Shop smartere med vores app

Sammenlign alt med PriceRunner - Danmarks største prissammenligningstjeneste med flere end 1,8 millioner produkter og hold styr på aktuelle tilbud og udsalgspriser. Med stregkodescanneren kan du sammenligne alle produkter, du ser i en butik og undgå overpriser og falske tilbud. Uanset hvad du planlægger at købe: Shop smart og gør en god handel med PriceRunner.

App store download Play store download

Tilbud lige nu

Hver dag scanner vores prisrobot millioner af priser fra tusindvis af butikker og registrerer prisfald i realtid. Procentsatsen viser, hvor meget prisen er faldet i forhold til den tidligere laveste pris blandt de butikker, vi sammenligner. Sammenligningsprisen beregnes ud fra medianen af de tidligere laveste priser indenfor de seneste 30 dage.

Smart stregkodescanner

Spar penge ved at bruge stregkodescanneren, inden du køber noget i en butik. Scan stregkoden på det produkt, du gerne vil købe, og app’en fører dig direkte til en opdateret prissammenligning. Det er altså ganske nemt at tjekke, om man virkelig gør et godt køb.

Find produkter og sammenlign priser

Søg efter produkter, du er interessereret i, eller surf gennem hundredvis af forskellige produktkategorier og få inspiration. Uanset hvad du leder efter - vinterdæk, golfkøller, barnevogne eller mobiltelefoner - så kan du finde produkter og sammenligne priser i PriceRunners app.

Søg produkter i andre lande

App’en genkender hvilken region, din telefon er indstillet til og tilpasser sig automatisk for at vise produktudvalget i det land, du befinder dig i. Det er også muligt manuelt at skifte mellem at søge og sammenligne produkter i de tre lande, som PriceRunner findes i: Danmark, Sverige og Storbritannien.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.