1. Cyber Monday 2021

TECH UDSALG

Cyber Monday 2021

I 2021 fejrer vi Cyber Monday mandag den 29. november. Traditionelt set har mandagens udsalg lidt mere fokus på elektronik og tech-produkter end Black Friday. Så hvis det er den slags ting, du har stående på din liste, kan udsalget være lige noget for dig!

Filtrér efter kategori

Gode tilbud lige nu

Vælg prisklasse

0

produkter

Sorter efter popularitet

3 tips: Sådan får du en god Cyber Monday

Gule udsalgspriser, høje procenter og tidsbegrænsede tilbud. Man kan hurtigt blive overvældet af de mange udsalg i november. For mens tilbuddene kommer ind fra højre og venstre, skal aftensmaden tilberedes og arbejdet klares.

Men bruger du nogle minutter på lidt forarbejde, kan du have en god shoppingdag i vente.

Her får du vores tre tips:

1. Planlæg dine køb

Hvad skal du absolut købe under udsalget? Og hvor meget er du villig til at bruge?

Når du kender svaret på de to spørgsmål, kan du lægge dig fast på et budget. Det er altid et godt udgangspunkt og en måde at lægge en dæmper på sin impulsshopping.

Med din PriceRunner-profil kan du gemme produkter på lister – du skal bare klikke på hjerte-ikonet, når du er inde på et produkt her på PriceRunner. Husk at gøre din liste offentlig, så du kan dele den med venner og familie.

Ja, hvad med at få klaret hele ønskesedlen til jul på den måde? 🎁🌲😉

2. Overvåg priserne og få besked om prisfald

Lad os overvåge priserne for dig 👀 Hos os kan du nemt oprette en overvågning på de produkter, du gerne vil købe – så giver vi dig besked, når produktet går ned i pris.

Du vælger selv, om du vil have besked i dét øjeblik, når prisen falder eller når varen er billigere end den pris, du har valgt. Du finder alle dine prisovervågninger under din profil.

Husk at tjekke prishistorikken inde på produktet. På den måde kan du dobbelttjekke, om det også er et godt køb, du er ved at gøre.

3. Tjek også leveringstiden

Under Cyber Monday er der stadig mange, som er på jagt efter årets julegaver. Og så er det selvfølgelig vigtigt at kunne få gaverne leveret i god tid inden juleaften. Så det er egentlig en god idé at tjekke butikkens forventede leveringstid og lagerstatus – ellers kan leveringen trække ud.

Cyber Monday i Danmark

Præcis tre dage efter Black Friday melder vejrudsigten igen om tilbudsregn.

Cyber Monday er netbutikkernes svar på Black Friday. I USA, hvor det hele startede, er Black Friday et koncept for fysiske butikker, mens Cyber Monday kun gælder på nettet. Herhjemme har vi en god blanding med Black Friday, som både er online og i fysiske butikker, men tilbuddene om mandagen finder du altså kun online.

Under Cyber Monday kan du selvfølgelig også få et overblik over butikkernes udsalg og tilbud. Det er lige her på PriceRunner.

cyber monday tilbud produkter

Det bliver et onlineudsalg, hvor butikkerne er klar med nye rabatter. Først og fremmest med et solidt fokus på elektronik.

Så fik du ikke klaret alle dine julegaveindkøb til Black Friday – eller var tilbuddene bare ikke så gode, som du havde håbet – har du en ny chance om mandagen 🤞

Har du set vores test?

Vidste du, at PriceRunner også tester og anmelder produkter? Vi tester produkterne, sådan som de skal bruges - i hverdagen og ude i virkeligheden. Så kan du finde de bedste produkter til dine behov.