Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Ansigtsplejeprodukter

1000+ produkter

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

1

3

...

89

...

174

Relaterede butikstilbud

SerumMASQ+ Glow Sheet mask 1 stk.

SerumMASQ+ Glow Sheet mask 1 stk.

SerumMasq+ glow giver din hud en frisk glød. Den skræddersyede ansigtsmaske indeholder et aktivt serum som mætter huden og giver den et boost med styrkende effekter fra superbær, rosenvand og en luksuriøs boblende fornemmelse. Placér den over ansigtet og læn dig tilbage. Regelmæssig brug af SerumMasq+, 2-3 gange om ugen, holder din hud fugtig, giver en flot glød og hjælper med at forhindre aldring. SerumMASQ+ er en skræddersyet cellulose maske (sheet mask) som indeholder 23 ml aktivt serum. SerumMasq+ er tilpasset nordisk klima og nordiske hudtyper. Selv formen på masken er tilpasset europæiske ansigtsmål. Anvendelse: Rens ansigtet og tør det let med et håndklæde. Læg masken over ansigtet. Lad den virke ca. 15-20 min. Tag masken af og massér tiloversbleven serum ind. Tip: Brug det serum der ligger tilbage i pakken til at smørre på hals og dekolletage. Smid ikke masken væk efter brug. Tag den og smør resten af serumet på arme og ben. På den måde får du brugt alle de vigtige serumdråber. Ingredients: aqua, glycerin, dipropylene glycol, butylene glycol, sodium hyaluronate, hamamelis virginiana (witch hazel), arginine, carbomer, peg-60 hydrogenated castor oil, betaine, allantoin, zanthoxylum piperitum, pulsatilla koreana, usnea barbata, disodium EDTA, hydroxyethylcellulose, dipotassium glycyrrhizate, punica granatum, coix lacryma-jobi ma-yuen, rubus coreanus, euterpe oleracea, lycium chinense, hydrolyzed collagen, rosa centifolia, aloe barbadensis, tocopheryl acetate, persea gratissima (avocado), parfume.

35 kr.
85 kr.inkl. fragt
Ellos Danmark
Night Serum

Night Serum

Dr. Hauschkas oliefrie pleje til natten lader huden ånde frit og stimulerer de naturlige fornyelsesprocesser. Night Serum er et basis natpleje-præparat. I en travl hverdag, hvor huden er udsat for mange ydre påvirkninger og forurening hjælper Night Serum huden med at regenerere og finde tilbage til sin naturlige balance. Den velduftende sammensætning af blomster og frugter fra æbletræet understøtter hudens rytme om natten. Udtræk fra troldhassel har en styrkende effekt på huden i alle dens tilstande og lader dig gå ind i den nye dag med en strålende frisk teint.HudtilstandeTil alle hudtilstande.AnvendelsePåfør et tyndt lag i ansigtet, på halsen og eventuelt dekolleté om aftenen, efter du har renset og tonet huden. Vi anbefaler, at du bruger Dr. Hauschkas plejeprodukter om morgenen: Ønsker du at understøtte huden med en impulsgiver, er Dr. Hauschkas 28-dages kure velegnede.

405 kr.
437 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
Rodial Pink Diamond Lifting Sheet Mask - 20 g

Rodial Pink Diamond Lifting Sheet Mask - 20 g

Rodial - Pink Diamond Lifting Sheet MaskDenne sheet-ansigtsmaske fra Rodials Pink Diamon serie er det perfekte produkt til dig, der vil forkæle din hud ekstra meget, og give den en luksuriøs behandling. Produktet giver resultater med det samme efter brug, og opstrammer og løfter huden for et ungdommelig og strålende udtryk. Produktet er en gel-maske som er tilført en plejende serum.Sådan virker produktet:Pink Diamond Lifting Sheet Mask er en bio-cellulose ansigtsmaske, som har en kølende og plejende effekt på huden. Maskens fibre dybdenærer og fugter huden. Den opstrammende effekt opnås da masken er tilsat opstrammende peptider. Masken er tilsat eksklusive ingredienser for at give din hud den bedst mulige behandling. Blandt andet er produktet tilsat diamantpulver, som efterlader huden med en luksuriøs glød og strålende udtryk. Grapefrugt er også tilsat og bidrager med C-vitamin, som opfrisker og udjævner huden.Efter brug vil dit ansigt være efterladt med en eksklusiv glød og et ungdommeligt udtryk. Pink Diamond ansigtsmasken er pefekt til at bruge inden en vigtig begivenhed, hvor du ønsker at stråle, eller til en luksuriøs self-care aften for dig selv, eller med veninderne.Masken kommer i en lille pakke pyntet i feminin lyserød.Om mærket:Pink Diamond er en produktserie fra Rodial, hvor alle produkter er tilsat det eksklusive diamantpulver. Rodials produkter er fremstillet ud fra avanceret hudpleje-teknologi og indeholder alle unikke ingredienser.EgenskaberOpstrammer og løfter huden naturligtHuden efterlades med en eksklusiv glødGiver huden en strålende og lysende effektHuden efterlades ungdommelig og friskUdjævner hudtonenHar en kølende og beroligende effektIndholder unikke ingredienser AnvendelseMasken påføres direkte på renset hud. For den optimale virkning og et fantastisk resultat bør masken sidde i 20-30 minutter. Masken fjernes herefter, og det overskydende produkt masseres ind i huden. Masken kan bruges af alle, og anvendes så ofte som du ønsker at forkæle...

81 kr.
110 kr.inkl. fragt
Med24.dk
Log ind

Bliv gratis medlem