1. Start
 2. Skønhed & Helse
 3. Kontaktlinser & Briller
 4. Kontaktlinser

Kontaktlinser

På PriceRunner hjælper vi dig med at finde de bedste kontaktlinser til dine behov. Brug vores nyttige kategorifiltre for at sortere efter pris, mærke og type. Du kan nemt sammenligne produkter og priser, så du får det bedste tilbud. Læs brugeranmeldelser for at få indsigt i andres erfaringer og træffe den rigtige beslutning. Vores tjeneste guider dig gennem et stort udvalg af kontaktlinser, så du hurtigt kan finde det, der passer til dig. Spar tid og penge ved at bruge vores effektive søgefunktioner og få den nødvendige information på én gang.

Filtrer
Produktegenskaber

200+ produkter

Kontaktlinser Alcon DAILIES AquaComfort Plus 90-pack
100+ overvåger

Alcon DAILIES AquaComfort Plus 90-pack

5,0

Endagslinse, Multifokal linse, Tilgængelig styrke: -15.00 - +8.00

295 kr.
LensWay
Shopping4net
i 11 butikker
KONTAKTLINSER

Almindelige spørgsmål

Der findes masser af kontaktlinser derude, der kan fungere efter dine individuelle behov. Her er de mest almindelige typer kontaktlinser:

 • Daglige engangslinser: De er til engangsbrug, hvilket gør dem praktiske og enkle at bruge. Gode til lejlighedsvist linsebrug.
 • Månedlige engangslinser: Linser, der holder i en hel måned. Hvis du er en almindelig linsebærer, er dette en god mulighed, da det kan være billigere end daglige engangslinser. De kræver god pleje for at sikre, at du holder dine øjne sunde og sikre.
 • Udvidet eller kontinuerligt brug: Disse er kontaktlinser, du kan bruge kontinuerligt og natten over. Det er vigtigt at kontakte din optiker for at sikre, at denne type kontaktlinse passer til dig.
 • Toriske: Disse linser er designet til øjne med astigmatisme og er udelukkende et receptpligtigt objektiv.
 • Multifokal: Lavet til mennesker med presbyopi, en tilstand forårsaget af alder.

Dette afhænger af, hvor ofte du bruger kontaktlinser. Hvis de er en del af din hverdag, kan månedslinser være en billigere løsning. På den anden side kræver daglige engangslinser ingen pleje og kan derfor være en mere bekvem mulighed.

Toriske linser er specielt fremstillet til øjne med astigmatisme. Mens standardlinser har en kugleformet overflade, ligner toriske linser mere en overskåret doughnut. Fordi astigmatisme ser anderledes ud for person til person, skal toriske linser ordineres af en optiker for at sikre, at du får det perfekte match til dine øjne.

Annonce
 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os