TECH UDSALG

Cyber Monday 2022

I 2022 fejrer vi Cyber Monday mandag den 28. november. Traditionelt set har mandagens udsalg lidt mere fokus på elektronik og tech-produkter end Black Friday. Så hvis det er den slags ting, du har stående på din liste, kan udsalget være lige noget for dig!

Butikker med Cyber Monday tilbud

Hundredevis af butikker og mærker ser frem til at fejre Cyber Monday 2022 med dig, og det samme gør vi her hos PriceRunner!

Cyber Monday Deals

0

produkter

Sådan får du mest ud af Cyber Monday 2022

Hvornår er Cyber Monday, hvor længe varer Cyber Monday og hvad er Cyber Monday egentlig? Alle meget relevante spørgsmål for denne, lidt mindre, kendte shoppingdag, der fokuserer fuldt ud på elektronik. lsådan får du mest ud af cyber monday deals Er du en rigtig tech-fan, eller håber du blot på et par gode Cyber Monday tilbud på alt fra TV og telefoner til gaming og gadgets, så er dette dagen for dig. Cyber Monday Danmark finder sted mandag den 28. november, som er den første mandag efter Black Friday. Men i et hav af tilbud og falske deals kan det være svært at vide, hvad man skal købe og hvad man ikke skal købe. Derfor hjælper vi dig her med de bedste tips samt de bedste håndplukkede Cyber Monday tilbud, der med garanti er helt i top!

5 tips: Sådan finder du de bedste Cyber Monday tilbud

Man kan nemt blive fanget og rundforvirret af al hypen omkring Cyber Monday Danmark. Undgå dette - og undgå panik, når alle ordrebekræftelserne triller ind ved at holde styr på, hvordan du shopper smart og får mest ud af hver eneste deal. Generelt er det en rigtig god idé at være ude i god tid, da der muligvis kan opstå leveringsproblemer. Derfor er det også klogt at begynde på julegaveindkøbene allerede nu. Det vil både spare dig penge og stress, som du normalt oplever, når du køber julegaverne tæt på Juleaften.

 1. Planlæg dine køb

  Start med at stille dig selv et par spørgsmål: Hvad skal der absolut købes? Hvad har du selv brug for? Og hvad må det hele samlet set koste? Lav også et budget, så du ikke bruger mere end nødvendigt. Det kan også hjælpe dig med at undgå impulskøb. Med et godt budget fra start kan du nemlig spare penge. Under din PriceRunner-profil kan du lave lister. Du opretter lister via hjerte-ikonet, som du kan se på alle produktbillederne. Med listerne kan du holde styr på alle dine produkter - dem du selv vil have, andres julegaveønsker og så videre. Du kan også dele listerne med dine venner og familie, hvis du gør dem offentlige.

 2. Prisovervågninger: Få besked om de gode tilbud

  Lad os overvåge priserne for dig. Hvis du har nogle særlige produkter, du har i kikkerten, kan du nemt oprette en prisovervågning og få automatisk besked fra os, når produktet falder i pris. Du har flere muligheder med dine overvågninger. Du kan få besked, så snart prisen går ned, eller når varen er billigere end en bestemt pris, du har valgt. I din prisalarm kan du også inkludere fragtprisen, så du ikke selv skal lave de udregninger midt i årets tilbudsjagt. Du kan se de prisovervågninger, du har oprettet, under din PriceRunner-profil.

 3. Lad os finde de bedste Cyber Monday tilbud

  Hvornår er det Cyber Monday, hvor lang tid varer Cyber Monday, hvor finder jeg de bedste Cyber Monday tilbud... Bare rolig! Vi hjælper dig ikke kun med svarene på alle dine spørgsmål; vi hjælper dig også med at finde de bedste deals! Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Instagram, så du får de absolut bedste håndplukkede deals serveret.

 4. Hav styr på leveringstiden

  Mange vælger at købe julegaver, når det er Cyber Monday, og naturligvis skal du have gaverne hjem under træet i tide. For at undgå forsinkede julegaver anbefaler vi, at du tjekker sidste bestillingsdato for at være sikker på, at bestillingen når hjem inden juleaften. Selvfølgelig er det også en god idé at tjekke, at produktet er på lager, når du handler, så leveringstiden ikke er forlænget af denne grund.

