Varmepumper

Filtrer
Produktegenskaber
Størrelse

Luft til vand-varmepumpe

Vis alle
Metro Therm METROAIR I 20 kW Udedel

Metro Therm METROAIR I 20 kW Udedel

85.269 kr.

5,0

Annonce

300+ produkter

Sorter efter popularitet

1

3

...

6

...

9
Annonce

Kategoriansvarlig for Varmepumper

·

Få et behageligt indeklima hele året rundt

Med en varmepumpe får du et klimaanlæg, der sørger for et behageligt indeklima hele året rundt. Sommer og vinter. Ikke for koldt og ikke for varmt, men lige den temperatur, som du ønsker. Og varmepumpen kan holde en konstant temperatur året rundt.

Derfor er en varmepumpe også ideel i for eksempel et sommerhus, hvor man ønsker at holde en konstant minimumtemperatur hele året, også når man ikke er der – og hvor man ikke mindst ønsker at sørge for, at sommerhuset er frostfrit hele vinteren. Ved at holde den samme temperatur hele tiden undgår man også fugtproblemer.

Samtidig sørger varmepumpen for en god luftcirkulation, hvilket forbedrer indeklimaet ganske væsentligt. En varmepumpe kan altså både opvarme og afkøle luften, og samtidig kan den også bruges til at rense og affugte luften, hvis der er behov for det.

Luft til luft og luft til vand varmepumper

Det geniale ved en varmepumpe (luft til luft) er, at den optager varmen fra luften udenfor og bruger den varme til at opvarme luften indenfor. På den måde udnytter man altså den ganske gratis varmeenergi, der er i luften udenfor. Så ikke alene er det en meget miljøvenlig opvarmningsmetode, der mindsker CO2-udledningen – der er også mange penge at spare på varmeregningen.

En luft til vand varmepumpe fungerer på samme måde. Den optager også varmen fra luften udenfor og bruger den til at opvarme luften indendøre, men udover at opvarme dit hus kan den også opvarme dit brugsvand. Her føres varmen gennem rør ind til husets varmtvandsbeholder.

En varmepumpe fylder ikke ret meget, og den er meget lydsvag. Derfor vil den kunne bruges og placeres i de fleste huse. Men det er selvfølgelig vigtigt at finde frem til præcis den størrelse varmepumpe, der passer til lige netop dit hus og dit behov.

En varmepumpe er hurtig at installere, og den er derefter nem at indstille og betjene via den medfølgende fjernbetjening.

Populære søgninger i Varmepumper

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produktnyheder, trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette produkt for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.

PriceRunner
  • Om os
  • Kontakt os
  • Nyhedsrum
  • Nye funktioner
  • Bæredygtighed
  • Samarbejde
  • Arbejd hos os
  • Kategorier A til Å
Hvad er PriceRunner?

Siden 1999 har PriceRunner hjulpet millioner af besøgende med at finde de bedste produkter til de bedste priser.

PriceRunner er fuldstændig uafhængig og gratis at bruge. Vores vision er at være den, du altid kan regne med, når du sammenligner produkter og priser. PriceRunner er ejet af Klarna.

PriceRunner findes i:

Sverige, UK, Danmark, Norge (Prisguiden)

Copyright 1999-2022 PriceRunner International AB