Hårtørrere

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

En ioniserende hårtørrer modvirker statisk hår. Er det en vigtig funktion for dig?
Filtrer
Produktegenskaber
Miljø & Bæredygtighed

500+ produkter

Hårtørrere Dyson Supersonic
Dyson Logo
5,0/5

Dyson Supersonic

1600W, Koldluftsfunktion, Koncentrator, Diffuser, ION teknologi, 4 Temperaturindstillinger, 3 Hastighedstrin, Ledningslængde: 2.9m

3.390 kr.

4,6

Hårtørrere Babyliss Pro Digital BA6000E
Bedst i test

Babyliss Pro Digital BA6000E

2200W, Koncentrator, Krog til ophæng, Aftageligt luftfilter, Koldluftsfunktion, Diffuser, ION teknologi, 4 Temperaturindstillinger, Ledningslængde: 2.7m

744 kr.

Kraftfuld og støjsvag føntørrer med enkle knapper, som effektivt tørrer dit hår

HÅRTØRRER

Almindelige spørgsmål

Der findes alt fra små trådløse, batteridrevne hårtørrere, der kan foldes og medbringes i din håndtaske, til dyrere og avancerede varianter med ioniseringsfunktion. Der findes også specielle hårtørrere til hunde og katte.

Vælg en hårtørrer, der ligger godt i hånden og ikke er for tung. Det er godt, hvis hårtørreren har en koldluftfunktion - hvis du færdiggør din frisure ved at blæse dit hår koldt, holder frisuren længere. Hvis du skal føntørre skæg, er det især godt at kunne regulere temperaturen, da skæg er følsomt og skal føntørres ved lav temperatur.

Hvis du har krøllet hår, skal du vælge en hårtørrer med en diffuser, dvs. en tragt med små pigge, der fremhæver krøllerne uden at gøre dem krusede. Hvis du har tekstureret hår eller afrohår, er det godt at have en hårtørrer, der kommer med en bredtandet kam. Med en rund børste kan du hurtigt og nemt føntørre en Hollywood-frisure op.

Annonce