Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Jungle Gym Legetøj

(274)

Jungle Gym

Med iPads, mobiltelefoner, Netflix og computerspil er det i dag blevet sværere at lokke børnene ud i haven for at lege. Men med det rigtige udstyr og den rigtige indstilling er der i dag masser af muligheder for at lokke børnene ud i det grønne og væk fra skærmene. Med for eksempel et legetårn eller en såkaldt Jungle Gym, er der masser af underholdning til børnene hele sommeren.

Jungle Gym i mange moduler

Selve Jungle Gym systemet består af en række forskellige legemoduler og tilbehør, der frit kan sammensættes i en række forskellige kombinationer. For eksempel kan man starte med modulet playhouse, der er et legetårn på 1,5 meter. Legetårnet har både døre, vinduer og en rutsjebane, der appellerer til børnenes fantasi og sætter fine rammer for den udendørs leg. Dette legetårn kan for eksempel udbygges med modul Cabin og Villa, der har rigtige døre og skodder.

Dette modul giver en rigtig hulesteming og gør det ud for legehus. Eller hvad med det store bromodul, der virkelig giver børnene udfordringer. Bromodulet kommer med klatrereb, klarevæg og hængebro og børnene vil have det virkelig sjovt samtidig med de udvikler motorik, muskulatur og fantasien.

Mange forskellige typer tilbehør

Der findes en hel række ekstraudstyr til Jungle Gym modulerne, der gør dem endnu sjovere og mere udfordrende for børn. For eksempel en stjernekikkert, en rebstige, et rat, et spandemodul eller et kryds og bolle-sæt. Med dette tilbehør og de mange forskellige Jungle Gym moduler, vil der være masser af sjov og udfordringer for børnene hele sommeren.

Jungle Gym er produceret i børnevenlige materialer og med børnenes udvikling for øje. Derfor kan du også som forælder stimulere dine børn ved at udbygge deres Jungle Gym med både ekstra moduler af forskellig slags og med diverse typer tilbehør. Med Jungle Gym serien er det slut med børn, der ikke gider lege udenfor, fordi det er kedeligt.

Filter1

Vis