1. Gaming & Underholdning
 2. Spil
 3. Xbox One spil
Red Dead Redemption II

Red Dead Redemption II

Action, Eventyr, PEGI aldersmærkning 18+

Sammenlign priser fra 249 kr. til 550 kr.
·

Placering 11 i Xbox One spil

Special Edition

fra644 kr.

Standard Edition

fra249 kr.
ANNONCE

Fra Coolshop

Red Dead Redemption 2

259 kr.
Annonce

hverdag.dk

fra277 kr.
Annonce
Illustration

For dyrt? Få besked så snart prisen falder.

Annonce

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.7

Baseret på 2449 anmeldelser

 • 5

  85%

 • 4

  7%

 • 3

  4%

 • 2

  2%

 • 1

  3%

Super spil

Jeg har spillet mange spil, men intet ligesom dette spil. Historien er bare så godt at man bliver fanget af den og rivet med i eventyret. Fantastisk spil, det bedste jeg nogensinde har spillet vil jeg sige.

Fremragende

Bedste spil i år! Fed historie, gennemført karakter udvikling og skide flot!

Fremragende

Stor og detaljeret spil. Smukke og varierede miljøer, hvor du kan udforske i lang tid. Faktisk er det spillets største styrke, at uden nødvendigvis at være drevet af en historie, kan du tage ud i ørkenen og bare være i det tempo, du ønsker. Det viser alt, der normalt op side quests, når du er ude at udforske, og du ikke gør en mission, så det er endda sjovt at jage eller fiske. Historien er også lang og fantastisk god. Rockstars humor er fremhævet i de fleste øjeblikke, selv om der er en dybde i historien. Hvis du kan lide Rockstar andre spil som GTA-serien, dette spil er et must. Mens det vilde vesten ikke er den genre, jeg kan lide mest, tror jeg ikke, det skal stoppe en fra at købe dette spil.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Red Dead Redemption II er 249 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 23 butikker.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.