1. Start
  2. Bedst i test

Opdateret  

Sports bh: 10 produkter i test

PriceRunner

Har du brug for en god sports-bh med en perfekt pasform? Vi har testet populære sports-bh'er fra flere mærker, herunder Nike, Shock Absorber og Casall. For at en sports-bh skal kunne være bedst i test, så skal den give god støtte og holde til intens træning. Læs med og se, hvem der er bedst i test.

Test af 17 sports-bh'er: Find en god sports-bh til træningen

Sådan udførte vi testen

Vores tests er udført af uafhængige eksperter samt afspejler testredaktørens ærlige og objektive holdning.
Udvælgelsen af testede produkter og selve testresultatet udføres uden påvirkning af producenter, butikker eller andre interne/eksterne parter.

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden.

I testen af sports-BH'er er alle modellerne blevet testet under både lav- og højintens træning. I træningscentre er de testet med frie vægte, kettle bells og ved træning i maskiner. BH'erne er også brugt ved mellemintenst løb og løbeintervaller samt øvelser med kropsvægt burpees og yoga.

Vi er gået ud fra nedenstående parametre i bedømmelsen:

  • Pasform: Hvordan sidder BH'en? Følger den kropsformen? Hvor bekvem er den, og har den sømme eller mærker, der gnaver? Ryger den op, når man strækker sig, eller sidder den, som den skal?

  • Støtte: Hvordan klarer sports-BH'en sig under træning, og hvor meget støtter den? Holder den brysterne på plads uden at føles klodset?

  • Kvalitet: Hvordan bliver sports-BH'en efter vask? Holder pasformen, og er materialet uforandret?

Helhedsindtrykket af sports-BH'en i alle de forskellige aktiviteter ligger til grund for bedømmelsen. Denne er derefter sat i forhold til prisen for at kunne bestemme prisgunstigheden og give en karakter.

Vi har testet et udpluk af markedets populære sports-bh'er. Sammenlign priser og find tilbud på de testede sports-bh'er på PriceRunner.

1. Shock Absorber Ultimate Fly Bra - BEDST I TEST SPORT-BH

Sidder som støbt og giver al den støtte, du kan ønske sig

Type af træning: Lav- til højintens Tilgængelige farver: 3 Vasketemperatur: 30 grader Materiale: 77 % polyamid, 19 % elastan, 4 % polyester Størrelser: 70B-85E

Shock Absorber Ultimate Fly Bra - Black/Grey

Shock Absorber er kendt for at yde god støtte uanset størrelsen på barmen – og modellen Ultimate Fly Bra er ingen undtagelse. Den her laserskårne sports-bh købes efter skålstørrelse og omkreds, hvilket giver den en fordel sammenlignet med mærker, der kun går fra S-XL.

Pasformen bliver simpelthen bedre.

Her får du en højtydende BH, der støtter godt uanset træningsform, og dine bryster holder sig på plads under alt fra terrænløb og forhindringsbaner til langdistancetræning på romaskinen.

Udover at Ultimate Fly Bra giver dig en god støtte, så er den også så tynd, at du næsten ikke lægger mærke til, at du har den på kroppen.

Fantastisk støtte og intet der generer

Der er ingen sømme, der gnaver.
Ingen skulderstropper der graver sig ned i huden eller glider af.
Og selvom bh'en sidder tæt og stramt, oplevede vi aldrig, at den sidder for hårdt eller at den føles generende under nogen af vores aktiviteter.

test-sportbh-shockabsorber

Ultimate Fly Bra er en BH med bryderryg med justerbare skulderstropper og to åbninger (en på ryggen og en mellem skulderbladene).

Lidt besværlig åbning

Selvom lukningen gør, at du slipper for større, akrobatiske øvelser, når du skal tage bh'en på og af igen, så kan åbningen mellem skulderbladene godt give lidt stretching i forsøget på at ramme rigtigt.

Men det er noget, du har vænnet dig til efter et par gange. I løbet af testperioden har det ikke en eneste gang været nødvendigt med hjælp fra træningskammeraten.

BH'en holder formen godt i vask og den bliver hurtigt en favorit i træningsgarderoben. Den gør simpelthen alt rigtigt, så du får mulighed for at gå all-in til din træning.

