Opdateret 22. januar 2022

Gaveidéer til 25-årige

Hvad køber man til en 25-årig? Tja, hvorfor ikke en pæn morgenkåbe, et par smarte sneakers eller nogle fede høretelefoner? Vi har samlet en liste med gaveidéer til 25-årige!

Gaveidéer til 25-årige
Global G-2538 Knivsæt

Knivsæt (Global G-2538)

En skarp kniv gør en stor forskel i køkkenet. Nej, sløve knive, der knap nok kan skære igennem en tomat, er ikke et hit. Med et sæt gode knive bliver madlavningen så meget nemmere. Dette sæt indeholder tre japanske knive i rustfrit stål: en kokkekniv, en grøntsagskniv og en lille skærekniv. Med dette sæt kan man hakke, som var man professionel. Disse knive bør vaskes i hånden for at bevare skarpheden.

En knivsliber er et godt tilbehør, så vedkommende, der modtager gaven, også kan slibe knivene selv.

Pris fra: 1.550 kr.
Sammenlign priser
Jabra Elite 3

Høretelefoner (Jabra Elite 3)

Jabra Elite 3 er et par seriøse trådløse in-ear-høretelefoner, der kan tilsluttes din telefon via Bluetooth. De har en mikrofon, som gør dem gode til at tale i telefon med. De er vandafvisende og sidder fornuftigt i øret – men hold lidt øje med dem på løbeturen eller i fitnesscentret, hvor du sveder lidt ekstra.

Fitbit Charge 4

Aktivitetsmåler (Fitbit Charge 4)

Leder du efter en gave til en person, der elsker at træne? Fitbit Charge 4 måler blandt andet søvn, puls, skridt og distance. Det har indbygget GPS, så du kan kortlægge dine løbeture. Derudover er det vandtæt, så det kan endda bruges til svømmetræning.

Nordwik - Pizzaform 39 cm

Pizzastål (Nordwik)

Et pizzastål giver dig mulighed for at bage gode gourmetpizzaer – hjemme i ovnen! Det her er et rundt pizzastål med en diameter på 39 centimeter og en tykkelse på 0,6 centimeter. Det er lavet af stål fra malm, som er udvundet i Kiruna i Sverige. Mangler du også en pizzaspade? Tjek disse ud

adidas Dressing Gown - Tech Indigo

Adidas Dressing Gown - Tech Indigo

En skøn badekåbe i frotté til at pakke sig ind i efter et bad eller til at tage på, når du nyder en afslappet morgenmad i weekenden.

HH Simonsen Air Brush

Varmluftsbørste (HH Simonsen Air Brush)

Kan personen lide at style sit hår? En varmluftsbørste er det bedste redskab til at skabe en skinnende krølle, bløde lokker eller pandehår, der er pænt føntørret. Børsten gør det nemt at få den volumen, som du ellers kun kan få hos frisøren.

Lyngby Rhombe Fad

Serveringsfad (Lyngby Rhombe)

Lyngby Rhombe er en favorit, der har været på hitlisterne i lang tid. Dette er et stort, ovalt keramisk serveringsfad med en kant af fine rhomber. Det flotte fad fås i flere farver, det tåler også både mikrobølger og opvaskemaskine

Lyngby Rhombe-serien tilbyder også skåle, kopper, bakker og tallerkener i forskellige farver.

Hövding 3

Cykelhjelm (Hövding 3)

En god cykelhjelm er en vigtig livsforsikring. Men tiden, hvor hjelme ødelagde ens frisure og umuliggjorde hestehaler og hatte, er forbi. Hövding fungerer som en krave med en airbag, der pustes op i en kaleche i tilfælde af en ulykke. Derudover kan du som pårørende føle dig tryg, fordi den automatisk sender besked til alle nødkontakter i tilfælde af en nødsituation.

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask 150ml

Ansigtsmaske (PTR Pumpkin Enzyme Mask)

Peter Thomas Roths Pumpkin Enzyme Mask er en eksfolierende maske, der giver en dejlig glød og en ensartet hudtone. Den indeholder også C-vitamin, hvilket er perfekt til træt hud, der trænger til lidt ekstra glød. Derudover dufter den præcis som en brunkage. En fantastisk gave til en person, der godt kan lide lidt selvpleje i form af hjemmespa.

Ticket to Ride: Europe

Brætspil (Ticket to Ride)

Ticket to Ride er et fantastisk sjovt spil, der kombinerer strategi med en smule held. Her konkurrerer man om at samle kort og bygge togruter mellem forskellige lande, og det er lige sjovt, uanset om man er to spillere eller hele familien med voksne og børn.

Peugeot Paris Duo Saltkværn, Peberkværn 18cm

Salt- og peberkværn (Peugeot Paris Duo Salt Mill, Pepper Mill)

Flotte salt- og peberkværne i god kvalitet gør middagen rarere. Dette sæt er lavet af træ, og hver kværn er fremstillet i hånden. De er 18 centimeter høje og har seks forskellige slibegrader.

Converse Chuck Taylor All Star - Black

Sneakers (Converse Chuck Taylor All Star HI)

Man kan aldrig gå galt i byen med et par behagelige og stilfulde sneakers. Den klassiske Converse er vendt tilbage og ses nu overalt. Disse er i en unisexmodel og passer til alt fra en sommerkjole til et jakkesæt.

Samsonite Prodigy Spinner Expandable 55cm

Kuffert (Samsonite Prodigy Spinner Expandable)

Samsonite Stacked Spinner er en stilfuld og praktisk kuffert lavet af polykarbonat. Den har fire dobbelthjul, som gør den nem at rulle. Kufferten fås i flere forskellige farver.

Voluspa Maison 3-Wick Duftlys 340g

Duftlys (Voluspa Maison)

Et velduftende hjem er altid værdsat. Dette er et stort duftlys i kokosvoks med tre væger, der spreder en dejlig duft af champagne, vanilje og egetræsfade. Den flotte krukke gør også stearinlyset til en fin indretningsdetalje. Voluspa har mange populære og eksklusive dufte såsom prosecco og mynte – se udvalget her

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.