Bakkebord Møbler(1040)

Skab hygge med et bakkebord

Lad form og funktion komplimentere hinanden og smelte sammen i de mange kvaliteter ved et bakkebord. Et bakkebord skaber hygge og spreder en unik designoplevelse i alle rum. Placér bakkebordet i stuen, entreen, soveværelset eller hallen og opdag de mange udtryk og anvendelsesmuligheder bakkebordet giver både praktisk og i forhold til indretningsmiljøet.

Et bakkebord til alle

Der findes et bakkebord til enhver bolig og indretningsstil. Skal det være et råt, feminint, stilrent eller rustikt look? Skal bordet være højt eller lavt, bredt eller smalt, rundt eller firkantet? Vælg selv efter smag og behov. Bakkebordet kan kombineres med de fleste stilarter og rum. Det kan have hovedrollen i en indretning, og det kan have en birolle i en bolig, hvor der er sans for detaljen.

Måske skal bakkebordet blot opfylde et praktisk behov. Er formålet at tilføre hygge til hjemmet så brug bakkebordet som stilleben, hvor levende lys, vaser og billeder kan vises frem for husets gæster. Ligegyldigt den tænkte funktion lever bakkebordet op til behovet og kan levere en designoplevelse, som går i tråd med husets øvrige indretning.

Mindre spild og mere glæde

Rent praktisk sikrer bakkebordet mindre spild af mad og drikke grundet den høje bordkant. Det er især rart, hvis bakkebordet flyttes rundt til forskellig brug i og uden for huset. Den høje kant sørger for, at alt bakkens indhold bliver sikkert inden for rammerne, hvilket letter transporten.

En anden glæde, den høje kant kan give, er de mange anvendelighedsmuligheder, der ligger i netop formen. Brug bakkebordet som bakke, skål, fad eller plantebed i haven. Alt efter bordets materiale kan det bruges til uendeligt mange anledninger.

Bakkebordets materiale

Vælg det rigtige materiale til den brug bakkebordet er tænkt til. Et bakkebord er lige så anvendeligt, som det er dekorativt. Skal bakkebordet bruges til mad og drikke, der skal transporteres? Så er det praktisk med en glat overflade, som er nem at rengøre, i fald der spildes, og som sikrer et solidt underlag for glas og tallerkener.

Skal bakkebordet blot være opbevaringsplads for planter, nøgler eller fungere som stilleben ved en lænestol? Så er der mulighed for at vælge en overflade, der har et mere rustikt look, hvor materialet kan være mindre beskyttende mod spild af væske og madrester. Vælg et bakkebord i metal, marmor, træ eller noget helt fjerde alt efter brug og personlig stil med respekt for rummets øvrige indretning. Bakkebordet kan også være en dekoration i sig selv, og så bør det være selve materialet, farverne og formen, som vises frem og bordets indhold, der træder i baggrunden.

Det vigtigste ved valget af det rigtige bakkebord er form og funktion. Tænk over hvordan og hvor bakkebordet skal bruges for at finde det perfekte bakkebord til hjemmet.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem