1. Telefoni
  2. Mobiltelefoner

LG Mobiltelefoner

(52)

Med en LG mobiltelefon er du sikret høj funktionalitet og effektivitet allerede fra starten af. Gå på opdagelse i det store udvalg af LG mobiltelefoner og find den helt rigtige mobiltelefon til dit behov. Det er ingen hemmelighed, at LG mobiltelefoner i mange år har været synonym med innovation og høj funktionalitet. Derudover får du en imponerende ydeevne samt LG’s karakteristiske eksklusivitet. En LG mobiltelefon er skræddersyet til den kræsne køber, som vægter kvalitet, funktionalitet og effektivitet højt. Er du på udkig efter en helt ny mobiltelefon? Så find inspiration i det store sortiment og køb din helt nye LG mobiltelefon lige her.

...

LG

LG er et sydkoreansk firma, der blandt andet producerer mobiltelefoner. Dets grundlægger er Koo In-Hwoi, der i 1947 startede firmaet Lak-Hui Kemiske Industrier, hvorfra der 11 år senere blev etableret et datterselskab, der er det nuværende LG Electronics Inc. I dag har LG hovedkvarter i LG Twin Towers i Yeouido-dong i Seoul, og med mere end 100 salgsselskaber og 84 datterselskaber fordelt over hele verden har denne producent formået at sprede sig godt. Dette skyldes blandt andet, at LG er en af verdens både største og mest innovative leverandører af for eksempel mobiltelefoner.

LG’s mål er nemlig at skabe mobiltelefoner, der passer til menneskerne, der køber dem. Det vil sige, at de ikke udvikler teknologien i mobiltelefonerne for teknologiens skyld, men for forbrugernes skyld. Dette sikrer de naturligvis ved hjælp af forbrugerundersøgelser, der hjælper med at øge kvaliteten af ikke bare brugervenligheden, men også deres designs.

Hvis man ser på LG’s logo, får man ud fra det store smil, der indgår i mærket, en fornemmelse af det positive syn, LG har på mobiltelefonproduktionen og vejen til at gøre det bedst.

Udover det positive livssyn lægger LG også stor vægt på ”smart teknologi”, der gør livet lettere for forbrugerne. Det er deres vision, at brugervenligheden skal være i top, så forbrugerne kan være tilfredse med produkterne.

Altså bliver der af LG lagt en dyd i at skabe mobiltelefoner, der passer til forbrugerne. Og med deres nye, smarte teknologi tilbyder de naturligvis telefoner med høj kvalitet af teknologi, der med de typiske funktioner følger med markedet for denne slags mobiltelefoner.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem