ASUS VG248QE 24"
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Det har aldrig været nemmere at få fingrene i en fantastisk kvalitetsskærm, der er udviklet specielt til gamere og med deres specifikke behov for øje. En sådan er ASUS VG248QE.

Vælger du ASUS VG248QE, får du en højkvalitetsskærm, som med sine mange funktioner først og fremmest er udviklet til gamere. Det betyder dog ikke, at den ikke kan bruges af non-gamere og til alment brug, for det kan den absolut godt.

Selv om mange af funktionerne er udviklet specielt for at gøre spiloplevelserne helt unikke for gamere, er det dog ofte elementer, der også vil komme andre med et mere almindeligt brug til gavn. Det kan f.eks. ses på skærmen, som har en mobilitet, der er noget ud over det sædvanlige. Den kan vippes forover, bagover, drejes og justeres i højden, så du opnår præcis den placering af skærmen, som er mest optimal. Det behøver du ikke at være gamer for at værdsætte.

Skærmen understøtter såvel 2D som 3D, har en responstid på 1 ms og en opløsning på 1920 x 1080 pixels. Skærmen er en såkaldt TN-skærm, der med sin matte overflade er fremragende, hvis man sidder et sted, hvor der er lysindfald. Der er tale om en hurtig skærm, det siger ligesom sig selv, når den er skabt til gamere, men den er også velegnet til tekstbrug og er derfor også et godt valg, hvis du til dagligt sidder med tekstarbejder på computeren.

At vælge den rigtige skærm, også kendt som monitor, er noget, der skal tages seriøst. Det er nemt at overse det faktum, at der kan være mange gener og ulemper ved at vælge en forkert skærm. Det handler derfor om at afdække og afveje de behov, som du måtte have, og her bør du for din egen skyld forholde dig realistisk og rationel, så du får den mest optimale løsning, både aktuelt og fremadrettet.

Hvis ungerne er til spil, bør du sikre dig, at de får en skærm, der er gearet til dette. Her er ASUS VG248QE, som før nævnt, et fremragende valg, som helt sikkert vil vække begejstring.Men, hvorfor ikke tage dem med på råd? Lad dem læse produktbeskrivelse og specifikation og sæt jer sammen og snak om, hvad de forskellige fagudtryk dækker over. I sidste ende betyder det, at de får den bedst mulige løsning, og det gør du også, nemlig tilfredse børn.

Log ind
Bliv medlem