Fantastisk støttegod pasformlet materiale
Lukningen mellem skulderbladene kan være svær at nå

Prissammenligning

Sammenlign priser

Ultimate Fly Bra Black/Grey, Female, Tøj, Sports-bh, Løb, Sort/Grå, 70 B

240 kr.

Ultimate Fly Bra Black/Grey, Female, Tøj, Sports-bh, Løb, Sort/Grå, 70 B

281 kr.

2. Anita Active Air Control DeltaPad Sports Bra - BEDST I TEST

Behagelig sports-BH med bredt udvalg af størrelser og god støtte

Type af træning: Mellemintens Tilgængelige farver: 8 Maksimal vasketemperatur: Håndvask Materiale: 49 % polyamid, 39 % polyester, 12 % elastan Størrelser: 65AA-85G

Anita Air Control Deltapad Maximum Support Sports Bra - Pink/Anthracite

Det kan føles som en jungle at finde den rigtige størrelse på en sports-BH. Især hvis du har en bryststørrelse, der enten er mindre eller større end det udvalg, som kædernes udvalg ofte er ret begrænset til, kan det tage tid.

Lang tid.

Men Anita Active Air Control DeltaPad Sports Bra er let at få i den rigtige størrelse med en god pasform.

Så længe du er omhyggelig med at få taget dine mål på forhånd, kan du nemt vælge mellem størrelser fra 65AA op til 85G. Vores testperson fandt en sports-BH, som sad helt perfekt.

Super behagelig og let at bruge

Den her sports-BH er meget behagelig og super let at tage på.
Sådan er det ikke altid med træningsbh'er.

Hvis du er vant til primært at bruge toppe med bryderryg, er du måske skeptisk over for at vælge en mere klassisk BH-model til din træning. Men det behøver du ikke.

Active Air Control DeltaPad Sports Bra bliver hurtigt en favorit.

Holder formen i lang tid

Sømmene er komfortable og generer ikke, og skulderstropperne bliver siddende uden at gnave. BH'en sidder godt under selv intens træning, og den er faktisk også behagelig nok at have på i løbet af dagen (det er rart, hvis man har en sløv dag, hvor man ikke skal skynde sig ud under bruseren efter træningen).

Det er også rigtig godt for komforten (og et meget populært valg), at producenten har beklædt skålene med blødt stof.

Anita Active Air Control DeltaPad Sports Bra har fungeret fint til mellemhård træning med mange hop. Selv med større bryster har denne sports-BH støttet glimrende. Efter regelmæssig brug og vask i mere end et halvt år, holder den stadigvæk formen. Både materiale og pasform ser ud som om, den næsten er ny.

Det her er den rette sports-BH, hvis du vil have en størrelse, der sidder som støbt og støtter godt, selv under træning med høj intensitet.

Let at få i den rigtige størrelseintet der gnavernemt at tage på
En mulighed for at knappe bagsiden som bryderryg havde været dejligt

Prissammenligning

Sammenlign priser
Illustration - Der er ingen priser lige nu

Der er ingen priser lige nu

3. Casall Iconic Sports Bra

Sidder som den skal og passer til alle slags aktiviteter

Type af træning: Lav- til højintens Tilgængelige farver: 8 Maksimal vasketemperatur: 40 grader Materiale: 45 % polyamid, 41 % polyester, 14 % elastan 270 g/m2 Størrelser: a/b-skål XS-XL, c/d-skål XS-XL

Casall Iconic Sports Bra - Black

Casall Iconic Sports Bra sidder virkelig, som den skal. BH'en bliver som et med huden - et ekstra lag, som du stort set ikke lægger mærke til. Når du tager den på første gang, virker den lige lovlig stram, men efter nogen tid glemmer du helt, at du har den på.

I træningscenteret er den behagelig, og bryderryggen gør, at den ikke sidder i vejen ved forskellige løft. De bløde kanter betyder også, at BH'en ikke gnaver.

Stram pasform som virkelig støtter

Nu hvor den sidder meget stramt, så yder den også en god støtte, og barmen holdes på plads.

Derfor er den også god til mere intens træning.

Barmen gynger ikke under hverken løb eller burpees. Iconic Spors Bra er ikke polstret, og den har ikke skåle. Stoffet er dog stramt i sig selv, hvilket yder god støtte.

