Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Epilator: 5 modeller i test

Af PriceRunner Opdateret 31.10.2016

Vi har testet epilatorer og udpeger Silk-Épil 9561 Wet & Dry til bedst i test. Denne epilator arbejder effektivt og giver et perfekt, vokset resultat. Der er en masse godt tilbehør og brugbare mundstykker med i prisen.

Bedste lavprisvalg bliver Philips Satinelle Legs HP6420, som er lille og let med gode betjeningsknapper. Epilatoren giver hurtigt resultater og er bedst at bruge på benene. Philips Satinelle er en rigtigt god lavprisepilator, uden finesser, men som gør lige det, den skal.

Bedst i test

Braun Silk-Épil 9 9561

Effektiv epilator, der giver et perfekt, vokset resultat og har meget godt tilbehør

Silk-épil 9-serien er en videreudvikling af Silk-épil 7-serien, der i flere år har været vores foretrukne epilator. Foruden det luksuriøse design har Silk-épil 9561 flere forbedringer, der betyder, at vi har fået en ny favorit. Det tydeligste er uden tvivl, at hovedet er 40 % bredere end tidligere, så det går hurtigere end nogensinde at få glatte ben. Endvidere er pincetterne bedre, så de får fat i kortere og tyndere hårstrå. Den vigtigste forbedring er dog, at det gør mindre ondt end før.

De brede ruller udjævner huden effektivt, inden hårstrået rykkes ud. Den lille lampe gør det nemt at se selv de mindste hår i sarte områder, og epilatoren fungerer under bruseren – et meget stort plus, da det varme vand dæmper eventuelt ubehag. De forskellige medfølgende mundstykker passer godt til deres individuelle anvendelsesområder. Der medfølger også et shaver-hoved med trimmermundstykke, så man føler sig rustet til alle situationer.

Bedst i testmasser af godt tilbehør og mundstykker perfekt resultatsom en rigtig voksning
Relativt stor og tung

Braun Silk-Épil 7561 Wet & Dry

Vandtæt med meget tilbehør og lampe for et silkeglat resultat

Silk-épil 7-serien har i lang tid været en af vores absolutte yndlingsepilatorer, og med den seneste opdatering holder den fast i sin position. Den er måde ledningsfri og vandtæt, så den uden problemer kan anvendes under bruseren eller i badet. Håndtaget ligger bekvemt i hånden, og knapperne er nemme at bruge uden at være i vejen. En lille lampe oplyser området, der skal epileres, det lyder måske unødvendigt, men det er virkelig en stor hjælp at kunne se alle de små hår. Pincetterne er meget effektive og fjerner selv korte, tynde hårstrå.

Flere forskellige mundstykker medfølger og virker godt til deres respektive tiltænkte anvendelsesområde. For eksempel et barberhoved med trimmerafstand, en ansigtskappe og en kappe til sart hud. Kombinationen af den højeffektive epilering og udmærket tilbehør gør 7-serien til en både kompetent og komplet epilator. Vi synes, at den giver utrolig meget funktion for pengene, og derfor lægger den sig blandt de allerøverste af alle de testede epilatorer.

Vandtætmeget tilbehørsilkeglat resultat
Kan gøre ondt for nybegyndere
Bedste lavprisvalg

Philips Satinelle HP6420

Lille og let med hurtigt resultat, tilpasset til ben

Philips Satinelle er en lille og næsten vægtløs epilator. Den har intet batteri, men sluttes til stikkontakten via en ledning. Det er dog hverken besværligt eller til gene, da ledningen er både lang og fleksibel. Satinelle har en kraftig motor, som gør et godt stykke arbejde, og mundstykket er bredere end for eksempel Braun 5541, så den alligevel er forholdsvis hurtig. Nogle af vores testere – dem med de største hænder – syntes at håndtaget næsten var for lille og ikke gav så god støtte i hånden.

Betjeningsknappen er imidlertid god, og man gør ikke noget ved en fejl. Santinelle er hovedsagelig beregnet til brug på benene og har således et noget smallere anvendelsesområde end de dyrere epilatorer i testen, men hvis benene er dit fokusområde, er det dumt at betale mere end nødvendigt. Philips Satinelle er en rigtigt god lavprisepilator, uden finesser, men som gør lige det, den skal.

