Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Miller Harris Parfumer

23 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Miller Harris Peau Santal Eau de Parfum, DUFTPRØVE, 2 ml.

Miller Harris Peau Santal Eau de Parfum, DUFTPRØVE, 2 ml.

Duftprøve på Peau Santal fra Miller Harris. Prøv duften på huden før du køber en parfume i fuld størrelse. Sandeltræets cremede fremkalder en fornemmelse af blød, varm hud. Den exceptionelt bløde og sensuelle sandeltræsnote er den ædleste blandt alle trænoter – og i Peau Santal har Miller Harris beriget ethvert aspekt af det fornemme materiale for at skabe den perfekte duft. Træets friske og klare elementer løftes af luftig rosenpeber og safrans sødmefulde krydrethed. Olibanum og papyrus fremhæver den kostbare trænotes delikat harpiksagtige kvalitet og rige varme. Cashmere-træ, sprød amber og mos skaber et strejf af tør sensualitet, mens en anelse vanilla co2 afrunder duften og spiller op mod sandeltræets cremede og sanselige kvalitet.

20 kr.
59 kr.inkl. fragt
Proshave
Miller Harris Violet Ida, Eau de Parfum, 100 ml.

Miller Harris Violet Ida, Eau de Parfum, 100 ml.

En sødmefyldt duft til kvinder fra Miller Harris. Det er skuespiller Ida Arnold som er muse for duften Violet Ida. Heltinden med det store hjerte fra Graham Greene’s Brighton Rock, som sætter violer i håret. Ida repræsenterer godhed, vedholdenhed og moral i en verden præget af desperat ubarmhjertighed. En sødmefyldt duft med et frisk twist. Duften har skønne topnoter af bergamotte samt jordagtige, mineralske gulerodsfrø. I hjertet er noter af iris, som frembringer billeder af makeup-pudder og flagrende kjoler frem på nethinden. Heliotropens søde mandelduft tilføjer et indslag af konfekt. Basenoten præsenterer et silkeagtigt spor af vanilje og flydende rav, som udstråler varme og komfort. Violet Ida er et kys for enden af molen – duften af makeup og hud, der skaber en længsel efter gamle dage.

850 kr.

Fri fragt

Proshave
Miller Harris Violet Ida, Eau de Parfum, DUFTPRØVE, 2 ml.

Miller Harris Violet Ida, Eau de Parfum, DUFTPRØVE, 2 ml.

Duftprøve på parfumen Violet Ida fra Miller Harris. Det er skuespiller Ida Arnold som er muse for duften Violet Ida. Heltinden med det store hjerte fra Graham Greene’s Brighton Rock, som sætter violer i håret. Ida repræsenterer godhed, vedholdenhed og moral i en verden præget af desperat ubarmhjertighed. En sødmefyldt duft med et frisk twist. Duften har skønne topnoter af bergamotte samt jordagtige, mineralske gulerodsfrø. I hjertet er noter af iris, som frembringer billeder af makeup-pudder og flagrende kjoler frem på nethinden. Heliotropens søde mandelduft tilføjer et indslag af konfekt. Basenoten præsenterer et silkeagtigt spor af vanilje og flydende rav, som udstråler varme og komfort. Violet Ida er et kys for enden af molen – duften af makeup og hud, der skaber en længsel efter gamle dage.

20 kr.
59 kr.inkl. fragt
Proshave
Miller Harris Powdered Veil Eau de Parfum, DUFTPRØVE, 2 ml.

Miller Harris Powdered Veil Eau de Parfum, DUFTPRØVE, 2 ml.

Duftprøve på duften Powdered Veil fra Miller Harris. Som navnet antyder, er det en moderne og transparent vinkel på amber, hyllet i et slør af cashmere og blomsternoter. Duften associerer til pudderkvaste og en afdæmpet glamour. Duften har en delikat, pudret, sødmefuldt og harpiksagtig. Den primære note er amber (den definitive orientalske duftnote), men denne er blevet nuanceret og transparent. Den tindrende friskhed fra krydret rosenpeber flirter med et strejf af rosenagtig geranium. En sanselig orkidé-note giver hjertenoten en sart og uforglemmelig blomstrethed kombineret med transparente blomsternoter og den strålende friskhed fra hedione. Et rigt og holdbart indtryk af blødt pudder er skabt af amber, bourbon vanilje og musk. Basen rummer endvidere en sensuel note af labdanum og sandeltræ, som skaber intimitet og varme. Findes også i 100 ml.

20 kr.
59 kr.inkl. fragt
Proshave
Miller Harris Violet Ida, Eau de Parfum, 50 ml.

Miller Harris Violet Ida, Eau de Parfum, 50 ml.

Inspireret af Brighton Rock, kontrasternes, farvenes og nostalgiens hjemsted. Det er skuespiller Ida Arnold som er muse for duften Violet Ida. Heltinden med det store hjerte fra Graham Greene’s Brighton Rock, som sætter violer i håret. Ida repræsenterer godhed, vedholdenhed og moral i en verden præget af desperat ubarmhjertighed. En sødmefyldt duft med et frisk twist. Duften har skønne topnoter af bergamotte samt jordagtige, mineralske gulerodsfrø. I hjertet er noter af iris, som frembringer billeder af makeup-pudder og flagrende kjoler frem på nethinden. Heliotropens søde mandelduft tilføjer et indslag af konfekt. Basenoten præsenterer et silkeagtigt spor af vanilje og flydende rav, som udstråler varme og komfort. Violet Ida er et kys for enden af molen – duften af makeup og hud, der skaber en længsel efter gamle dage.

585 kr.
624 kr.inkl. fragt
Proshave
Log ind

Bliv gratis medlem