• Tilbud
 • Guides
 • Om os
 1. Start
 2. Hjem & Husholdning
 3. Køkkenapparater
 4. Kaffemaskiner
 5. Espressomaskiner
 6. Espressomaskiner

Espressomaskiner

På PriceRunner hjælper vi dig med at finde den bedste espressomaskine til dine behov. Vores kategori for espressomaskiner giver dig mulighed for at bruge nyttige filtre, så du nemt kan sortere efter pris, mærke, funktioner og meget mere. Uanset om du er på udkig efter en manuel eller automatisk maskine, kan du sammenligne priser og læse brugeranmeldelser for at træffe den rigtige beslutning. Ved at bruge vores filtre kan du hurtigt finde frem til de espressomaskiner, der matcher dine præferencer og krav. Vi guider dig gennem et stort udvalg af produkter, så du kan finde netop den maskine, der passer bedst til dit køkken og din kaffestil. Gør din søgning lettere og mere effektiv ved at bruge vores intuitive værktøjer og detaljerede produktinformationer. Med PriceRunner bliver det nemmere at vælge rigtigt første gang.

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

En espressomaskine findes i mange forskellige prisklasser. Prisen varierer efter, hvad du forventer af din espressomaskine, og hvilke funktioner du ønsker. Hvad er dit budget?
Filtrer
 • Kaffemaskiner
 • Espressomaskiner
 • Kaffemaskiner
 • Kapsel kaffemaskiner
 • Stempelkande
 • Tilbehør til kaffemaskiner
 • Espressokander
Produktegenskaber
Egenskaber
Mål

500+ produkter

Espressomaskiner Sage The Barista Express Silver
1000+ overvåger

Sage The Barista Express Silver

4,7

Espressomaskine, med Kaffekværn, Mælkeskummer, Drypbakke, Display, Aftagelig vandbeholder, Drypstop, Termoblok, 1850W, Kapacitet: 2 L, Kapacitet (kopper): 2 Kopper, Genanvendelig, Ledningslængde: 90 cm, Farve: Sølv

4.399 kr.
Bilka
ComputerSalg
i 12 butikker

Tre tips, når du skal købe en espressomaskine

Nørder du med din kaffe, eller vil du hellere bare kunne trykke på en knap?
Der findes tre forskellige typer espressomaskiner: 

 • En semiautomatisk espressomaskine er til hjemme-baristaen, kaffenørden og kaffe-aficionadoen – altså dig, som har en dedikeret espressokværn ved siden af. Her kan du fremtrylle en klassisk espresso med perfekt crema og øve dig på latte-art med mælkeskummeren. 

 • En automatisk espressomaskine styrer brygningen lige fra den indbyggede kaffekværn til vandtryk, vandmængde og rengøring – men du skal selv bruge mælkeskummeren. 

 • En fuldautomatisk espressomaskine er til dig, der vil have en kop kaffe, latte, americano eller cappuccino med et enkelt tryk på en knap. Det integrerede mælkesystem, direkte vandtilslutning og andre smarte funktioner klarer resten for dig.

De fleste espressomaskiner kræver deres plads i køkkenet, og så findes der ikke en espressomaskine, der ikke larmer. Men der findes mindre modeller såvel som nogle, der støjer mindre end andre.

Maskinens størrelse påvirker normalt også maskinens kapacitet. Er der eksempelvis fire kaffedrikkende personer i din husstand, så gå efter en maskine, hvor vandtanken er på mindst 1.800 ml. eller en espressomaskine med direkte vandtilførsel. Så slipper I for at skulle fylde vand på i tide og utide.

Hvis du vil have den bedste kop espresso, så er en semiautomatisk espressomaskine vejen frem. Selvom du selv skal gøre arbejdet, så kan de bedste løbe op i heftige priser (plus en dedikreret espressokværn).

De halv- og fuldautomatiske modeller kan derfor være langt billigere, og have både indbygget Wi-Fi, automatisk rengøring og sensor for tom vandbeholder – sidstnævnte sikrer, at du ikke står med en halvtom kaffekop.

Eller hvad med at indbygge espressomaskinen i et køkkenskab?

ESPRESSOMASKINE

Almindelige spørgsmål

I nogle espressomaskiner findes der i dag kalkfiltre, der automatisk filtrerer kalken væk, så du ikke behøver at bekymre dig om ophobning, men bare kan udskifte filteret, når det er gammelt. Men har man ikke det, må man gøre det selv. Et af de mest almindelige tricks er at bruge eddike, som du kan finde i din lokale dagligvareforretning.

 1. Tøm tanken for restvand og løst kalk.
 2. Hæld 1 del eddike og 5-6 dele vand i.
 3. Kør maskinen igennem én gang, som du gør, når du brygger espresso.
 4. Tøm derefter tanken, og kør maskinen igennem 2-3 gange med almindeligt vand, så smagen af eddike forsvinder.

En espressomaskine kan holde i årtier, hvis den vedligeholdes korrekt. Så længe den er af god kvalitet, og du passer på maskinen, bør den holde længe. Men hvis du derimod ikke vedligeholder den, vil den holde i meget kortere tid, og det samme gælder, hvis man køber en espressomaskine af dårlig kvalitet.

Espressomaskiner findes i mange forskellige former og størrelser for ikke at nævne prisklasser. Hvilken en du køber, afhænger af dit budget og dine præferencer. Hvor godt espressomaskinerne fungerer, hvor nemme de er at rengøre, og hvor længe de holder, er noget, der har indflydelse på købsbeslutningen. Se gerne på vores store test af espressomaskiner for at finde den model, som passer bedst til dine behov.

Annonce