Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Scalextric

Racerbaner fra Scalextric er de sejeste racerbaner til de store drenge. Her er baner, biler, figurer og alt, hvad du ellers skal bruge, når du skal afholde dit helt eget formel 1-løb hjemme i stuen.

I mere end 50 år har det engelske firma Scalextric sat standarden for elektriske biler i skalaen 1:32. Firmaet har dog også lavet biler i skalaen 1:24 og 1:64. Detaljeringsgraden er helt fantastisk, og kvaliteten er høj.

De fleste begynder med et komplet startsæt fra Scalextric med et par biler, nok banestykker, eller skinner som de også kaldes, til at lave en rund bane og en fjernstyring eller håndspeeder.

Holder interessen for racerbaner ved, kan du bygge videre og udvide samlingen næsten i det uendelige. Du kan købe banestykker i alverdens former: lige, med stort sving, med lille sving, vejkryds osv. Der er alle muligheder for at lave banen præcist, som du vil have den. Og du kan altid bygge til og ændre på den.

Bilerne er en verden for sig, for det er jo dem, det hele handler om. Scalextric har alle de fede mærker som Lamborghini, Ferrari, Porsche, Mini, Mercedes, McLaren, Bugatti, Aston Martin og alle de andre, som kører på de rigtige baner.

Når banen skal være helt komplet, kan du købe figurer, pitstop, tribuner, garager og meget andet til din racerbane. Og derudover har du selvfølgelig også brug for strømforsyning, håndspeedere og alt det andet elektriske udstyr. Scalextric får både som digitale og som analoge baner.

Kørsel med elektriske biler på bilbaner kaldes også slot car racing, og det er bestemt ikke kun en leg for børn. Scalextric har mange voksne fans, der kører slot car racing, og der er mange voksne, der er passionerede Scalextric-samlere. Mange af de første modeller er svære at få fat i og derfor populære blandt kendere.

Filter1

Log ind
Bliv medlem