Holder godt, selv efter mange vask

Efter vask er sports-BH'en stadig som ny. Man kan ikke se på hverken farve eller kvalitet, at den er blevet brugt og vasket. Iconic Sports Bra fås i et bredt udvalg af forskellige udseender. Den fås både i neutralt sort og hvid og i flere kraftige farver og kan desuden købes i mønstrede varianter.

Der er altså noget til enhver stil.

Stoffet ventilerer godt under brug, så der føles ikke indelukket eller svedigt. Casall Iconic Sports Bra er en sports-BH, der passer godt til alle former for aktiviteter, og derfor er den et meget godt valg til prisen.

Bliver siddendebløde kanterhøj kvalitetfås i mange farver
Føles noget stram

4. Shock Absorber Active Shaped Push-Up Support Bra

Helt fantastisk pasform og god kvalitet

**Type af træning: ** Lav- til højintens **Tilgængelige farver: ** 1 **Maksimal vasketemperatur: ** 40 grader **Materiale: ** 53 % polyester, 38 % polyamid, 9 % elastan **Størrelser: ** 70A-85E

Shock Absorber Ultimate Run Bra - Black/Silver

Blød og fast på samme tid. Det er ikke alle sports-BH'er, der lykkes med denne kombination, men for Shock Absorber Active Shaped Push-Up Support Bra er det ikke noget problem.

Størrelserne er som for en almindelig BH, så du kan tilpasse både skål og omkreds. Stroppen, der sidder omkring kroppen, har hægter i fire forskellige stillinger, og selv skulderstropperne kan indstilles, så du kan finde en god pasform.

Omkredsen er ret lille i størrelsen, hvilket du bør være opmærksom på.

Blød med ekstraordinær god pasform

Det, der gør pasformen til noget særligt, er stoffet i skålene. Materialet består nemlig af et såkaldt dri-fit-stof, der er stabilt nok til at give dig en god støtte og samtidig blødt nok til at forme sig efter brysterne.

Det trekanede yderstof sidder højt oppe og gør, at brysterne holdes godt på plads, uden at stoffet er alt for stift. Den har simpelthen en utrolig god pasform.

God til løb og hop

Stabiliteten fra Shock Absorber Active Shaped Support Bra betyder, at den er glimrende til løbeture eller andre hoppende aktiviteter. Men det, at den er uden bryderryg gør, at den ikke er lige så optimal i motionscenteret, da BH'en kan være i vejen ved nogle løft.

Men den sidder trods alt, hvor den skal, så det er ikke et minus, der betyder noget nævneværdigt for vores samlede vurdering. Stoffet er behageligt og ventilerer godt. Kvaliteten er af højt niveau, og efter vask ser BH'en stadig ud som ny.

Shock Absorber Active Shaped Support Bra er en rigtig lækker sports-BH, der har argumenterne i orden for den høje pris. Her får du altså meget for pengene.

Fantastisk pasformblødånder godtgod kvalitet
Skulderstropperne kan være i vejen

5. Craft Motion Bra

En flot sports-bh med ekstra polstring

Type af træning: Mellem- til højintens Tilgængelige farver: Flere forskellige farver og mønstre Maksimal vasketemperatur: 30 grader Materiale: Forside: 84 % polyester, 16 % elastan Bagside: 88 % nylon, 12 % elastan Størrelser: XS-XL

Craft Sportsware Motion Bra - Black

Craft Motion Bra er en rigtig flot sports-bh, hvor producenten ikke er gået på kompromis med funktionaliteten for formens skyld.

Når ser vi på producentens beskrivelse af den her BH, står der, at den egner sig til mellem- til højintens træning. I vores test oplever vi dog, at den kommer mest til sin ret ved mellemintensiv træning, men at du måske skal bruge lidt mere støtte på en potentielt ujævn løbetur.

Det er dog også et spørgsmål af præferencer, smag og barmens størrelse.

Polstring, der kan tages ud

Craft Motion Bra er polstret, hvilket varmer dejligt ved lidt lavere temperaturer. Er du ikke til sådan en polstring i din sports-bh, kan du nemt tage den del ud via en åbning på siden af hver skål. De har det med at falde ud, når du vasker BH'en i maskine, så brug gerne en vaskepose for at undgå, at de bliver væk i det inferno af strømper og andet tøj, der af og til udspiller sig i vaskerummet.

Justerbar stropper

Skulderstropperne på Motion Bra kan justeres, og det er populært med den egenskab under testen. Når skulderstropper kan justeres, kan du øge komforten. Stropperne sidder som de skal og glider ikke ned under træningen.

