Dyson støvsuger

(44)

Din Dyson støvsuger er ikke bare en husholdningsartikel, men derimod et stykke finpudset, avanceret teknologi, der er med til at holde dine gulve fri for støv, nullermænd og dyrehår. Dyson er det bedste valg for mennesker, der lider af astma eller allergi, fordi de stærke støvsugere ikke mister sugeevne ligesom andre støvsugere. Det opsugede støv sendes heller ikke ud i rummet igen, men opsamles effektivt i støvsugeren. Desuden er en Dyson støvsugers motor både mere pålidelig og robust end almindelige motorer. Du slipper også for at købe støvsugerposer, da Dyson modellerne er posefri. Det er både godt for miljøet, dit helbred og din pengepung.

...

Dyson støvsuger

Dyson er en støvsugerproducent, der, modsat de fleste andre støvsugerleverandører, næsten udelukkende beskæftiger sig med at designe og producere støvsugere. Siden 1992 har firmaet leveret støvsugere, der benytter sig af den såkaldte cyclone technology, der på en særlig effektiv måde fjerner støv fra luften. Denne teknologi betyder desuden at støvsugeren ikke vil tabe sugestyrke med tiden.

Støvsugere fra Dyson bruger ikke støvsugerposer, men samler støvet i en beholder, som så skal tømmes, når den er fyldt op. Det er let og hygiejnisk, for man skal bare trykke på en knap, når man holder støvsugeren ind over det sted, hvor den skal tømmes. I længden er der rigtig mange penge at spare, når man slipper for at skulle købe støvsugerposer.

Nogle Dyson støvsugere fås i en AnimalPro-model, der er udviklet specielt til at fange dyrehår på alle gulvtyper. Katte- og hundeejere vil vide at det til tider kan være svært at få alle hårene væk, men Dysons specialudviklede turbinemundstykker kan klare opgaven.

Fælles for alle Dysons modeller er det, at de har et meget særpræget design. Man kan altid genkende en Dyson-støvsuger.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis