Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Ti smarte tips

1. Sammenlign pris og andre omkostninger

Du har vel husket at sammenligne prisen på PriceRunner? Sommetider er der fragtomkostninger, sommetider er det fragtfrit. Vældig mange butikker på nettet tilbyder fri fragt, hvis man handler over et bestemt beløb, f.eks. 500 kroner.

2. Ha’ styr på, hvad du køber

Tjek gerne en ekstra gang, at det nu er nøjagtig den model, du søger. Et godt tip er at dobbelttjekke ting som farve og størrelse, da samme model ofte kommer i mange varianter.

3. Køb fra seriøse butikker

Giver butikken et seriøst indtryk? Hvis du er usikker, så tjek hvad andre kunder giver af karakter og bedømmelse på PriceRunner.

4. Benyt PriceRunner Købsgaranti

At føle sig tryg gør det lettere at handle på nettet. PriceRunner har en købsgaranti for registrerede medlemmer, som sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis varen ikke bliver leveret eller hvis der er fejl på den og butikken ikke løser problemet inden for en bestemt periode. Og den gode nyhed er, at det ikke koster noget at blive medlem på PriceRunner. Du betaler heller ikke noget ekstra for vores købsgaranti.

Læs de endelige vilkår

5. Betal med faktura

Der findes mange nemme måder at betale på. Men hvis du betaler med faktura, kan du vente med betalingen, såfremt noget går galt med leveringen. Vær dog omhyggelig med at tjekke, om der tilkommer nogle ekstra afgifter, når du betaler med faktura. Supervigtigt er også at betale i tide - ellers kan der løbe renter oveni, og det kan blive rigtig dyrt.

6. Tænk på miljøet

Køb fra netbutikker, der ikke ligger så langt væk, hvis det er muligt. At sende en enkelt pakke over hele verden er ikke godt for miljøet. Og vælg produkter med lav klimapåvirkning. Et tip er at tjekke produktets energimærkning og miljømærker.

7. Brug fortrydelsesretten

For køb inden for EU gælder, at du har to ugers fortrydelsesret fra du har modtaget en vare. Det er en fordel ved nethandel, at du faktisk kan sende et produkt, som du ikke vil have, tilbage.

Fortrydelsesret ved køb på nettet inden for EU

8. Undersøg hvor nemt det er at returnere

Undersøg butikkens returpolitik, før du køber; hvad koster det at returnere en vare og hvor besværligt er det? Køber du varer, som vejer meget, kan returnering være både tidskrævende og besværligt.

9. Brug appen og bliv en rigtig PriceRunner

Download PriceRunners app. Med vores iOS app kan du scanne stregkoden på en vare direkte i butikken. På et øjeblik viser vi, hvad samme vare koster på nettet.

10. Hjælp andre

Husk at give en bedømmelse på PriceRunner - både om varen du købte og butikken du handlede hos. Det hjælper andre personer i samme situation som din. Med flere vurderinger og anmeldelser støttes de mest populære og servicemindede butikker og e-handel bliver bedre, mere sikker og nemmere for os alle!

Ikke medlem? Start her