Find det rigtige produkt

Med over 2,2 millioner produkter på PriceRunner er vi overbeviste om, at der er noget for enhver smag. Vi går efter at give dig den bedst mulige oplevelse, når du sammenligner produkter og priser. Og frem for alt hjælpe dig med at finde det, du står og skal bruge.

Funktioner der hjælper dig

Ved du præcis, hvilket produkt du leder efter? Så kan du nemt finde den bedste pris på markedet lige nu hos os på PriceRunner. Du skal bare søge direkte på varens navn i søgefeltet.

Men leder du efter et helt nyt produkt og ønsker hjælp til at finde præcis den vare, der er bedst for dig, kan du bruge en række enkle funktioner på PriceRunner. De hjælper dig med at finde det rigtige produkt til dig.

Vores funktioner på hjemmesiden og i appen kan hjælpe dig med at finde de bedste tilbud online, uanset om det er til flere hverdagsindkøb, eller hvis du blot vil udnytte de mange rabatter, der er tilgængelige under for eksempel Black Friday.

På den her side kan du nemt se, hvordan du søger på PriceRunner og efterfølgende filtrerer oversigten med de produkter, hvordan du kan sammenligne egenskaber for forskellige produkter og hvordan du også kan sammenligne produktversioner.

Søg efter dit produkt

Hvis du besøger PriceRunner med et bestemt produkt i tankerne, er det nemmest at bruge den søgefunktion, du finder øverst på hjemmesiden. Her kan du søge efter bestemte kategorier, produkter og specifikke modeller for nemt at finde det, du leder efter.

Når du skriver noget i søgefeltet på PriceRunner, får du en liste med forskellige forslag, der er relateret til det, du har søgt på. Forslagene kan hjælpe dig med at afgrænse din søgning til det, der er relevant for dig.

Søg på PriceRunner

Lad os tage et eksempel.

Du leder efter en kaffemaskine. Når du søger på det ord, får du en liste med forslag, der er relateret til din søgning. Blandt andet får du et forslag til vores test af kaffemaskiner, ligesom du kan se udvalgte modeller, der er relateret til din søgning.

Du kan enten vælge at klikke på et af de søgeforslag, du får vist i menuen, eller du kan klikke på ”Søg” med det samme og få vist de varer, der bedst matcher din søgning, samlet på en side.

Søgeforslag på PriceRunner

Filtrer & sorter

Det skal være let at finde produkter med de funktioner, du skal bruge – uanset om du leder efter en ny kaffemaskine, en seng, en jakke eller din næste mobiltelefon.

Når du ser på produkter i en katetegori, kan du både filtrere og sortere den produktoversigt, du ser, ud fra produkternes forskellige egenskaber. Du kan blandt andet tilføje et filter for pris, mærke eller butik, ligesom du kan finde filtre med mere detaljerede egenskaber som materialer, størrelser og farver.

Filtrer og sorter på PriceRunner

Sammenlign produkter

Har du tilføjet nogle filtre til din søgning for at indsnævre udvalget af produkter? Og har du sorteret oversigten? Men du har måske stadig svært ved at træffe en endelig beslutning?

Så har vi løsningen til dig.

Du kan nemlig bruge funktionen ”Sammenlign produkter”, som du finder øverst i en kategori. Så kan du sammenligne de forskellige egenskaber for hvert produkt med hinanden og få et overblik over, hvilket produkt der bedst matcher dine behov.

 1. Klik på "Sammenlign produkter".

  Sammenlign produkter på PriceRunner  

 2. Sæt flueben ud for de produkter, du vil sammenligne, og klik på "Sammenlign produkter".

  Vælg hvilke produkter du vil sammenligne  

 3. Du får nu en ny oversigt, hvor du kan sammenligne produkternes egenskaber.

  Vis produkter til sammenligning på PriceRunner  

Vis som tabel

Vil du hellere se alle produkter i kategorien i et tabelformat? Altså lidt ligesom et Exel-ark?

Med funktionen ”Vis som tabel” kan du sammenligne produkterne på præcis den måde. Det giver dig faktisk lidt flere og detaljerede muligheder for at sortere oversigten med produkterne.

Se bare her.

 1. Klik på "Vis som tabel".

  Avanceret filtrering på PriceRunner  

 2. Tilføj de filtre og egenskaber, du vil sammenligne. Tabellen med produkterne opdateres automatisk.

  Avanceret filtrering - vælg filter  

 3. Når du klikker på kolonneoverskrifterne, kan du sortere produkterne ud fra de filtre, du har valgt.

  Vis som tabel og kolonnesortering

For eksempel kan du vælge at se de billigste modeller først i oversigten eller få oversigten sorteret efter producent, en særlig størrelse eller en helt tredje ting, du er interesseret i.

Sammenlign produktversioner

Der er mange produkter derude. De kan købes i forskellige farver og størrelser, og prisen kan faktisk være vidt forskellig på tværs af de forskellige produktversioner.

Heldigvis kan du nemt få et overblik over prisforskellen på de forskellige varianter her hos PriceRunner.

Du kan for eksempel sammenligne priser på en telefon i forskellige farver, ligesom du hurtigt kan se prisforskellen på en telefon med 64GB og 128GB lagerplads. Det kan være, at prisforskellen på de to størrelser er markant mindre end du egentlig havde regnet med.

Sammenlign produktversioner på PriceRunner

Når du sammenligner priser hos PriceRunner, kan du altså straks se hvilke priser, der gælder for alle versioner af et produkt, så du hurtigt og enkelt kan gøre dit næste køb.

   
Tilbage til toppen

 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os