Medlemsfordele

Der skal være noget ekstra ved at være medlem. Det er ret ligetil, synes vi. Og det er helt gratis at blive medlem på PriceRunner. Medlemskabet er lavet til dig, så du lettere kan finde det helt rigtige produkt til dig. Du får adgang til en række fordele – dem kan du finde og bruge direkte på hjemmesiden eller i PriceRunner-appen. Her på siden kan du læse mere om dine forskellige medlemsfordele.

Tjek prishistorikken og hold styr på købstidspunktet

Er dagens pris god? Eller kan det mon bedre betale sig at vente og have lidt is i maven?

Dét kan du ret hurtigt afgøre, når du hopper ind på et produkt og ser prishistorikken for produktet på PriceRunner. Så kan du afkode, hvad varen kostede forrige uge, for tre måneder siden eller for et halvt år siden.

Prishistorikken kan især være god at bruge op til årets store udsalg som Black Friday. Nogle butikker kan nemlig finde på at hæve prisen i perioden op til udsalget for så at sænke prisen nogle uger senere. På den måde ser produktet ud til at være på tilbud, selvom det egentlig er varens normalpris, du ser hos butikken.

Du kan også bruge prishistorikken til at tjekke, om der skulle være eventuelle mønstre i prisudviklingen for en bestemt vare. Er der for eksempel en butikker, der kunne tænkes at få varen på tilbud i den kommende weekend? Eller hvad indikerer grafen?

Overvåg priser og slå til når prisen er rigtig for dig

Når du er medlem, kan du overvåge priserne - det hjælper vi dig med, når du har klikket på knappen "Overvåg pris". Så slipper du for manuelt at holde øje med butikkernes tilbud, og du kan bruge din tid på andre ting.

I det øjeblik vi ser et tilbud fra en af butikkerne, får du besked om din prisovervågning på mail, sms eller som notifikation via PriceRunner-appen.

Du kan vælge at få besked med det samme, når vi ser et prisfald fra en butik. Men du kan også indtaste en bestemt pris, du er villig til at betale, og så får du først besked, når produktet kan købes til den pris. Du finder alle dine prisovervågninger inde under din profilside, hvor du til enhver tid kan opdatere dem.

Bliv gratis medlem i dag

Gem dine favoritter på lister

Hold styr på dine favoritprodukter ved at oprette lister. Bare tryk på hjerte-ikonet ud for produktet, når du finder det i en oversigt på PriceRunner.

Så kan du lave dine egne lister med dine julegaveønsker, inspiration til hjemmet og noget helt tredje. Under hver liste kan du også se listens totalpris og se hvor du billigst kan få alle varerne. Og så kan du endda dele dine lister med andre, hvis du ønsker det.

Spar penge med rabatkoder og tilbud

Når du sammenligner priser hos PriceRunner, kan du være sikker på, at du får den laveste pris på varen. Men nogle gange kan et godt køb blive endnu bedre med en eksklusiv rabatkode eller et super tilbud. Det er også blandt dine medlemsfordele som PriceRunner.

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev? I nyhedsbrevet kan du desuden læse mere om nye produkter, herlige konkurrencer og smarte tips & tricks fra alle os hos PriceRunner.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os