Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.2

Baseret på 151 anmeldelser

 • 5

  54%

 • 4

  25%

 • 3

  11%

 • 2

  3%

 • 1

  6%

En masse støj for pengene! Perfekt til interviews

Jeg har dette, men også den betydeligt dyrere H6. De to kan ikke sammenligne, men det er de heller ikke for det samme. Skulle du starte en podd og optage i et specielt tilpasset rum hver uge, kan det være værd at investere i et dyrere stykke udstyr. Du får ikke studio-lyd fra H1. Derimod er det helt vidunderligt at have med dig, når du skal ud og interviewe nogen på farten. Hvis du skal transskribere et interview, er det godt. Bare læg det på bordet mellem dig, så får du det hele. Det vejer næsten ingenting, kører på almindelige batterier og er let at lære. Du kan optage en lav-budget pod med det også, men så kommer du til at arbejde med miljøet en lille smule. Slags sætte sig under en dyne.:)

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Zoom, H1 er 650 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 2 butikker.

Sammenlign alle Zoom Diktafoner

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.