Hårtørrere

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

En ioniserende hårtørrer modvirker statisk hår. Er det en vigtig funktion for dig?
Filtrer
Produktegenskaber
Miljø & Bæredygtighed

500+ produkter

Hårtørrere Dyson Supersonic
Dyson Logo
5,0/5

Dyson Supersonic

1600W, Fønmundstykke, Diffuser, Koldluftfunktion, Ioniseringsfunktion, 4 Varmeindstillinger, 3 Hastighedsindstillinger, Ledningslængde: 2.9m

3.355 kr.

4,6

Hårtørrere Babyliss Pro Digital BA6000E
Bedst i test

Babyliss Pro Digital BA6000E

2200W, Fønmundstykke, Ophængningsstrop, Aftageligt luftfilter, Koldluftfunktion, Ioniseringsfunktion, Diffuser, 4 Varmeindstillinger, Ledningslængde: 2.7m

723 kr.

Kraftfuld og støjsvag føntørrer med enkle knapper, som effektivt tørrer dit hår

Tre tips, når du skal købe en hårtørrer

Det er optimalt, hvis du kan ændre på temperaturen. Det beskytter både dit hår og din hovedbund – især hvis du også vil kunne ændre på hastigheden af luften. Men der findes andre funktioner, som kan være en bonus ved din nye hårtørrer.

  • Keramisk varmelegeme sikrer en jævn og mere skånsom varme i luftstrømmen.
  • Ionisering af luften modvirker kruset og elektrisk hår
  • Kraftig luftstrøm er perfekt til dig, der vil spare tid.

Femina har skrevet en god guide føntørring. Her kan du finde inspiration til en sund og effektiv hårtørring.

Det kan tage sin tid at få håret helt tørt. Og det gælder især, hvis du har langt eller tykt hår. Men hvis din hårtørrer er tung, balancen ikke er god eller hvis håndtaget er for tykt til at holde på en bekvem måde, så kan det blive ret trættende for både arme og hænder.

En hårtørrer er altså ikke “bare en hårtørrer”. I vores store test af hårtørrere kan du læse mere om, hvilke kriterier vi har set nærmere på for at kunne udpege en testvinder. Og på den måde kan du måske spore dig ind på din favorit.

I nogle badeværelser er det blot at sætte hårtørreren i en praktisk stikkontakt ved siden af badeværelsesspejlet, men nogle gange er stikkontakten længere væk. Hvis du finder en hårtørrer med en ledning på tre meter, så har du betydeligt nemmere ved at finde et godt sted at stå, end hvis ledningen kun er halvt så lang.

Annonce