Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Weber Q3200 Gasgrill

Weber Q3200 Gasgrill

Gasgrill, Bordgrill, Vogn/Stativ, Termometer, Brødhylde, Hjul, Låg, Sidebord, Bundbrænder, Lukket låg
Fra 2.999 kr. til 4.499 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med en Weber Q3200 får du det bedste af det bedste inden for gasgrill: En kompakt grill, der alligevel har et overraskende stort grillareal. Gasgrillen er god, ikke mindst når det skal gå hurtigt, for den er varm i løbet af ingen tid.

Weber har for længst slået sit navn fast som den førende leverandør af grill og grilltilbehør i høj kvalitet, der holder. For mange grillentusiaster verden over er det derfor kun Weber, der duer.

Fra kuglegrill til gasgrill

Der var engang, hvor Webers kuglegrill til kul var det nyeste nye inden for grillverdenen, så sådan en skulle vi alle have. Der er stadig mange, der mener, at en rigtig grill er en kulgrill. Men efterhånden er der også flere og flere, der har fået øjnene op for fordelene ved en gasgrill, for eksempel en af dem fra Webers Q-serie. En gasgrill er nemlig varm på ingen tid. Så kan du hurtigt få noget på grillen og færdige retter på bordet. Det kan være en fordel, hvis du er en af dem, der griller tit, og også på en helt almindelig hverdagsaften.

Mange kan alligevel ikke helt slippe kulgrillen og duften af grillkul. De vælger så at bruge gasgrillen til hverdag og lege med kulgrillen i weekenderne og ferierne, hvor der er bedre tid til den slags.

Den gode grillsmag er der stadig – uanset, om du vælger en kulgrill, en elgrill eller en gasgrill. Med en af hver ved hånden er du klar til at grille ved enhver lejlighed.

Webers Q-serie består af en række forskellige gasgrill i forskellige størrelser. De mindste modeller er velegnede til for eksempel at tage med på picnic, i båden eller på stranden.

Weber Q3200 er flagskibet i Q-serien. Det er en meget rummelig, men alligevel kompakt grill med to brændere, der betyder, at du kan grille både ved direkte og indirekte varme. De to sideborde giver praktisk afsætningsplads. Derudover har Weber Q3200 en smart lygte i håndtaget, en praktisk brødhylde og en lille skuffe.

Weber Q3200 er udstyret med hjul, så den er nem at flytte rundt med på terrassen. Den fylder ikke så meget som Webers traditionelle store kuglegrill med sideborde, men den er alligevel meget rummelig, når hele familien skal have mad fra grillen.

Weber laver også mange forskellige former for grilltilbehør. Noget er nødvendigt, andet er bare rart at have. Men man skal som bekendt aldrig gå ned på udstyr.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnQ3200 Gasgrill
Produktegenskaber
GrillmodelGasgrill
TypeBordgrill, Vogn/Stativ
EgenskaberBrødhylde, Hjul, Låg, Sidebord, Termometer
Brænder typeBundbrænder
TændingstypeElektrisk tænding
Antal primære brændere2 stk
Primær brændereffekt6.35 kW
Bredde: Primære Grill63.0 cm
Dybde: Primære Grill45.0 cm
Grill flade varianterSammenfoldelig
LågLukket låg
SidebordFoldbar
Ramme materialeAluminium, Stål, Støbejern
Overflade materialeStøbejern
BelægningEmalje
Tilgængelige farverGrå
Størrelse
Dybde76.2 cm
Bredde127.5 cm
Højde141.0 cm
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her