1. Bedst i test

Selvbruner test: Få en flot kulør med disse 11 cremer

Katarina Stenskytt

Opdateret 27. marts 2021

Er du på jagt efter en lækker sommerbrun glød? Med en god selvbruner kan du nemt opnå den flotte sommerkulør uden at ligge og svede i solen. Vi har testet selvbrunere og udpeger St Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist til bedst i test. Cremen er hurtigvirkende og føles let og fugtgivende på huden. Slutresultatet ses tydeligt med en flot naturlig farve.

Selvbruner test: Få en flot kulør med disse 11 cremer

Bedste lavprisvalg bliver Ida Warg Self-Tanning Spray. Denne selvbruner tørrer hurtigt og giver et naturligt solbrændt look.

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden. I testen af selvbruner er produkterne vurderet dels efter første påføring og dels efter gentagen brug for at kunne afgøre produktets ydeevne, og om det er muligt at opbygge en mere mørk nuance.

I testen har vi gået ud fra følgende parametre for at kunne lave en bedømmelse:

  • Farve: Hvordan bliver produktets farve? Er den brun, og ser den naturlig ud? Hvor intens bliver farven, og kan man opbygge en mørkere nuance over tid? Er produktet glansgivende?

  • Påføring: Er produktet enkelt at påføre? Er det nemt at undgå rande og hvide pletter?

  • Konsistens: Klatter produktet ved påføring? Hvor hurtigt absorberes det af huden? Efterlader den pletter på tøj og sengetøj?

  • Duft: Hvordan dufter produktet? Trænger den karakteristiske duft af selvbruner igennem? Hvor længe dufter produktet?

Bedømmelsen af produktet er baseret på helhedsindtrykket, hvor forpakningen også er med. Karakteren er derefter givet ud fra bedømmelsen i forhold til produktets pris for at kunne bestemme prisgunstigheden.

Vi har testet et udpluk af markedets populære selvbrunere. Sammenlign priser og find tilbud på de testede selvbrunere på PriceRunner.

1. St Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist - BEDST I TEST SELVBRUNER CREME

En selvbruner, der er let at påføre, hvis man synes at selvbruner er besværligt

St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist 200ml

St Tropez har stor erfaring inden for selvbrunere, men det betyder ikke, at du altid opnår en perfekt farve med deres produkter. Med St Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist er det imidlertid let som en leg at få en smukt solbrun hud.

St Tropez' spray-produkt er helt gennemsigtigt - hvilket medfører både fordele og ulemper.

  • Ulempen er, at det ikke er så tydeligt, hvor vi har påført produktet.
  • ** Fordelene er*, at det ikke bliver fedtet, og du undgår grimme pletter på både dit tøj og andre ting i nærheden.

I sidste ende viser det sig at være lettere end forventet at få en jævn farve
- selvom sprayen er farveløs.

Enkel påføring ved hjælp af handske

Som med langt de fleste selvbrunere bør du bruge en applikatorhandske. Derefter sprayer du simpelthen kroppen, hvorefter du smører produktet ind ved hjælp af handsken. På den måde fordeler du sprayen mere jævnt.

Men husk at tage en kropsdel ad gangen – ellers risikerer sprayen at tørre, før du når at fordele den med handsken.

Farven kommer gradvist i løbet af nogle timer, og farven bliver rigtig pæn. Det ligner virkelig, at man har været meget udenfor i solen.

Det er naturligvis vigtigt at have styr på grundarbejdet – hvis dine albuer eksempelvis er tørre, så bliver resultatet plettet.
Men hvis du husker at eksfoliere og genfugte, så bliver farven jævn og fin.

Skøn tropisk duft

Det er ikke muligt at skjule lugten af selvbruner helt. Men mens du sprayer, så dufter St Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist dejlig tropisk. I timerne derefter lugter den derimod tydeligt at selvbruner.

For en flot og jævn farve kombineret med en virkelig enkel påføring er St Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist et naturligt valg.

Nem at påføregiver en jævn og naturlig farvefungerer fint også til meget lys hud
Den farveløse spray kan være svær at se ved påføringlige lovlig dyr

Prissammenligning

Sammenlign priser
Lookfantastic Logo

St.Tropez Self Tan Purity Vitamins Mist 200ml

267 kr.
Netlens.dk Logo

ST.TROPEZ Self tan purity vitamins mist 200ml

271 kr.
Billigvoks.dk Logo

St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist 200 ml.