Den her sports-bh løser sin opgave godt, og hvis den bare havde støttet os lidt mere under løbeturen, havde den sandsynligvis kunnet få topkarakter.

Flotsidder behageligtstøtter godt under mellemintens træning
Måtte gerne have støttet mere på løbeturen

6. Craft Fuseknit Mid Impact Bra

En blød og fleksibel sports-bh der er perfekt til yoga og styrketræning

Type af træning: Lav- til mellemintens Tilgængelige farver: 3 Maksimal vasketemperatur: 30 grader Materiale: 43 % polyester, 21 % genvundet polyester, 28 % polyamid, 8 % elastan Størrelser: XS-XL

Craft Fuseknit Mid Impact Bra er en dejlig blød sports-BH, der ikke gnaver nogen steder. Det er virkelig en god træningskammerat med sine bløde sømme og elastiske materiale - din træning skal bare ikke blive alt for intens.

God til meget, men ikke højintens træning

Den her sports-bh fra Craft kan ikke få dig igennem højintens træning eller løbeture, men lav- og mellemintensiv træning klarer den med bravur.

Det er rigtig dejligt at have den på til styrketræning. Stoffet er så smidigt, at der ikke er noget der gnaver, selvom du går ned i knæ med en stang bag hovedet.

Til yogatræning følger den let med i alle bevægelser uden at rulle sig sammen, klemme eller glide.

Kan også bruges som sports-top

Modellen er egentlig ret lang, så til en svedig omgang yogatræning vil mange nok føle sig tilpas ved at træne i den her sports-bh uden en T-shirt over. Craft Fuseknit Mid Impact Bra kan altså også bruges som sportstop, når det bliver rigtig svedigt.

Fugten transporteres effektivt væk, og bh'en føles tør og behagelig under meget svedig træning. Stykket nederst på BH'en lige under barmen bliver nok lidt mere fugtigt end resten af BH'en, hvilket tydeligt kan mærkes efter en rigtig varm træning.

Hvis vi skal opsummere, vil vi beskrive det her som en blød og fleksibel sports-BH, der er så behagelig, at det faktisk føles lidt ærgerligt at skulle have den af igen efter træningen.

Blødfleksibelt materialepasser til både yoga og styrketræning
Elastikken nederst bliver lidt fugtig

7. H&M Shaping Sports-BH High Support

En sports-BH med et design der skiller sig ud

Type af træning: Højintens Tilgængelige farver: 2 Maksimal vasketemperatur: 40 grader Materiale: Yderlag: Polyester 70 %, Elastan 30 %, Paneler: Polyamid 85 %, Elastan 15 % Størrelser: XS-L

Synes du, at sports-BH'er ofte ser lige lovlig sporty ud? Så bør du tage et kig på H&M Shaping Sport-bh High Support. Den her model ligner en trænings-BH, men en dekorativt bølget underkant gør alligevel, at den føles sjovere at tage på end mange andre.

Standardstørrelser fra H&M

Størrelsesmæssigt finder du sig hurtigt til rette, hvis du før har brugt sports-BH'er fra H&M. Størrelserne går fra XS til L - men det er ærgerligt, at udvalget ikke er større.

Når det kommer til komfort, får denne sports-BH høje karakterer. Der er ikke noget, som gnaver eller irriterer. Den sidder godt og føles behagelig mod huden.

Navnet på BH'en lægger op til, at den skal yde "high support".
Og den støtter helt afgjort.

Holder alt på plads

Den har fungeret godt under både løbeture og anden træning, der har inkluderet alt fra hop, burpees og håndstand. BH'en har holdt det hele på plads. Men den sidder ikke lige så tæt som andre sports-BH'er.

Under barmen sidder den stramt, men over brysterne sidder stoffet løsere. Skulderstropperne sidder også lidt løst, og de kan ikke justeres.

Selve BH'ens holdbarhed er rigtig god. Trods flittig brug og regelmæssig vask er formen helt uændret, og stoffet ser stadigvæk ud som nyt. I forhold til den lave pris er det svært ikke at blive tilfreds med H&M Shaping Sports-BH High Support.

