Laptops

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvor stort er dit budget?
Filtrer
Produktegenskaber
Kamera
Egenskaber
Tilslutninger
Display
Lagring
Design
Hukommelse
Grafik
Trådløst
Miljø & Bæredygtighed
Processor
Strømkilde
Mål

1000+ produkter

Laptops Apple MacBook Air (2020) M1 OC 7C GPU 8GB 256GB SSD 13"
1000+ overvåger

Apple MacBook Air (2020) M1 OC 7C GPU 8GB 256GB SSD 13"

13.3" Apple M1, 8 GB RAM, 256 GB SSD

8.149 kr.

4,8

BÆRBAR COMPUTER

Almindelige spørgsmål

Det er et vanskeligt spørgsmål og også et spørgsmål om smag. Der er forskellige computermodeller til forskellige behov. Du bør overveje, hvad der betyder mest for dig. Er det computerens vægt eller hastighed?

En bærbar computer med solide specifikationer er som regel det større. Men udviklingen er gået meget hurtig, og i dag er selv såkaldte ultrabærbare computere meget hurtige og gode nok til at dække de fleste behov.

En gennemsnitlig bærbar computer holder op til seks år. Det er kortere tid end stationære computere. Bærbare computere er heller ikke så nemme at opgradere som stationære computere; ofte er det faktisk slet ikke muligt. Derudover tager du jo tit en bærbar computer med dig, hvilket kan være medvirkende til, at den hurtigere bliver slidt. Batteriet slides også over tid, og hvis det ikke kan udskiftes, bliver du nødt til at købe en ny bærbar computer.

Der er ikke noget specifikt ved bærbare computere, der gør dem langsomme. Men ligesom med en stationær computer, så kan computeren blive langsom med tiden. Det sker typisk når du har så mange programmer kørende, at computerens ram ikke kan følge med, eller fordi harddisken er ved at være fyldt.

Annonce