Bæresjaler

Filtrer
Produkt
Produktegenskaber
Miljø & Bæredygtighed
Mål

Tilbud

Bæresjaler på tilbud
Je Porte Mon Bebe Original Strækvikle

Je Porte Mon Bebe Original Strækvikle

399 kr.479 kr.

BabySam

200+ produkter

Bæresjaler Najell Wrap
4,0/5

Najell Wrap

Bæresjal, Sort, Pink, Grå farve, Materiale: Stof Tåler maskinvask, 3.2 - 9 kg

499 kr.

5,0

Tre tips, når du skal købe en vikle

Det er primært din ønskede bæremetode, der afgør dit valg af vikletypen.

  • Færdigbundet vikle: Passer til nybegynderen, der vil have den bløde og tætte fornemmelse af at bruge et bæresjal, men som er mest tryg med en vikle, som ikke skal bindes.

  • Strækvikle: En elastisk vikle er let at binde, og som fungerer udmærket i barnets første tid. Et stretchy strikket sjal er perfekt til at tage med til BB.

  • Fastvikle: En vævet vikle er ikke lige så nem at komme i gang med som strækviklen, men du opnår en bedre støtte. Med gode instruktioner kan du binde fastviklen på mange måder. Giver god vægtaflastning og passer også til store børn.

  • Ringslynge: Kræver lidt øvelse, men bliver derefter en brugervenlig slynge for dig, der hurtigt vil kunne bære dit barn.

Hos Mamaslife.dk har vi fundet en udførlig guide til hvordan man binder man en vikle.

Sørg for at vælge en vikle, der passer til dig:

  • Længde: Vælg længden på viklen eller slyngen efter din krop, og hvilken slags knude du vil kunne binde. Der findes vikler til alle kroppe – plus size og small.

  • Anbefalet maksimal vægt: Den fremgår af vejledningen, men når barnet nærmer sig den maksimale vægt, så vil du kunne mærke at støtten ikke er så god og at viklen bliver tung at bære.

  • Størrelse på færdigbundet sjal: Når du vælger størrelsen på en færdigbundet vikle, så tager du udgangspunkt i din egen tøjstørrelse – ikke størrelsen på barnet.

Materialet påvirker den mulige binding og brugstid. Men tænk også på årstiden. Hvis du skal bære en nyfødt baby hud mod hud om sommeren, kan det være klogt at vælge en vikle af et tyndt og åndbart materiale – her er silke, bambus og uld gode materialer.

Annonce