275 kr.

2. Ida Warg Self-Tanning Spray - BEDSTE LAVPRISVALG SELVBRUNER CREME

Praktisk og stort set lugtfrit produkt der også passer til blegfise

Formel: Flydende Forpakning: Sprayflaske Farveniveau: Middel Applikationshandske nødvendig: Ja

Ida Warg Self Tanning Spray 150ml

Selvbrunerprodukterne fra den svenske influencer Ida Warg blev hurtigt populære. Folk fortæller om jævne, gradvise resultater, og vi kan kun istemme i rosen. Selv den blegeste hud får et naturligt solbrændt look, som er let at bygge videre på med flere påføringer.

Ida Wargs Self-Tanning spray påføres ifølge anvisningerne ved at spraye den i en handske, der købes separat, for derefter at smøres ind i huden. Man kan selvfølgelig også spraye direkte på kroppen og derefter bruge handsken til at fordele produktet jævnt. Den modige kan gøre det uden handske, men så risikerer man også, at hånden bliver misfarvet. Sprayen er helt farveløs, så man skal koncentrere sig under påføringen for ikke at overse nogle steder. Men da farven opbygges gradvist, er det ikke en katastrofe, hvis man kommer til at glemme en lille plet.

Ifølge forpakningen er det et helt lugtfrit produkt, og det er delvis rigtigt. Under brugen lægger man ikke mærke til nogen duft, men efter nogle timer, kan man alligevel fornemme duften af selvbruner. Produktet tørrer dig hurtigt, og der har ikke været synlige rester på sengetøjet, hvis man har lavet behandlingen et par timer inden sengetid.

Prisen er god, påføringen enkel, og resultatet er pænt – en klar lavprisfavorit!

Jævn dosering af spraygod prispæn og naturlig farve
Ret svær at påføreda den er helt gennemsigtig. Farven er et stykke tid om at modne.

3. Tan-Luxe The Gradual

Hurtigvirkende med naturligt og godt resultat

Formel: Creme Forpakning: Plasticflaske Farveniveau: Stærk Applikationshandske nødvendig: Nej

Tan-Luxe The Gradual Illuminating Tanning Lotion 250ml

Det første man bemærker, når man åbner Tan-Luxe The Gradual, er den friske duft – ikke en overvældende styrke af den klassiske selvbrunerduft, men i stedet en frisk duft af sommer. Formlen er forbløffende tynd, og man skal derfor være forsigtig ved dosering. Det er ikke nødvendigt med en applikationshadske til The Gradual, men hvis man alligevel har en liggende derhjemme, er det smart at bruge den, fordi det giver et endnu jævnere slutresultat.

The Gradual giver et hurtigt og godt resultat. Lad jer ikke narre af navnet, farven kommer ikke gradvis – den kommer med det samme. Dejlig hurtigt og i løbet af et par timer kan man fremvise en kraftig farve. Da den giver så meget farve på en gang, skal man sørge for ikke at overdosere produktet ved påføring. Man kommer langt med et tyndt lag, hvilket også gør The Gradual drøj, og den holder længere, end man regner med, når man ser flasken.

Produktet absorberes hurtigt og føles let og fugtgivende på huden, og hvis man arbejder den ordentligt ind (nøjagtig som med enhver anden body lotion) giver Tan-Luxe The Gradual et frisk og naturligt resultat, som er svært at overgå.

The Gradual fra Tan-Luxe er effektiv, drøj og velduftende – en storfavorit på badeværelseshylden.

Pæn og naturlig farve.Dufter godt.
Lidt tynd at arbejde medså doser sparsomt

4. Cocoa Brown One Hour Tan

Klatter ikke og nem at påføre med naturligt resultat

Formel: Formel Forpakning: Forpakning Farveniveau: Farveniveau Applikationshandske påkrævet: Ja

Cocoa Brown 1 Hour Tan 150ml

Cocoa Brown er eksploderet på markedet og blevet meget populært. En sød duft spreder sig, når den faste mousse sprayes ud, og den dufter som en klat sommer. Den lysebrune farve gør det nemt at smøre et jævnt lag ud. Moussen er også en smule gylden, hvilket giver en flot glans, så man straks føler sig friskere. En af de bedste egenskaber ved Cocoa Brown, og et aspekt der får den til at skille sig ud fra resten af udvalget, er at den generelt slet ikke klatter.

