500+ overvåger
Roborock S6
ANNONCE

Fra Roboteksperten.dk

Xiaomi Roborock S6 Pure Robotstøvsuger

3.299 kr.

Licotronic

fra3.219 kr.

Alternate

fra3.360 kr.

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Byghjemme

fra3.990 kr.

Gixmo

fra4.000 kr.

Myphoneshop

fra7.289 kr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.8

Baseret på 330 anmeldelser

 • 5

  80%

 • 4

  18%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  2%

Uvurderligt medlem af familien

Det er min første robotstøvsuger, så jeg har ikke meget at sammenligne med, men det er så godt. Ved du ikke, hvad jeg ville gøre uden det? Det kører ikke uden formålsløst, men kører rundt i værelserne i et optimalt mønster, så det gør det hurtigt uden at gå glip af noget. Resultatet vil altid være et rent og dejligt hjem. Hvis du kører det ofte, får du heller ikke et problem med støv i hjørnerne. Den støvtørring funktion er faktisk temmelig god den ene med at køre en gang om ugen for virkelig at få mindre partikler off også. De to negative ting, jeg kan tænke på, er: 1. Motoren til hjulene lyder lidt unødigt dårligt, selvom du trækker ned på sugekraften, hører du, når den kører mere end selve sugemotoren. 2. Den app er lidt nøjeregnende, især når det kommer til at opdele værelser. Der er en begrænsning på, hvor mange afdelinger du kommer til at gøre, og finjustering afdelinger er lidt konstant, men du behøver virkelig kun at gøre det én gang.

En fantastisk opfindelse!

Jeg har den første generation Electrolux „trilobite“, der var en revolution som 15 år siden. Der har været mange ting på markedet lige siden! Trilobitten føles som et legetøj sammenlignet med Roborock. Frem for alt er jeg imponeret over støjniveauet. Trilobitten kan ikke indkvarteres i samme rum, som hvis den kører, men med roborock er der ikke noget problem. Nu er det sat til at støvsuge hele nedenunder hver aften! Helt syg, at det kan støvsuge op så meget alligevel, når det kører hver dag. (Men vi er en familie med 3 børn) Vi har haft det over en måned nu, og den sædvanlige støvsuger er ikke blevet udviklet en gang! Absolut fantastisk, når du tænker over det! Huset har aldrig været renere! Den mopping funktion jeg har prøvet to gange, og du kommer til at se det mere som et støv tørring af gulvet end en rigtig mopping. Tørrede pletter på gulvet, det har ikke en chance for at slippe af med. Men når støvsugeren er så grusom, betyder de middelmådige resultater af mopping ikke noget.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Roborock S6 er 3.219 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 25 butikker.

Sammenlign alle Roborock Robotstøvsugere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.