Bedst i test & guides

Hvordan finder jeg det rigtige produkt i et stort udvalg på 2,2 millioner produkter? Hos PriceRunner står vi klar til at hjælpe dig. Vores egne eksperter tester ugentligt nye produkter og skriver anmeldelser og guides til dig. Det kan hjælpe dig med at indsnævre udvalget af produkter, så du lettere kan finde det helt rigtige produkt til dig og din hverdag.

Få hjælp fra eksperterne

For os er det vigtigt, at du kan finde og vælge det rigtige produkt fra start. Det betyder først og fremmest, at du kan spare penge, men det er også vigtigt ud fra et bæredygtighedsperspektiv, så du undgår at købe et dårligt og helt forkert produkt.

Når du finder et godt kvalitetsprodukt, står du med et produkt, som du kan have glæde af de næste mange år fremover. Det er en ægte win-win-situation, hvis vi skal sige det.

Her kan du læse mere om, hvordan vores test og guides bliver udført af vores egne produkteksperter på PriceRunner.

PriceRunners test

De test, du finder på PriceRunner, er helt uafhængige og udføres af PriceRunners egne eksperter.

Alle produkter testes på den måde, som de er beregnet til at blive brugt i det virkelige liv, så testen kan afspejle din hverdag. Vi foretager altså ingen hurtige laboratorietest. Hvis et produkt skal testes i et år for at vise et klart resultat, så tester vi det i et helt år. På den måde afspejler testresultaterne det, som du også kan opleve med produkterne.

”Men hvordan kan I udvælge produkter til test i et sortiment på i alt 2,2 millioner produkter?”, tænker du måske.

Vi tester produkter, som vi ved, at folk har en interesse for, altså det der er populært lige nu. Men det er ikke alt. Vi bestræber os på at teste produkter, som vi ved, har en god og høj grundlæggende kvalitet. Så når du besøger vores test, kan du lettere indsnævre udvalget af produkter, så du kan vælge det produkt, der passer bedst til dine behov.

Og lad os lige tilføje: Selvom vi kårer en testvinder i alle vores test, betyder det jo ikke nødvendigvis, at det testvindende produkt er det bedste valg for dig. Det kommer helt an på dine behov og din hverdag. Du kan se 'Bedst i test'-titlen som et kvalitetsstempel.

For i sidste ende er det dig, som vælger, hvilket produkt der er bedst til dine behov.

Sådan finder du test på PriceRunner:

 1. Klik på "Bedst i test" i menuen øverst på hjemmesiden.

  Find test på PriceRunner  

 2. Vælg den kategori, du er interesseret i.

  vælg testkategori

 3. Har du fundet en spændende test? Så skal du bare klikke på billedet for at se testen.

PriceRunners guides

Er der et produkt, du skal købe, men du ved ikke helt præcist, hvad det er, du leder efter? Eller mangler du bare en god omgang inspiration?

Så er vores guides det perfekte sted at starte din søgning.

Vi siger normalt, at PriceRunners test er for dig, der er klar til at købe et nyt produkt, mens vores guides er noget for dig, der savner inspiration og tips til din hverdag. Vi har +100 guides, som er fyldt med inspiration og information til produkter, gode hverdagstips og smarte lifehacks.

Temaerne kan være alt fra praktiske udendørslamper til hvordan du laver den bedste kop kaffe eller de bedste æbleskiver.

Så næste gang du skal købe noget eller bare har brug for lidt ekstra inspiration, kan du starte med at læse en af vores guides. Det kan hjælpe dig med at finde lige det, som du rent faktisk står og skal bruge.

Sådan finder du guides på PriceRunner:

 1. Klik på "Guides" i menuen øverst på hjemmesiden.

  Find guides på PriceRunner  

 2. Vælg den kategori, du er interesseret i.

  guides vælg kategori

 3. Har du fundet den rigtige guide? Klik på billedet for at læse guiden.

   
Tilbage til toppen