 5. Hav appen ved hånden

  Download PriceRunner-appen for nemt at holde styr på priser og tilbud, når du er på farten. Appens stregkodescanner hjælper dig med hurtigt at sammenligne priser, når du er ude og shoppe i butikker. Når du har fundet en deal, så kan du tjekke prishistorikken og herved undgå falske tilbud og overpriser.

Få hjælp til at finde de bedste Cyber Monday tilbud

Under hele Cyber Monday har du os til at os til at hjælpe dig - vi hjælper dig nemlig med at finde de bedste deals, mens vi også håndplukker de bedste Cyber Monday tilbud tilbud til dig. Sørg for, at du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, hvor vi gennemgår dagens fund eller følg os på Instagram, hvor vi deler de bedste deals live.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Følg os på Instagram

Det skal du købe på Cyber Monday

Cyber Monday er tilbudsdagen for al elektronik. Men hvad skal man købe på Cyber Monday og er det værd at vente på Cyber Monday i stedet for at købe det på Black Friday? Her er vores bedste tips til køb af forskellige elektronikprodukter.

TV

Vi ser allerede nu gode besparelser på TV, men hvis du virkelig er på udkig efter et nyt TV, så er Cyber Monday den perfekte dag. TV er ofte et langtidsinvestering og ikke noget, man ofte skifter ud, så derfor burde du gå efter et 8K tv, hvis du virkelig skal have top kvalitet. Selvom mange film- og spilformater ikke understøtter teknologien endnu, så vil den gøre det i fremtiden. Du vil altså købe et TV, der beholder den gode værdi i mange mange år frem i tiden.

Alle TV deals

  

Mobiltelefoner

Selvom det kan virke smartest at købe den seneste udgave af en given model for at følge med teknologien, så er det slet ikke så slemt at købe en ældre model, som du går og tror. Eksempelvis så vi, at mange skyndte sig at købe den nye iPhone 14, selvom opgraderingerne var begrænsede i forhold til prisen. Her er anbefalingen klart at købe iPhone 13 i stedet, hvilket du også kan læse mere om nedenfor, hvor vi har sammenlignet de to modeller. Husk desuden på, at det oftest er softwareopdateringerne, der gør vores telefoner langsomme, ligesom et brugt batteri heller ikke kan hamle op med opdateringerne. Et hurtigt fix er i stedet at erstatte batteriet med et nyt, da det vil forlænge holdbarheden af din telefon.

Alle deals på mobiltelefoner

  

Smart Home

Det er begyndt at handle rigtig meget om elektronik og teknologi i hjemmet. Meget af teknologien får en mere og mere central plads i vores hjem via stemmeassistenter, smarte lys, controllers og sensorer. Et Smart Home gør ikke kun dit liv nemmere på visse punkter; det hjælper dig også med at spare penge på den lange bane med hjælp fra smarte termostater og styring af lyset via apps og timere. Det kan dog være dyr at skifte over til de smarte produkter, men derfor er Cyber Monday den perfekte mulighed til at finde en god pris, der samtidig gør det til en god investering.

Alle Smart Home deals

Lad vores eksperter hjælpe dig

Kunne du godt bruge lidt hjælp til at vælge det rette produkt? Vores team af produkteksperter har udarbejdet hundredevis af tests af produkter over længere perioder for at sikre, at de kan bruges på bedst mulig vis i hverdagen. Alt sammen for at hjælpe dig med at finde det bedste af det bedste! En bred vifte af populære mærker og produkter i flere prisklasser er blevet sat på prøve, så du ved hvad du skal lede efter, når det kommer til gode tilbud Cyber Monday.