Den trænger hurtigt ind i huden, uden at den af den grund er svært at få fordel moussen jævn på huden. Cocoa Brown kan skylles af efter en, to eller tre timer, afhængigt af hvor mørk farve man ønsker. Derfor kan man ikke tage den på om aftenen, inden man går i seng. Dette giver helt klart problemer, hvis man har en aktiv livsstil. På den anden side er den en praktisk måde at kontrollere resultatet.

Vi kunne godt have tænkt os et resultat med mere farve, da det bliver meget forsigtigt. Farven bliver dog meget naturlig og flot. Duften af selvbruger trænger ret kraftigt igennem, men da produktet alligevel bruses af, gør det ikke så meget. Cocoa Brown er ikke blevet en stor ting uden grund. Med et flot resultat og en rimelig pris fortjener dette produkt en topplacering.

Hurtig tørretidgod konsistenslet at få jævntnaturligt resultat
Skal skylles afsvag farve

5. St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse

Nem at påføre og giver et virkelighedstro resultat med meget farve

Formel: Mousse Forpakning: Pumpeflaske Farveniveau: Meget farve Applikationshandske påkrævet: Ja

St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse 50ml

Denne selvbruner giver en dejlig gylden og virkelighedstro nuance. St. Tropez er hurtigt blevet en af de mest populære producenter på området, og det er ikke uden grund. Resultatet er ganske enkelt rigtig godt. Til påføring anvendes en applikatorhandske, som gør det nemt at fordele moussen på huden. Væsken har en brunlig tone, som gør det lettere at få et ensartet resultat, da man kan se, hvor man allerede har smurt.

Denne Bronzing Mousse giver stor effekt allerede efter en gangs brug, så man skal være ekstra omhyggelig med at få dækket al huden. Overser man noget, kan det garanteret ses dagen efter. Det er lykkedes for St. Tropez at skjule den typiske duft af selvbruner relativt godt i deres produkt. Når moussen påføres, tager det lidt tid for den at tørre, så det er bedst at gøre om aftenen.

Den brunlige farve gør dog, at hvidt sengetøj risikerer at blive lidt misfarvet, men farven går af i vask. Produktet kan ved første øjekast virke dyrt, men takket være dets drøjhed holder det længe. Dette kombineret med den enkle påføring og det fantastiske slutresultat gør, at St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse får en topplacering.

Virkelighedstro gyldent resultatenkel at påføremeget farve
Klatter en delKlatter en del

6. Maria Åkerberg Tan in a bottle

En økologisk selvbruner der er let at påføre og giver et naturligt resultat

Formel: Creme Forpakning: Plastictube Farveniveau: Let Applikationshandske nødvendig: Nej

Maria Åkerberg Tan in A Bottle 100ml

Maria Åkerberg Tan in a bottle er en økologisk selvbruner, der kommer i en stilren, hvid tube. Her er der virkelig ikke noget, der sladrer om, at det er solbrændthed på tube, vi har med at gøre, bortset fra navnet selvfølgelig.

Selvom man ikke helt kan skjule den klassiske duft af selvbruner, lugter den alligevel lidt mere krydret end mange andre produkter, vi har testet. Ved påføring bliver man på ingen måde slået ud af lugten af dihydroxiacetone (som er den ingrediens der gør en brug og også lugter ret specielt), den rammer først efter et stykke tid på huden. Men selv da lugter Tan in a bottle krydret og generelt ret så behageligt.

Når man smører sig med denne selvbruner, har man med et rigtig cremet og hvidt produkt at gøre. Faktisk er den så cremet, at man tydeligt kan se, hvor man har smurt sig ind. Det er en rigtig stor hjælp, da man slipper for at gætte. Det tager et stykke tid, inden cremen er absorberet helt, så undgå at smøre, hvis du skal have tøj på kort tid efter.

Farven man får, er ret mild. Der står i beskrivelsen, at man ikke bliver brun med det samme, men at maksimal farve kommer efter 3-4 dages brug. For vores testperson der har et lyst udgangspunkt, var der dog tydelig forskel allerede efter første gang. Det er en behagelig farve, der ser meget naturlig ud – der er således ingen risiko for at blive forvekslet med et par gulerødder, når man bruger Tan in a Tube. Efter en uges tid er det meste af farven forsvundet. Den forsvinder jævnt og pænt, hvilket også er vigtigt, så man slipper for det plettede look.

