Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Isabell Kristensen Parfumer

Isabell Kristensen Parfumer

Relaterede butikstilbud

Isabell Kristensen My Dream Eau de Parfum 50 ml

Isabell Kristensen My Dream Eau de Parfum 50 ml

MY DREAM BY ISABELL KRISTENSEN er en uimodståelig duft med noter af elegance, eksklusivitet og femininitet. En sensuel og universal duft med en blid, forførende følelse af sødme. MY DREAM BY ISABELL KRISTENSEN er, som Isabell Kristensen selv, indbegrebet af luksus.En feminin, eksklusiv og sensuel duft, som ved første indtryk bibringer en følelse af energi og renhed.Duftens hjerte dannes af fløjlsbløde og uimodståelige forførende noter, mens duftens bundnoter bibringer sjælen balance og ro.Parfumens duftnuancer:•En øjeblikkelig følelse af energi med top note af: Grapefrugt, Bergamot og Orange blomster. •En frugtagtig, blomstrende, feminin og forførende duft med hjerte note af: Ananas, Fersken, Rose og Jasmin.•En beroligende og afbalancerende effekt for sjælen med en sød og attraktiv base note af: Patchouli, Amber og Vanilje. •Eau de Parfum 50 ml.

330 kr.

Fri fragt

Matas
Isabell Kristensen My Dream 50ml EDP

Isabell Kristensen My Dream 50ml EDP

Isabell Kristensen My Dream 50ml EDP My Dream er en uimodståelig duft med noter af eksklusivitet, elegance og femininitet. En sensuel og universal duft med en forførende, blide følelse af sødme. Duften er indbegrebet af luksus. En feminin, eksklusiv og sensuel duft, som ved første indtryk bibringer en følelse af renhed og energi. Se også Dreams, Endless Dreams og Monaco By Isabell Kristensen.

199 kr.

Fragt ukendt

Sense Parfume Outlet

Isabell Kristensen Dreams Giftset

Isabell Kristensen Dreams Giftset

Isabell Kristensen 50ml EDP + Deo Spray + Mini EDP Duften af dine drømme – Elegant og luksuriøs. Lavet af en af vore dages mest feminine haute couturedesignere. Topnoter: Duften begyndes af en forførende, frisk duft af lychee, sprudlende grønne noter og et elegant touch af palisander. Middelnoter: Hjertenoterne er domineret af en elegant buket af ylang-ylang, freesia og lilje med et delikat touch af modne solbær. Bundnoter: Duftens sjæl er en varm, sensuel harmoni af vanilje og musk med fyldige noter af cedar og sandalwood. Om Isabell Kristensen: Isabell Kristensen er en verdenskendt, dansk designer, som bor i Monaco. Hun har sine egne forretninger i Monaco og London, og hendes kunder inkluderer kendisser som b.la. Shirley Bassey, Shania Twain, Nicole Kidman, Jerry Hall, Helena Christensen, Paris Hilton, Katy Perry, Prince, Ivana Trump, Liza Minnelli, Sarah Ferguson og Spice Girls.

199 kr.

Fragt ukendt

Sense Parfume Outlet

Isabell Kristensen Endless Dreams 50ml EDP

Isabell Kristensen Endless Dreams 50ml EDP

Isabell Kristensen Endless Dreams 50ml EDP Endless Dreams er en forførende duft som er blandt andet baseret på citrusfrugten som giver en følelse af øjeblikkelig fornyet energi. Mandarin, med sin søde saft virker afslappende på sjælen. Rose, ”blomsternes dronning” med sin feminine og forførende duft. Cedertræ, med sin maskuline længerevarende aroma, virker stimulerende og oplivende. White Musk med sin dybe omantiske, eksotiske og nærmest hypnotiserende duft, som samtidig skaber grundlag for at samle parfumens duftnuancer.Sammen danner de alle rammen om en feminin, sensuel og moderne duft, som skaber romantiske undertoner, giver indre ro og fornyet energi. Endless Dreams afspejler en duft af luksus, glamour, succes og femininitet. Den har en smuk, pastelfarvet flakon, med glamourøse guld og 4 små lyserøde sommerfugle, som symboliserer hendes 4 børn. Isabell Kristensen, den smukke, glamourøse ”modedronning”, har virkelig skabt en smuk og forførende duftserie, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje. Se også Dreams, My Dreams og Monaco af Isabell Kristensen.

150 kr.

Fragt ukendt

Sense Parfume Outlet

Isabell Kristensen My Dream Edp 50 Ml

Isabell Kristensen My Dream Edp 50 Ml

My Dream en en elegant duft med. Duften er forførende med et touch af sødme. Duften afsepjler Isabell Kristensen selv. Indbegrebet af luksus. Feminim og sensuel. Noterne er forførende og fløjlsbløde og giver ro og balance. I denne lille luksus serie kan man også få en deodorant. Isabell Kristensen har flg. dufte : Dreams, Endless Dreams, Moments of Dreams og Monaco

279 kr.
318 kr.inkl. fragt
KamilleShop
Isabell Kristensen Moments Of Dreams Edp 50 Ml

Isabell Kristensen Moments Of Dreams Edp 50 Ml

MOMENTS OF DREAMS By Isabell Kristensen BESKRIVELSE: DREAMS by Isabell Kristensen er en succesfuld, klassisk serie af dufte til den feminine kvinde. Den nye duft i serien, MOMENTS OF DREAMS bringer serien ind i en ny æra og appellerer til en dybere, mere eftertænksom og tilstedeværende kvinde. Duftens komposition skaber en meget fin balance mellem friskhed, vanilje- og blomsternoter. Den signalerer et fint feminint, sødmefuldt udtryk, der passer til nutidens kvinder – der både rummer nærvær, passion og sensualitet Topnoter : Friskhed (mandarin, lemon, æble) Hjertenoter : Frugtagtige blomster (jasmin, hindbær, fresia) Bundnoter : Trænoter (transparent musk, sandeltræ, vanilje

279 kr.
318 kr.inkl. fragt
KamilleShop
Log ind

Bliv gratis medlem