Dyson V11 Absolute

Lignende produkter

Test

Her samler vi test, guides og produktanmeldelser, så du kan få et indtryk af, hvad andre mener om produktet.

4.5/5
Læs hele testen

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.7

Baseret på 2472 anmeldelser

 • 5

  82%

 • 4

  14%

 • 3

  2%

 • 2

  1%

 • 1

  1%

En alsidig støvsuger

jeg har de sidste par uger testet dyson v11 det er en virkelig lækker støvsuger, som gør rengøring til en leg. De mange mundstykker, gør at den kan bruges til de fleste opgaver i hjemmet. Her hjemme bruger vi aldrig den gamle på ledning mere. det indbygget display fortæller hvor meget strøm der er tilbage og man kan navigere, i mellem de forskellige suge styrker. I de to uger jeg har testet den, har jeg også testet Dyson v8 absolute. Dyson v11 er en smule tungere og har en smule kraftigere sug. det er en rigtig lækker støvsuger, men retfærdigøre ikke den højere pris. Var jeg skiftet fra v8 til v11 var jeg blevet skuffet over der ikke var mere forskel i sugestyrken. ingen tvivl om at det her er fremtiden for støvsugning, men jeg ville anbefale v8 fremfor v11.

Perfekt til lejlighed!

Jeg bruger støvsugeren til min lejlighed på 100kvm, hvor jeg bor med min kæreste, vores datter og vores hund. Så rengøringen er en ting vi tidligere har brugt meget tid på. Med denne støvsuger har vi halvveret tiden, som vi bruger på støvsugningen. Det var træls med vores tidligere, at man skulle skifte stikkontakt flere gange og det var svært at afsætte et helt skab bare til støvsugeren. Udover bekvemmeligheden i lejligheden, er det også en fordel når jeg skal rengøre vores bil. Jeg har tidligere altid skullet køre ud til en rengøringshal og låne støvsugeren der. Min Dyson kan sagtens bruges til at klare bilen også, hvilket er en stor fordel, når vi ikke har mulighed for at bruge en almindelig støvsuger. - Dyson V11 støvsugeren holder nemt strøm til støvsugning af hele lejligheden. - Den fylder næsten ingenting. - Vi slipper for at købe nye poser. - Vi kan bruge den til vores bil. - Vores hund er ikke bange for den :) Jeg kan helt klart anbefale dette produkt til andre! Især hvis I bor i lejlighed.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Dyson V11 Absolute er 4.990 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 2 butikker.

Sammenlign alle Dyson Ledningsfrie støvsugere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.