Er du ude efter en sports-BH, der giver god kompression og masser af støtte, så er den dog ikke det bedste valg. Men vil du gerne slippe udenom den der følelse af åndenød, som de meget stramme sports-BH'er af og til kan give, så kan Shaping Sports-BH High Support være værd at kigge nærmere på.

Pænt designgod kvalitetmeget komfortabel
Yder ikke så høj støtte som håbet

8. Adidas All me 3 Stripes (3S)

Den dybe udskæring giver problemer

Type af træning: Lavintens Tilgængelige farver: 1 Vasketemperatur: 30 grader Materiale: 75 % polyester, 25 % elastan Størrelser: XS-XL

adidas All Me 3-Stripes Bra - Black

Adidas All Me 3-Stripes har umiddelbart mange fordele. Et blødt og lækkert materiale og generelt et flot design. Men det viser sig hurtigt, at det er en sports-BH, som ikke holder standarden - desværre.

En push-up effekt man ikke vil have

Det største problem ved den her BH er egentlig den dybe udskæring, som kombineret med at modellen presser barmen opad i noget, der minder om en push-up-effekt, ikke holder brysterne på plads.

Adidas All Me 3-Stripes har en blød polstring, som du kan tage ud. Det mindsker ganske vist push-up-følelsen en smule, men det gør intet godt for støtten.

Ikke meget støtte ved trænning

Under løb hopper brysterne hårdt op og ned, og ved al træning, hvor man bøjer sig forover, risikerer brysterne at falde ud af bh'en. Det betyder, at den hverken har kunnet bruges til træning med lav eller høj intensitet. Det er generelt svært at finde et godt anvendelsesområde for All Me 3-Stripes.

Til BH'ens fordel kan det nævnes, at den transporterer sved effektivt, og at materialet føles behageligt mod huden. Skulderstropperne kan indstilles. Men desværre er de også lidt for tynde og har tendens til enten at glide ned eller at bore sig ind i huden, hvilket gnaver og irriterer.

Det er en skuffende sports-BH, som sandsynligvis snart bliver gemt væk et mørkt sted i en kommodeskuffe.

Flot modeltransporterer sved effektivt
For nedringetgiver alt for lidt støtte

9. Kari Traa Driva

En sports-BH til den forfrosne vintermotionist

Type af træning: Intens Tilgængelige farver: 6 Maksimal vasketemperatur: Vaskes på uldprogram Materialer: Hovedmaterialet er 93 % polyester 7 % elastan, mens foret er 100 % uld **Størrelser:**70B-80D

Billede mangler

På papiret lyder Kari Traa Driva som en god idé – en sports-BH foret med merinould, der skal holde brysterne varme og skønne selv om vinteren. Men udførelsen er ikke noget at juble over. Driva fra Kari Traa er nemlig en sports-BH, der begrænser bevægelsesfriheden en hel del.

Formstøbte skåle, som ikke sidder godt

Kari Traa Driva har formstøbte skåle, og kombineret med det stive materiale som BH'en er syet i, former den sig slet ikke efter brysterne. I stedet bliver oplevelsen lidt i retning af Madonnas spidse BH'er i Vogue-æraen, bare i et mere sporty look. Det betyder, at brysterne trods det ret hårde materiale slet ikke får den nødvendige støtte på eksempelvis en løbetur.

Lav komfort og hårde bh-stropper

Komforten er generelt ikke noget at skrive hjem om. Skulderstropperne skærer sig ind skuldrene, selvom de faktisk kan justeres. Selv materialet i stropperne er hårdt og ufleksibelt, og gnaver på samtlige testere. BH'en har dobbeltlukning med et spænde i ryggen og et højere oppe, lige under nakken. Spændet, der sidder ved nakken, er svært at nå, og begge spænder er lavet af hård, ubekvem plastik. Den er faktisk svær at tage både på og af på grund af spænderne.

Kari Traa imponerer stort set altid med deres tøj, men denne BH ender med at blive liggende bagerst i skuffen. Træningstøj skal være behageligt, og det er denne BH ikke.

Dyrker man sport udendørs i rigtig koldt vejrkan ulden være varmende
Dårlig pasformskulderstropperne skærerstift materiale

Prissammenligning

Illustration - Der er ingen priser lige nu

Der er ingen priser lige nu

10. Calvin Klein Modern Cotton

Ikonisk og flot model med blødt stof i god kvalitet

Type af træning: Lavintens Tilgængelige farver: 4 Maksimal vasketemperatur: Håndvask Materiale: 53 % bomuld, 35 % modal, 12 % elastan Størrelser: S-L

Calvin Klein Modern Cotton Bralette - Black

Calvin Klein Modern Cotton har det ikoniske udseende fra det undertøj, som Calvin Klein også producerer. Sports-BH'en fås i neutrale farver med en bred elastik nederst med mærker trykt på.

