Rejsesenge

Filtrer
Produkt
Produktegenskaber
Mål

100+ produkter

Rejsesenge BabyTrold Rejseseng/Weekendseng med Åbning
3,5/5

BabyTrold Rejseseng/Weekendseng med Åbning

Rejseseng, Grå, Sort farve, 0 - 14 kg

549 kr.

4,0

Rejsesenge AeroMoov Pop-up Rejseseng
Bedst i test

AeroMoov Pop-up Rejseseng

Rejseseng, Beige, Grå farve Sammenklappelig, Materiale: Polyuretan

1.399 kr.

God justerbar højde på liggefladen og så nem at klappe op, at et barn kan gøre det

REJSESENG

Almindelige spørgsmål

En rejseseng er en soveplads til børn, som er nem at transportere og tage med på rejser. Rejsesenge kan foldes sammen til en mere eller mindre kompakt pakke, der passer i bagagen, når du tager på ferie, besøger familie eller tager i sommerhus. De fleste rejsesenge leveres med en eller anden form for opbevaringstaske, så det er nemt at pakke og transportere sengen.

Rejsesenge kan bruges, fra barnet er nyfødt. Nogle rejsesenge kan tilpasses specielt til babyer og har en bund, der kan justeres op og ned, så det lille barn kan komme højere op. Børn, der kan sætte sig op eller trække sig selv op bør dog aldrig sove i den hævede stilling.

Hvilken rejseseng, der er den bedste, afhænger i høj grad af dine behov. Der findes et væld af forskellige rejsesenge på markedet med forskellige funktioner, maksimal vægt og justeringsmuligheder.

Læs gerne vores test af rejsesenge for at finde en, der passer til dig.

Tre tips, når du skal købe rejseseng

  • En rejseseng til baby er ikke nødvendigvis mindre, men den har ofte en form for ben eller babyindsats, som hæver sengebunden et stykke op fra gulvet. Hvis din baby skal sove i en almindelig rejseseng, så kan du gøre det mere hyggeligt med en babynest oven på madrassen.

  • En rejseseng til børn og junior har som regel samme mål som almindelige tremmesenge, og de plejer at fungere fint op til 2-3 år. Vægtgrænsen plejer at være 15-20 kilo – hvis det ikke er en model, hvor bundpladen hviler på gulvet.

  • Udfoldet: Børn vokser hurtigt, så læg lidt ekstra til barnets mål og vægt, det giver rejsesengen en længere brugstid.
  • Sammenklappet: Det ligger lidt i ordet rejseseng, for den skal selvfølgelig være nemt at tage med – på rejsen. Som håndbagage i fly er vægtgrænsen 8 kg og målene 55 x 40 x 23 centimeter.

Brug din rejseseng som kravlegård: Kig efter en stabil rejseseng med bred bund, der hviler direkte på gulvet.
En rejseseng med lynlås kan have en åbning i siden eller gavlen. Så kan dit barn selv kravle ind og putte sig eller lege, så du ikke behøver at løfte barnet over kanten.
En rejseseng med pusleplads er også en praktisk egenskab på turen.

Alt for damerne har skrevet gode råd til en sikker rejseseng

Annonce