Populære produkter du kan spare penge på

Det har været noget af et år inden for elektronik, hvor vi har set udgivelse fra blandt andet Apple, Samsung og Nintendo. Dermed er der flere produkter at vælge imellem, men det gør det faktisk ikke nemmere at vide, hvad der er værd at investere i til Cyber Monday 2022. Det er værd at huske på, at den billigste mulighed ikke altid er det mest profitable på længere sigt. Tænk derfor langsigtet når du skal købe nyt elektronik, uanset om det er et TV, en telefon eller en ny bærbar computer - det er ikke nødvendigvis den nye og fancy model, der er det bedste valg. Tænk længere og sammenlign den nye model med den forrige og se, om forskellen rent faktisk er så stor igen og om den er prisen værd.

Endnu et uundgåeligt emne i år er naturligvis de høje priser i vores hverdag samt de høje energipriser. Derfor er interessen for produkter, der kan hjælpe dig med et lavere strømforbrug, af gode grunde også strøget helt til tips. Vi har derfor samlet nogle af de produkter til hjemmet, der hjælper med at sænke dit forbrug, hvilket blandt andet er:

Disse alternativer hjælper dig med at sænke energiforbruget markant i hjemmet. Det kan selvfølgelig være dyrt at skifte alle ud, men netop derfor er det værd at holde øje med et godt Cyber Monday tilbud på airfryers, slow cookers, solceller og meget andet.

Du finder en masse smarte tips, tricks og energibesparende produkter blandt alle vores budget og sparetips.

Cyber Monday i Danmark

Præcis tre dage efter Black Friday er det igen tid til nogle gode tilbud. Cyber Monday er netbutikkernes svar på Black Friday. I USA, hvor det hele startede, er Black Friday et koncept for fysiske butikker, mens Cyber Monday kun gælder på nettet. Herhjemme har vi en god blanding med Black Friday, som både er online og i fysiske butikker, men de bedste Cyber Monday tilbud finder du altså kun online. Cyber Monday er et onlineudsalg, hvor butikkerne hovedsageligt fokuserer på gode rabatter og tilbud på produkter inden for elektronik.

Under Cyber Monday kan du selvfølgelig også få et overblik over butikkernes udsalg og tilbud. Det er lige her på PriceRunner.

cyber monday tilbud produkter

Så fik du ikke klaret alle dine julegaveindkøb til Black Friday – eller var tilbuddene bare ikke så gode, som du havde håbet – har du en ny chance om mandagen til Cyber Monday Danmark.

FAQ - Oftest stillede spørgsmål om Cyber Monday

Cyber Monday er netbutikkernes svar på Black Friday, hvor udsalget hovedsageligt har fokus på elektronik og tech-deals.

Cyber Monday 2022 finder sted mandag den 28. november. Det er altid Cyber Monday den første mandag efter Black Friday, der altid finder sted den første fredag efter den amerikanske højtid, Thanksgiving, der altid falder på den fjerde torsdag i november. Derfor kan datoen for Cyber Monday også variere, da det kommer an på datoen for Thanksgiving det givne år. Men på spørgsmålet "Hvornår er Cyber Monday" kan du altid svare mandagen efter Black Friday.

I Danmark finder Cyber Monday 2022 sted mandag den 28. november, hvor udsalget varer alle døgnets 24 timer. Mange webshops starter udsalget ved midnat og slutter det af kl 23:59. Nogle butikker vælger at bruge Cyber Monday som en forlængelse af Black Friday, således at det er muligt at finde de samme tilbud om mandagen som fredagen forinden.

Navnet Cyber Monday blev til, da undersøgelser fra 2004 viste, at mandagen efter Thanksgiving var en af årets største shoppingdage online. Ordet "Cyber" henviser til brugen af computere og understreger, at det hovedsageligt er elektronik, der er på tilbud.

Generelt er det webshops, der har tilbud på Cyber Monday, hvor det især drejer som om elektronik og andre tech-produkter. På denne side finder du alle butikkerne med Cyber Monday deals.

Først og fremmest er det godt at starte ud med et kig på produkter inden for elektronik og tech generelt. Her finder du ofte gode deals på mindst 20%, mens du også kan være mere heldig. Tag altid et kig på prishistorikken på produktet, så du er sikker på, at det rent faktisk er en god deal.