Netgear Orbi RBK20

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.3

Baseret på 196 anmeldelser

 • 5

  64%

 • 4

  20%

 • 3

  6%

 • 2

  4%

 • 1

  6%

Fremragende

Fuld tilfredshed Vi har altid haft ret dårligt forbindelse på vores soveværelse på loftet. Med denne Orbi er det nu muligt for os begge at have rigtig god wifi på loftet. og det et endda muligt at have flere brugere på vores wifi uden at det sænker farten.

Rigtig god

Jeg er FAN!!!! Vores drenge har værelse på 1. sal og der har altid været så dårlig internet forbindelse at de har været nødsaget til at bruge internet deling med vores tlf. Vi har nu tilsluttet dette system og det er intet mindre end FANTASTISK! Der er super god forbindelse i hele huset og drengene har ikke én gang spurgt efter internet deling siden:) Jeg kan kun anbefale dette produkt. Det tog dog lidt tid at finde ud af installeringen med nuværende router. Får 4 stjerner med pil op herfra :)

Rigtig god

Tidligere har vi kæmpet meget med sløvt internet i dele af huset, men Netgear Orbi Wifi har afhjulpet problemet. Nu virker det helt ned i kælderen, hvor det uden problemer kan trække diverse streaming-tjenester. Installation og tilkobling er meget nemt, og app'en har virkelig lækre features. Routerne er pæne at se på, og de passer ind i et moderne hjem.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Netgear Orbi RBK20 er 1.999 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 6 butikker.

Sammenlign alle Netgear Mesh Systems

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.