1. Start
  2. Cyber Monday 2023

TECH UDSALG

Cyber Monday 2023

I 2023 fejrer vi Cyber Monday mandag den 27. november. Traditionelt set har mandagens udsalg lidt mere fokus på elektronik og tech-produkter end Black Friday. Så hvis det er den slags ting, du har stående på din liste, kan udsalget være lige noget for dig!

Dagens bedste tilbud

0

produkter

FAQ - Oftest stillede spørgsmål om Cyber Monday

Cyber Monday er netbutikkernes svar på Black Friday, hvor udsalget hovedsageligt har fokus på elektronik og tech-deals.

Cyber Monday 2023 finder sted mandag den 27. november. Det er altid Cyber Monday den første mandag efter Black Friday, der altid finder sted den første fredag efter den amerikanske højtid, Thanksgiving, der altid falder på den fjerde torsdag i november. Derfor kan datoen for Cyber Monday også variere, da det kommer an på datoen for Thanksgiving det givne år. Men på spørgsmålet "Hvornår er Cyber Monday" kan du altid svare mandagen efter Black Friday.

I Danmark finder Cyber Monday 2023 sted mandag den 27. november, hvor udsalget varer alle døgnets 24 timer. Mange webshops starter udsalget ved midnat og slutter det af kl 23:59. Nogle butikker vælger at bruge Cyber Monday som en forlængelse af Black Friday, således at det er muligt at finde de samme tilbud om mandagen som fredagen forinden.

Navnet Cyber Monday blev til, da undersøgelser fra 2004 viste, at mandagen efter Thanksgiving var en af årets største shoppingdage online. Ordet "Cyber" henviser til brugen af computere og understreger, at det hovedsageligt er elektronik, der er på tilbud.

Generelt er det webshops, der har tilbud på Cyber Monday, hvor det især drejer som om elektronik og andre tech-produkter. På denne side finder du alle butikkerne med Cyber Monday deals.

Først og fremmest er det godt at starte ud med et kig på produkter inden for elektronik og tech generelt. Her finder du ofte gode deals på mindst 20%, mens du også kan være mere heldig. Tag altid et kig på prishistorikken på produktet, så du er sikker på, at det rent faktisk er en god deal.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os