Espressomaskiner

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Espressomaskiner findes i mange forskellige prisklasser. Prisen variere efter, hvor meget du forventer af din espressomaskine, og hvilke funktioner du ønsker, at den har. Hvad er dit budget?
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

500+ produkter

Sorter efter popularitet
Espressomaskiner DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B
DeLonghi Logo
-266 kr.

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

Espressomaskine, med Kaffekværner, Mælkeskummer, Drypbakke, 1450W, Kapacitet (Vandtank): 1.8 L, Kapacitet (Kopper): 2 Kopper, Tilgængelige farver: Sort

2.265 kr.1.999 kr.

4,7

ESPRESSOMASKINE

Almindelige spørgsmål

I nogle espressomaskiner findes der i dag kalkfiltre, der automatisk filtrerer kalken væk, så du ikke behøver at bekymre dig om ophobning, men bare kan udskifte filteret, når det er gammelt. Men har man ikke det, må man gøre det selv. Et af de mest almindelige tricks er at bruge eddike, som du kan finde i din lokale dagligvareforretning.

  1. Tøm tanken for restvand og løst kalk.
  2. Hæld 1 del eddike og 5-6 dele vand i.
  3. Kør maskinen igennem én gang, som du gør, når du brygger espresso.
  4. Tøm derefter tanken, og kør maskinen igennem 2-3 gange med almindeligt vand, så smagen af eddike forsvinder.

En espressomaskine kan holde i årtier, hvis den vedligeholdes korrekt. Så længe den er af god kvalitet, og du passer på maskinen, bør den holde længe. Men hvis du derimod ikke vedligeholder den, vil den holde i meget kortere tid, og det samme gælder, hvis man køber en espressomaskine af dårlig kvalitet.

Espressomaskiner findes i mange forskellige former og størrelser for ikke at nævne prisklasser. Hvilken en du køber, afhænger af dit budget og dine præferencer. Hvor godt espressomaskinerne fungerer, hvor nemme de er at rengøre, og hvor længe de holder, er noget, der har indflydelse på købsbeslutningen. Se gerne på vores store test af espressomaskiner for at finde den model, som passer bedst til dine behov.

Annonce