Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Miele Støvsugere

(33)

Med en støvsuger fra Miele har det aldrig været en større fornøjelse at gøre rent. En støvsuger fra Miele er udviklet med smarte tekniske detaljer for at lette støvsugningen for dig. Derudover får du en helt unik betjeningskomfort som gør gulvplejen så let som overhovedet muligt. Miele er en fortaler for en effektiv sugeevne, hvilket den integrerede regulering af sugeffekten understeger – du slipper med andre ord for konstant at bukke dig. Herunder har vi lavet en oversigt over støvsugere fra Miele. Her kan du med fordel sammenligne priserne på de forskellige produkter, så er du sikker på, at du altid finder det rigtige produkt til den rigtige pris.

...

Miele

Miele har produceret støvsugere i rigtig mange år og går stadig foran, når det kommer til innovativt, praktisk og ikke mindst flot design. Samtidig har Miele blandt deres brede udvalg af støvsugere modeller med særligt ergonomiske greb, modeller med ledningsforlænger til den ekstra rækkevidde, og modeller, som er utroligt lette og kompakte. Yderligere har Mieles støvsugere en oprulning af ledningen, der sikrer dig imod den piske effekt oprulningen ellers ofte resulterer i.

I alle Mieles modeller er der fokus på de små ekstra ting, som gør hverdagen lidt lettere. Et ekstra langt støvsugerrør med dobbelt indstilling, en blødere stødliste, som forhindrer mærker i møblerne og en glat, blød overflade, der fuldender det samlede design.

Miele er dog også helt fremme med de tekniske detaljer, blandt andet ved den nemme parkering, hvor støvsugeren automatisk slukker, når røret placeres i holderen. Tre filtre, samt kombinationen af en stærk motor og en luftføring som er specielt tilpasset hertil, sikrer en Miele støvsuger dig en optimal sugeevne.

Miele stiller også meget høje krav til deres støvsugere. De intensive test, som producenten pålægger støvsugerne er en vigtig faktor i den levetid på 20 år, som forventes af en Miele støvsuger.

Miele har en række specialiserede støvsugere, der kan klare selv de kritiske brugeres krav. Uanset om fokus er miljørigtighed og lavt energiforbrug til den bæredygtige forbruger, mobilitet og stor rækkevidde til den bekvemme forbruger eller ekstra renhed, filtre og sensorer til forbrugeren, som vil sikre sig mod allergi, så har Miele også en helt speciel støvsuger til at opfylde netop disse behov.

Filter1

Vis