klikker produktet hjem, så tag et kig på vores shoppingtips. Vi har skrevet shoppingtips til mere end 300 forskellige kategorier.

Her får du vores 3 bedste tips, til at vælge det rigtige produkt.

shopping tips DK

PriceRunners ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Alle kan komme i tvivl, og især når du er lige ved at beslutte dig for et produkt. "Er det her det helt rigtige valg for mig?"

Vores produkteksperter har støvsuget internettet for de mest hyppige spørgsmål i hundredevis af kategorier – så du slipper for at tænke så længe, at du går glip af det gode tilbud.

FAQs DK

 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os