... det er dog udseendet, der er dens bedste egenskab. Desværre.
Når du først har taget den på, støtter den nemlig ikke nævneværdigt. En almindelig løbetur bliver en gyngende oplevelse, og ved hop er det ikke kun benene, der bevæger sig. Brysterne hopper også op og ned.

Ved gentagne burpees glider bh'en let rundt, og da elastikken er hård og resten af BH'en blød, falder den ikke automatisk tilbage på plads.

Flot sports-BH, men det er så også det

Calvin Klein har placeret et plasticagtigt mærke længst oppe i nakken. Det har det med at gnave. Mærket kan nemt hives af, og når det først er væk, er sports-BH'ens stof meget blødt og føles lækkert mod huden.

Til et roligere træningspas med tunge løft er den et godt valg. Du kan mærke, at den indeholder en del bomuld, men det føles ikke rigtig som om, at den er beregnet til at svede i.

Tåler kun håndvask

Desværre tåler den kun håndvask, hvilket bliver besværligt i længden. Når vi ser på prisen, synes vi, at kvaliteten skulle kunne holde til maskinvask.

Calvin Klein Modern Cotton er dejlig at have på til lavintens træning, men de begrænsede anvendelsesmuligheder (og at den skal vaskes i hånden) går desværre ud over vores helhedsindtryk.

Blødt stofikonisk og flot
Lav grad af støttepasser til få aktiviteterskal vaskes i hånden

Mere om sports-bh'er

Uanset brysternes størrelse er det almindeligt at bruge en sports-BH til træning. I dag er der næsten flere varianter af disse end af almindelige BH'er, med alt fra pushup til helt uden polstring. De kan være af dri-fit-materiale eller fremstillet af ren bomuld. Så alle bør kunne finde en model, der passer til dem.

Men hvorfor skal du overhovedet bruge en sports-BH?

Når vi træner, bevæger brysterne sig, uanset om vi laver intens træning eller ej. Helt uden støtte bevæger de sig selvfølgelig mest, men selv med en almindelig BH bevæger de sig meget.

En almindelig BH er tilpasset til at gå rundt eller sidde stille, mens en sports-BH er udviklet til at yde god støtte ved mere aktive bevægelser, for eksempel når du træner. Når brysterne bevæger sig, strækker de de ligamenter, der støtter brysterne og holder dem oppe. Der findes ingen naturlig måde at udbedre dette, når ligamenterne først er blevet strakt.

For at beholde en god form på brysterne, er det altså vigtigt at forebygge denne udstrækning. Da en sports-BH holder brysterne på plads, hjælper det også mange kvinder med at føle sig bedre tilpas under træningen og fokusere mere på præstationen.

Hvilken sports-BH er bedst?

Når du skal vælge sports-BH, skal du tænke på flere ting. Det er vigtigt, at den er tilpasset den form træning, du skal lave. Der er for eksempel stor forskel på, hvor meget brysterne bevæger sig ved aktiviteter som jogging eller ridning sammenlignet med mindre intens træning såsom yoga.

Hvis du skal bruge sports-BH'en i motionscenteret, kan det for eksempel være rart, hvis den ikke har hårde sømme. Brysternes størrelse har også betydning for, hvilken model der er bedst egnet.

Til større bryster kan du godt vælge en sports-BH med meget støtte. Der findes både BH'er med bøjle og polstrede skåle, og en del synes det er behageligt med en model uden bryderryg. Husk, at stropperne på en sports-BH uden bryderryg kan være i vejen eller irritere under visse former for træning.

Derudover skal du også overveje, hvilket andet udstyr du skal bruge i forbindelse med træningen. Eksempelvis om et pulsbælte til et løbeur skal fastgøres omkring brystet. Måske skal sports-BH'en også passe under særligt træningstøj, så det er nødvendigt med et tilpasset design.

Der findes også forskellige typer af lukning, både foran og med spænde bagpå. Mange modeller har slet ingen lukning, men trækkes bare over hovedet.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os