Enkel at påførefin og naturlig farvekrydret duft
Er et stykke tid om at blive absorberet

7. Marc Inbane Natural Tanning Spray 200ml

Omgående, fint resultat giver en god farve i sidste øjeblik

Formel: Spray Forpakning: Sprayflaske Farveniveau: Meget farve Applikationshandske påkrævet: Ja

Marc Inbane Natural Tanning Spray 200ml

Marc Inbane Natural Tanning Spray giver med det samme et solbrunt og smukt resultat. Produktet kombinerer effekterne af en farvet spray og almindelig virkning. Ud over den umiddelbare, brune effekt fortsætter produktet med at virke, nøjagtig som en almindelig selvbruner. På den måde sidder der en smuk farve tilbage, selv når det øverste lag er skyllet væk. Duften skjuler selvbrugeren godt, så dette er virkelig et produkt der kan anvendes i sidste øjeblik.

Kommer i tanke om, at du er nødt til at have mere farve til netop den kjole du har valgt, en time inden festen, så er Marc Inbane Natural Tanning Spray en ven i nøden. Produktet sprayes på kroppen, og det er ikke meningen, at en applikationshandske skal være nødvendig. Men den er alligevel et must for at få et jævnt resultat. Produktet er også trods sprayformatet lidt besværlig at få rigtigt på. Det er helt klart nemmest at få hjælp til at spraye ryggen og andre svært tilgængelige steder.

esværre spreder sprayen sig, og der lægger sig et brunt lag over hele badeværelset. Selv på steder men ikke har været i nærheden af. Hvis man vil slippe for en grundig rengøring, er den eneste mulighed faktisk at tage den på i bruseren eller et lignende aflukket sted. Synd, for ellers er produktet godt. Foruden den flygtige formel er tørretiden fantastisk. Dette sammen med duft og resultat gør Marc Inbane Natural Tanning Spray perfekt til at få farve i sidste øjeblik.

Fin farveresultat med det sammemeget kort tørretidgod duft
Svær påføringsprayen ender overalt

8. Loreal Sublime Bronze Fresh Self-Tanning Gel Face & Body

Skarp duft, men pænt resultat med denne selvbruner-gel

Formel: Gel Forpakning: Plastictube Farveniveau: Mellem Applikationshandske nødvendig: Nej

L'Oreal Paris Sublime Bronze Fresh Feel Self Tanning Gel 150ml

Dette er en transparent selvbruner-gel i en stor plastictube. Problemet med transparente produkter plejer at være, at de er svære at påføre jævnt, men det virker ikke til at være tilfældet med Loreal Sublime Bronze Fresh Self-Tanning Gel Face & Body.

Det viser sig faktisk at være overraskende let at påføre Loreal Sublime Bronze Fresh Self-Tanning Gel Face & Body. Samtidig med at den er transparent, har den en meget svag, brun tone, hvilket på bleg hud er tilstrækkelig hjælp til at fordele gelen jævnt. Har man en dybere tone, hjælper den lette farver derimod ikke noget videre. Det tager et stykke tid for produktet at blive absorberet, så man kan alligevel se, hvor den er smurt ind, fordi huden glinser af gelen, indtil den tørrer.

Apropos absorberingstid virker kroppen fedtet i ret lang tid. Derfor er man nødt til at tænke sig lidt om, inden man bruger den. Skal man skynde sig ud ad døren, er det bedre at vente. Det er bedst at gøre det et par timer inden sengetid, men sørg for at være helt tør, inden du hopper under dynen.

En anden grund til at det er godt at klare det om aftenen, er, at lugten udvikler sig til at blive ret stærk. Allerede ved påføring er lugten ret skarp, og i takt med at farven udvikler sig, bliver lugten af selvbruner meget markant. For at slippe for lugten i løbet af dagen anbefales det at bruge gelen om aftenen, og at starte næste dag med et brusebad for at komme af med duften.

