Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Bosch Legetøj

(106)

Bosch legetøj - tro kopier af det rigtige værktøj

De fleste børn vil gerne hjælpe mor og far med det, der skal laves derhjemme. Det kan være i køkkenet, hvor de gerne vil hjælpe med at lave mad og bage – måske i deres eget legekøkken, mens mor og far kokkererer i det rigtige køkken. Det kan også være i haven, hvor de gerne vil hjælpe med at slå græsplænen, rive, feje og samle blade sammen. Allerhelst med deres egen lille græsslåmaskine og deres egen rive, kost, skovl, løvrive, trillebør, og hvad der ellers skal bruges i haven. Eller det kan være som den lille hjælper, når mor og far skal lave gør-det-selv-arbejde i hus og have.

Når børnene skal hjælpe til med gør-det-selv-arbejdet, har de brug for noget godt værktøj. Bosch er kendt for godt værktøj til voksne, men der er også godt Bosch legetøj til børnene. En Bosch værktøjskasse må være det første, der skal investeres i til den lille håndværker. Så får børnene en sav, en hammer, en skruenøgle, et vaterpas, tænger og meget andet af det værktøj, de skal bruge – og en værktøjskasse til at have det hele i, når de skal med rundt i huset og haven for at reparere noget.

Skal børnene have deres eget lille værksted, har de brug for en Bosch værktøjsbænk eller arbejdsbænk. Og skal værktøjssamlingen udvides, har de måske brug for mere Bosch legetøj. Du kan købe en Bosch nedbrydningshammer, hvis der virkelig skal bores og brydes ned, en Bosch kædesav, når der skal fældes træer, og en Bosch boremaskine, når der skal bores og skrues. Sikkerheden skal være i orden, når den lille håndværker går i gang – og det bliver den med det helt rigtige Bosch sikkerhedsudstyr.

Bosch legetøjet er lavet som tro kopier af det rigtige Bosch værktøj – og det er altid sjovere at lege med noget, der ligner de rigtige ting.

Filter1

Vis