• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Computer & Software
  3. Computerudstyr
  4. Skærme
  5. OLED Skærme

OLED Skærme

Hos PriceRunner hjælper vi dig med at finde de bedste OLED skærme til dine behov og præferencer. Vores kategori for OLED skærme gør det nemt at sammenligne produkter og priser, så du kan træffe den rigtige beslutning. Brug vores nyttige kategorifiltre til at sortere efter størrelse, opløsning og andre vigtige specifikationer. Du kan også læse brugeranmeldelser for at få ærlige meninger fra andre købere. Uanset om du leder efter en stor skærm til hjemmebiografen eller en mindre model til kontoret, guider vi dig i den rigtige retning. Start din søgning her og find den OLED skærm, der passer bedst til dig.

Filtrer
Produktegenskaber
Tilslutninger
Display
Lagring
Design
Strømforsyning
Kompatibilitet
Mål

27 produkter

OLED Skærme Samsung Odyssey OLED G8
-666 kr.

Samsung Odyssey OLED G8

4,0

3440 x 1440 (UltraWide), OLED

5.620 kr.6.286 kr.
ComputerSalg
Elgiganten
i 23 butikker

Tre tips, når du skal købe en computerskærm

I dag findes der to skærmformater, som udgør næsten hele markedet:

  • 16:9 kaldes også for en almindelig widescreen. Et format, som de fleste skærme følger uanset prisklasse eller målgruppe. Fungerer godt til langt de fleste formål.

  • 21:9 kaldes ultrawide (men det præcise billedforhold kan variere). Én meget bred skærm i stedet for to separate skærme. I den størrelse er det praktisk med en buet skærm. De er sjældent de billigste, men de giver et godt overblik for dig, der gamer eller arbejder i mange programmer på samme tid.

En slags joker er det næsten kvadratiske format 3:2 i arbejdsrelaterede sammenhænge. Her er tanken, at du har mere gavn af højde end bredde til dokumenter og lignende.

Skærme til gaming har mulighed for højere opdateringshastighed – 144 hertz eller højere, hvilket er en fordel i FPS spil med mere.

Hvis du vil have mest muligt ud af din skærm og dit grafikkort, så skal skærmen understøtte den rigtige teknologi. Selv om der findes nuancer, handler det om, at skærmen skal understøtte Freesync, hvis du har et grafikkort fra AMD og G-sync, hvis du har et Nvidia-kort.

Det kan lyde rart med indbyggede ting som en skærm med kamera, en skærm med højttalere eller måske USB-hub. Det ser også godt ud med et rent skrivebord og en skærm uden ledninger (næsten). Men især hvis du ofte kobler en laptop til og fra skærmen, så kan det slide på stikket og dermed forbindelsen.

Brug hellere krudt og penge på en rigtig god skærm, og køb tilbehøret separat – lyden fra eksterne højttalere og mikrofoner er også markant bedre.

Annonce