Men hvad så med resultatet? Det bliver rigtigt fint. Farven udvikler sig relativt hurtigt, og dagen efter har man en smukt solbrændt farve på benene. Har man meget lys hud, er det godt at være lidt forsigtigt. Og glem ikke at eksfoliere først. Selvom dette produkt indeholder eksfolierende AHA-syre, kan det virkelig anbefales at forbehandle huden med eksfoliering og genfugtning for at slippe for, at tørre partier bliver plettede.

Letanvendt formelmasser af farve
Lugter kraftigter lang tid om at tørre

Prissammenligning

Sammenlign priser
Illustration - Ingen priser

Ingen priser

9. Clarins Liquid Bronze Self Tanning 125ml

Selvbruner, der kræver flere påføringer, men giver en blød, flot solbrændthed

Clarins Liquid Bronze Self Tanning 125ml

Det tager lang tid at træde i kraft og kræver flere lag . Men det er let at administrere og tilpasse til din egen hudfarve. Det er mere overkommelige sunless garvning produkter ovenfor i denne test , men vi absolut forstå, hvorfor Clarins har mange loyala fans.

Blød pæn brænde
Kræver flere lag

10. Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster

Drøjt koncentrat, der giver en fin nuance

Formel: Koncentrat Forpakning: Plasticflaske Farveniveau: Svag Applikationshandske påkrævet: Nej

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster 15ml

Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster er en selvbruner, der skiller sig ud fra de fleste andre. Produktet består af en olie, der blandes med almindelig bodylotion. Fire til seks dråber, afhængigt af det ønskede resultat, er nok til en klat bodylotion. Til sammenligning er dette næsten nok til et helt ben. Den lille flaske med koncentrat er nem at have med at gøre, og det er nemt kun at klemme en dråbe ud ad gangen.

Derimod er det tvivlsomt, hvor praktisk det er at skulle blande. Har man en rigtig god creme, kan der selvfølgelig være en pointe, men ellers er det mest omstændeligt. Koncentratet spæder også cremen lidt ud, så den bliver tyndere end tidligere. Den karakteristiske duft af selvbruner trænger desværre igennem, når man tager koncentratet på. Hvor meget man bemærker det, afhænger selvfølgelig af den lotion man blander den med.

Farven fra produktet bliver meget fin, ret varm i tonen, og den giver et solkysset look. Den er dog ret svag, og det er nødvendigt med flere påføringer for at få et godt resultat. Produktet er nemt at påføre og få jævnt, da det er som en almindelig hudcreme. Når man blander den op, bliver den også meget drøj og holder længe. Desværre er det ikke nok sammenlignet med konkurrenterne. Vi havde foretrukket, at Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster var et produkt, der kunne stå på egne ben.

Fin nuancedrøjpraktisk forpakning
Omstændeligt at blandesvag farvemeget selvbrunderlugt

11. James Read Gradual Tan H2O Illumination Tan Mist Body

Pænt resultat, men forfærdelig lugt

Formel: Flydende Forpakning: Sprayflaske Farveniveau: Svag Applikationshandske nødvendig: Nej

James Read Gradual Tan H2O Illuminating Tan Mist 200ml

Indimellem har det ikke noget at sige, hvor flot et resultat et produkt giver, hvis det lugter så slemt, at man skal holde sig for næsten og derefter tage et brusebad for at holde hovedpinen i skak – så er den ikke værd at kæmpe videre med. James Read Gradual Tan H2O Illumination Tan Mist Body er sådan et produkt.

Hvis vi skal kigge på de positive sider, så giver denne selvbruner en pæn og naturlig farve. Væsken har desuden fået tilsat lidt skimmer, som giver kroppen en flot glød, allerede inden farven er begynd at træde frem. Men, og dette er et stort men:

James Read Gradual Tan H2O Illumination Tan Mist Body lugter forfærdeligt. Det er en tung lugt med noter af urin, der simpelthen ikke kan bortforklares. Godt nok kan selvbrungere ofte lugte specielt, men det er sjældent, de lugter så ulækkert. Duften er så intens og påtrængende, at hovedpinen snart dukkede op, og det er svært ikke at stille sig ind under bruseren med det samme.

Spraydysen fordeler ikke produktet jævnt, og selvom det ikke skulle være nødvendigt med en applikationshandske, anbefaler vi at bruge en for at slippe for et ujævnt resultat. Men applikationshandske eller ej, man slipper ikke for lugten.

