Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Sony DualShock 3

Sony DualShock 3

Gamepad, PS3, Trådløs, Kabel
Flere egenskaber
fra 344 kr. til 611 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med Sony’s Dualshock 3 til PlayStation 3 vil du mærke hver eneste eksplosion, kollision eller skud i håndledet og hele vejen ud i kroppen.

Sony Dualshock 3 giver den helt rigtige og mest intense oplevelse, når du skal spille PlayStation. Med de præcise tryksensorer i hver eneste knap og de følsomme SINAXIS bevægelsescensorer, kan du føre dine tanker og ideer direkte over i spillet. Med Dualshock-funktion kan du mærke de hårde skud, de store eksplosioner og kollisioner i din håndflade, så snart de sker.

Sony Dualshock 3 er du 100 procent trådløs. Det giver dig meget mere frihed til at sidde behageligt og leve dig ind i spillet med hele kroppen. Sony Dualshock 3 har en driftsikker Bluetooth-teknologi, så du kan spille i timevis helt uden forstyrrelser.

På én opladning kan du spille helt op til syv timer i træk. Indikatoren øverst på controlleren blinker rødt, når den trænger til en opladning. Når du skal lade controlleren op, sætter du den bare til din PlayStation 3 med det medfølgende USB-stik. Ledningen er lang nok til, at du kan fortsætte med at spille, selvom Sony Dualshock 3 sidder til opladning. Du kan tilslutte op til syv controllere til din PlayStation 3 ad gangen, hvis I er mange, der skal spille mod hinanden. Hvis du ønsker at oplade mange controllere samtidigt, kan der købes en Multi Charge Station, så flere controllere kan smides i opladeren samtidigt.

En ny og vigtig tilføjelse til Sonys klassiske Dualshock-controller er SINAXIS-teknologien. Dine bevægelser med hænderne og kroppen bliver nu til en integreret del af spillet med Dualshock 3. SINAXIS-sensorerne kan mærke, hvis du tilter controlleren til venstre eller højre, hvis du klemmer hårdt om den, eller hvis du trækker den tilbage mod kroppen. De bevægelser overfører den til spillet i real-tid og med høj præcision.

Sony Dualshock 3 er designet, så den lægger helt præcist i din håndflade. Det sikrer, at du har et godt greb, når du hurtigt skal skifte mellem de forskellige knapper, og at du ikke får ondt i fingrene, når du spiller flere timer i træk. Knapperne er trykfølsomme og kan mærke, hvor længe du holder knappen inde, og hvor hårdt du trykker. Dit tryk bliver med maksimal præcision overført til spillet.

Sony Dualshock 3 er den eneste originale controller til Sonys PlayStation 3, som kan køre over Bluetooth. Den har altid været den foretrukne controller blandt spillere.

Produkt
ProduktnavnDualShock 3
Produktegenskaber
Type
Gamepad
TilslutningTrådløs, Kabel
PlatformPS3
EgenskaberVibrationer, Bevægelsesstyring
FarveSort
Udgivelsesår2008
BatteriLithium-ion
InterfaceBluetooth, USB Type-A
Analog Styrepinde2
D-blokke1
Knapper13
Vægt192 g