Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Cyber Monday 2019

Så' det endelig tid til Cyber Monday 2019

I 2019 falder Cyber Monday mandag den 2. december. Traditionelt set har mandagens udsalg lidt mere fokus på elektronik og tech-produkter end Black Friday, så hvis det er den type produkter, du søger, kan udsalget være lige noget for dig.

Udsalg

Filtrér efter kategorier
Power
Elgiganten.dk
Coolshop
jollyroom.dk
wupti.com
Bog & Idé
Coop.dk
Homeshop.dk
Bilka
De3bedste.dk
WEBdanes
Nyvo
Matas
føtex
Sportmaster
Proshop.dk
Smart
KitchenOne.dk
Køkken24
Lookfantastic
Pixizoo.dk
Grydeguru.dk
BR-Legetøj
dyson
Roboteksperten.dk
Beautycos
Nicehair.dk
Sport24
Silvan
Komplett.dk
WhiteAway.com
inkClub DK
VVSnetto
El-Salg
Skousen
Bauhaus
AV-Connection
Bedre Nætter
avXperten
moreland.dk

3 trin til en stressfri Cyber Monday

Det er let at blive overvældet af alle de gule udsalgspriser og tidsbegrænsede tilbud. For mens uret tikker og tilbuddene er på vej til at udløbe, skal aftensmaden ordnes og arbejdet klares. Men bruger du et øjeblik på lidt forarbejde og følger vores tre enkle trin, har du en mere rolig shoppingdag i vente.

1. Planlæg din shopping

Planlæg dine køb. Overvej på forhånd, hvad du har brug for, hvad du vil købe og til hvilken pris, du ønsker at slå til. Beslut dig også for et budget, så du ikke shopper for mere end planlagt. På den måde lægger du en dæmper på impulsshoppingen, og du behøver ikke bruge energi på en masse returneringer efterfølgende (som også er dårligt for miljøet).

2. Hold styr på priserne

Lad PriceRunner hjælpe dig. Hos os kan du let oprette en prisovervågning på det produkt, du er interesseret i og få notifikationer, når produktet kommer på tilbud. Du vælger selv, om du vil have besked med det samme, lige når prisen falder, når prisen falder med et specifikt beløb eller når prisen er under din foretrukne prisgrænse.

3. Tjek leveringstiden

Under Cyber Monday er der stadig mange, der er på jagt efter årets julegaver, og som så mange andre vil du naturligvis gerne være sikker på at få gaverne leveret i tide før juleaften. For at undgå forsinkede julegaver er det altid en god idé at kaste et blik på butikkens bestillingsfrist, så du er sikker på levering inden juleaften. Husk at tjekke, at produktet er på lager – ellers kan leveringen trække ud.

Cyber Monday i Danmark

Præcis tre dage efter Black Friday er der igen tilbudsregn herhjemme. Cyber Monday er nemlig netbutikkernes svar på Black Friday. I USA er Black Friday et koncept for fysiske butikker, mens Cyber Monday kun gælder for netbutikkerne. I Danmark byder Black Friday på begge dele, men tilbuddene om mandagen finder du online.

Præcis som under Black Friday giver vi dig her på PriceRunner overblikket over butikkernes udsalg, så du let kan finde dagens tilbud!

cyber monday tilbud produkter

Det bliver med andre ord et online-udsalg, hvor butikkerne er klar med nye rabatter, og til Cyber Monday er der først og fremmest fokus på elektronik. Så er du ikke blevet helt færdig med årets julegaveindkøb, eller var tilbuddene under Black Friday ikke, som du havde håbet, har du om mandagen stadig muligheder for at finde de sidste gaver til tilbudspriser.

Tag også et kig på vores eksperttest

Vidste du, at PriceRunner tester og anmelder produkter? Vores eksperter tester produkter, som de er beregnet til at blive brugt i hverdagen, så du kan finde det bedste produkt til dine behov.

Log ind

Bliv gratis medlem