Giver en pæn farve
Lugten er uudholdelig

Mere om selvbrunere

Om sommeren vil mange gerne have en solbrun farve på huden. Stadig flere vælger dog andre alternativer end at være ude i solen, så det nu er muligt at have en frisk brun hudfarve året rundt. Tidligere har man ofte kunnet se, om farven kom fra selvbruner eller var naturlig, da den kunstige nuance havde et orange skær, og resultatet ofte var plettet.

I dag findes der mange gode alternativer, der giver en flot, solbrun farve, hvor det er umuligt at se, om solbrændtheden er naturlig eller ej. En stor, medvirkende faktor til dette er, at forskere har fundet ud af, at det aktive stof DHA (dihydraoxiacetone) får en orange tone i basiske opløsninger, mens det får en brun tone i sure opløsninger.

Selvbruner fås i flere forskellige varianter såsom gel, spraytan, creme og mousse. Hvad der giver det bedste resultat afhænger af, hvad man er vant til at bruge. Generelt tørrer mousse og spray hurtigere, mens creme ofte er federe og tager længere tid for huden at absorbere. Mousse og spray kan også være noget lettere at fordele jævnt på huden.

Hvordan fungerer det?

DHA reagerer med aminosyrerne i hudens proteiner, hvilket skaber den mørkere nuance. Fra begyndelsen kan man ikke se, hvordan nuancen bliver. Det kan tage op til 6 timer, inden reaktionen er færdig, og den mørkere nuance er trådt frem. Så det er bare at vente mindst 6 timer inden man går i bad, for ikke at risikere, at den brune farve bliver skyllet af. Da det tager så lang tid for produktet at blive absorberet af huden, er der risiko for at få pletter på lyst tøj og sengetøj.

Disse pletter går dog oftest af ved almindelig vask. Selvbruner sætter sig kun i det alleryderste hudlag og forsvinder derfor naturligt, når huden falder af i løbet af en uges tid. Hvis man vil have farven væk hurtigere, findes der særlige removere, men det kan alligevel være svært at genskabe den naturlige hudfarve.

Mange oplever, at selvbruner har en ret speciel duft. Denne duft dannes ved den reaktion, der sker på huden, og det er således ikke muligt at fremstille et lugtfrit produkt. Det som flere producenter i stedet har gjort er, at forsøge at skjule duften med forskellige sammensætninger af dufte, hvor vores lugtesans har sværere ved at skille den ud. Dette er blevet udviklet mere i løbet af de senere år, og i dag findes der mange gode alternativer, som dufter rigtig lækkert.

Eftersom produktet kun sætter sig i det yderste hudlag, kan man sagtens opholde sig i solen med selvbruner på. Naturlig solbrændthed påvirker dybere hudlag og bliver derfor også siddende i længere tid. Det kan dog være en god ide at vente mindst otte timer inden solbadning, da reaktionen på huden gør den ret sårbar. Det er heller ikke godt at svede direkte efter påføring af selvbruner, da det kan gøre resultatet plettet.

Vejledning: Påføring af selvbruner

En af udfordringerne ved brug af selvbruner er at få et ensartet resultat, der ser naturligt ud. For at lykkes med det er det vigtigt at anvende en peeling først for at fjerne døde hudceller. Det mindsker risikoen for mørke pletter. Et andet tip er at fugte tørre partier som neglebånd, albuer, knæ, hænder og fødder. inden man påfører selvbruner. Disse parter risikerer ellers at opsuge meget af cremen og blive mørkere end den omkringliggende hud. Tag en federe bodylotion på, og vent til den er trængt godt ind i huden.

Når cremen derefter skal påføres, hjælper det meget at bruge en påføringshandske. Den gør det lettere at sprede cremen ud på huden og dermed få en større chance for et resultat uden pletter og rande. Brug lidt mindre af produktet de steder, der naturligt bliver mindre solbrændte, såsom armhuler og indersiden af armene. Ryggen er altid vanskelig at få jævn. Det er afgjort lettest at bede nogen om hjælp. Har man ikke mulighed for dette, kan en påføringshandske i det mindste hjælpe med at glatte kanterne ud.

For at få et godt resultat i ansigtet er det vigtigt at man ud over peeling og fugtighed også anvender et produkt, der er beregnet til ansigtet eller kan anvendes på både krop og ansigt. Produkter der er beregnet til kroppen, er nemlig ofte lidt federe og kan medføre urenheder i ansigtet.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.