1. Start
 2. Børn & Familie
 3. Barnevognstilbehør
 4. Pusletasker

Pusletasker

Konges Sløjd
Konges Sløjd
Filtrer
 • Barnevognstilbehør
 • Pusletasker
 • Køreposer
 • Barnevognsovertræk
 • Barnevognslegetøj
 • Ståbrætter
 • Barnevognsdele
Produktegenskaber
Information om bæredygtighed
Mål

500+ produkter

Pusletasker Konges Sløjd All You Need Bag
50+ overvåger

Konges Sløjd All You Need Bag

Pusletaske, Blå, Grøn, Grå, Brun, Vaskbart betræk, Vindtæt, Medfølgende puslepude, Flaskeholder, Mobillomme, Materiale: Polyester, Bomuld

599 kr.
Pusletasker Done By Deer Pusle Rygsæk
4,5/5

Done By Deer Pusle Rygsæk

Pusletaske, Brun, Grå, Blå, Beige, Sort, Grøn, Pink, Medfølgende puslepude, Flaskeholder, Mobillomme, Rygsækmodel, Materiale: Polyester

490 kr.

5,0

Pusletasker Konges Sløjd All You Need Bag Walnut

Konges Sløjd All You Need Bag Walnut

Pusletaske, Brun, Medfølgende puslepude, Flaskeholder, Mobillomme, Vaskbart betræk, Vandafvisende, Aftagelig skulderrem, Materiale: Polyester, Bomuld

636 kr.
PUSLETASKE

Almindelige spørgsmål

En pusletaske er en god og praktisk måde at medbringe alt, hvad du har brug for, når du forlader hjemmet med dit barn. Egentlig kan enhver form for opbevaring fungere som en pusletaske – en almindelig rygsæk, en plastikpose eller bare en stofpose. Pusletaskens navn kommer af, at tasken indeholder alt, hvad du skal bruge for at tage dig af din baby.

En pusletaske er en speciel taske beregnet til alt, hvad du har brug for, når du forlader hjemmet med dit barn. Tasken skal være holdbar og nem at rengøre. En god pusletaske indeholder flere forskellige lommer og opbevaringsrum og har normalt også en løsning, så den kan fastgøres til en barnevogn.

Når du skal pakke en pusletaske, skal du organisere din pakning ud fra forskellige scenarier. Det kan være lettere at pakke indholdet i toilettasker eller stofposer inde i pusletasken. På den måde kan du nemt få fat i en snack eller i posen, der indeholder alt, hvad der er nødvendigt til et bleskift. Ting, som du ofte har brug for, såsom vådservietter eller en ren ble, bør pakkes øverst. Hvorimod ting der bliver brugt mindre hyppigt, kan placeres i bunden af posen.

Tre tips, når du skal købe pusletaske

Ikke alle barnevogne er godkendt til, at hænge pusletasken på håndtaget. Hvis der placeres for stor vægt på håndtaget, er der risiko for, at vognen kan tippe bagud, så barnet kan falde ud. I stedet anbefales det at have pusletasken i barnevognens indkøbskurv.

Men hvis du alligevel vil hænge pusletasken på håndtaget, er der tre forskellige måder at gøre det på.

 • Med barnevognskroge: En populær løsning er at tilkøbe separate barnevognskroge eller vælge en pusletaske, hvor barnevognskroge medfølger. De sættes fast på håndtaget med velcro, og så kan man nemt klikke dem af og på pusletasken.

 • Med faste beslag: Mange pusletasker har en strop eller en krog på selve tasken, som kan trækkes rundt om håndtaget og fastgøres til pusletasken igen. Så sidder tasken stabilt på håndtaget uden at glide ned, når du går med vognen.

 • Med bærerem: Pusletasker eller almindelige tasker, som ikke har specialophæng til barnevognen, kan hænges på håndtaget med den almindelige bærerem.

Nogle pusletasker kommer med pusleunderlag eller kan foldes ud og bruges som pusleplads. Det kan være enormt praktisk, når du er på farten i parken, skoven eller andet sted, hvor der ikke er et toilet i nærheden og har brug for at skifte ble.

Hvis du leder efter en pusletaske til tvillinger, findes der specielle modeller. Der er ofte tale om større pusletasker med flere rum, så der er plads til skiftetøj og bleer til to børn. At sætte en pusletaske på en søskende- eller tvillingevogn fungerer på samme måde som på en barnevogn til ét barn, især hvis man bruger barnevognskroge.

Har du husket at pakke det hele? Alt for damerne har skrevet om hvad der er et must i pusletasken

Annonce
 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os