Lav vægtlille størrelsegod knapgodt og hurtigt resultat på benene
Ret lille til større hænderkan ikke anvendes i brusebadet

Braun 5541 Silk-Épil 5 Wet&Dry epilator

Vandtæt med godt tilbehør og lang batterilevetid

Silk-épil 5541 har et af testens smalleste hoveder, og selv om det funktionsmæssigt løser opgaven, tager det længere tid at blive færdig. Pincetterne sidder også meget tæt, hvilket yderligere mindsker effektiviteten. Der medfølger to forskellige epileringskapper, en massagekappe og en til hudkontakt. Tilbehøret omfatter også et barberhoved med trimmerafstand, som er et godt supplement, hvis hårene er for lange, når det er tid til at epilere. Det er meget enkelt at skifte mellem de forskellige hoveder.

Trykknappen til betjening sidder desværre sådan, at man let kommer til at trykke på den ved en fejl, hvilket forstyrrer arbejdsrytmen. En grøn ladelampe viser, når epilatoren er tændt, men vi havde hellere set en brugbar lampe, som lyser huden op som på Brauns dyrere modeller. Silk-épil 5541 tåler vand, så den er let at rengøre. Dette er en relativt billig epilator, men vi synes ikke at den lavere pris kan retfærdiggøre den middelmådige funktion. Vi anbefaler i stedet Brauns 7-serie eller 9-serie.

Vandtæt og har 30 min batteritidmeget tilbehør.
Knappen er for let at komme til at trykke på ved en fejltaget lang tid at epilere

Braun Silk-Épil 3

Dermatologisk anbefalet epilator, der er et godt lavprisvalg med meget tilbehør

Dette er lillesøsteren til Braun Silk-épil 7 Xpressive. Den har de samme grundlæggende effektive funktioner, men til en betydeligt behageligere pris. Det gør, at vi udpeger den til testens bedste lavprisvalg. Den har selvfølgelig ikke nær så mange finesser og tilbehør. Det er dog stadigvæk en meget kompetent epilator, men hvis du har råd, bør du sigte efter storesøsteren ovenfor. Der medfører to stykker tilbehør: et mundstykke til armhulerne og et barberhoved til at trimme længere, uønskede hårstrå. Hovedet har massageruller på begge sider, hvilket beroliger huden.

Dermatologisk anbefalet
Ikke ledningsfrihovedet kan ikke rengøres i vand

Alt om epilator

Vores eksperter i skønhedspleje har testet epilatorer, der fjerner hår med rødderne på ben og krop. Den udmærkede Silk-épil 9561 Wet & Dry. er deres købsråd for 2016. En Epilator er det bedste alternativ til voksning for både kvinder og mænd. Det er også billigere end behandlinger til permanent hårfjerning på klinikker med laser, IPL, elektrolyse eller diatermi. Dagens moderne epilatorer giver mindre ubehag og kan tage kortere hårstrå end for blot nogle år siden. Det kan godt gøre ondt første gang. Derefter kan langt de fleste personer klare at fjerne hårene, som desuden bliver tyndere efterhånden.

Sådan fjerner du hår med epilator

Epilatoren kan med fordel anvendes om aftenen. På den måde når eventuel hudirritation at fortage sig, inden du vågner. Vask huden ren, og tør og trin først længere hårstrå med mundstykket til barbering. Hvis du køber en billigere model, må du bruge en saks. Epilatoren skal holdes helt lige i 90 graders vinkel på huden. Så får den bedst kontakt med hårstråene.

Stræk huden med den anden hånd, og før epilatoren i korte træk mod hårenes vækstretning. Prøv først på et lille hudområde. Huden er sart i armhulerne og intime områder som bikinilinjen, så der skal du være ekstra forsigtig. Efter behandlingen kan du anvende en mild lotion for at berolige huden. Nu har du glat og fin hud i flere uger.

Første gang synes en del, at det er ubehageligt at bruge en epilator. Efter nogle gange vænner man sig til det, og hårstråene bliver tyndere og mindre følsomme. Så bliver du glad for, at du købte en epilator i stedet for at besøge en klinik og betale i dyre domme for laserbehandling eller IPL med varierende resultat.

Prisen på en voksning er desuden tjent ind igen allerede efter en måneds tid, også hvis du køber den dyrere model, der blev bedst i test, Silk-épil 9561 Wet & Dry. Producenterne anbefaler ikke at bruge epilatoren til hårfjerning, der svarer til brasiliansk voksning, da der er risiko for at huden kommer i klemme.

?
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem