Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Personvægte

(1343)

Det er svært at holde styr på sin krop og sundhed, hvis ikke man har noget at måle med. Personvægte hjælper dig med at få et overblik over din vægt og din krop. Personvægte fås i forskellige prisklasser, og de kommer i forskellige udgaver fra diverse producenter – blandt andre Garmin, Beurer og Tanita. Der er de traditionelle personvægte, som blot måler din vægt, og så er der de smarte personvægte, der – udover din vægt - også måler dit BMI-tal (Body Mass Index), kropsvæske i procent, muskel- og knoglemasse. Mange personvægte kan desuden synkroniseres med din smartphone, så du kan få et fuldt overblik over din udvikling. Personvægte er derfor smarte vægte, som hjælper dig med at holde styr på din krop og nå dine træningsmål.

...

Søg efter de bedste personvægte

Der er flere ting at være opmærksom på, når du skal købe en ny personvægt. Hvor skal den stå? Skal den stå fremme, så er designet måske vigtigt for dig, men hvis den alligevel skal stå i et skab eller lignende, så er det måske ikke så vigtigt at betale for et smart design. Det er heller ikke altid, at pris og kvalitet hænger sammen, når vi taler om personvægte, men nogle gange gør det, så du må selv være på vagt.

En god idé kunne være at google sig frem til nogle forskellige test af diverse personvægte. Disse tests kan måske være med til at give dig et praj om, hvilken type personvægt, du skal vælge. Men husk at være kritisk over for kilden, for nogle test er måske foretaget på private blogs, hvor bloggeren kan have interesse i at promovere et mærke frem for et andet. Gå efter de test, der er foretaget af store dagblade, medier eller måske Forbrugerrådet.

Flere slags personvægte

Du kan her på siden finde både elektroniske vægte og mekaniske vægte, der viser vægten med en lille viser frem for det display, der er kendetegnende for de elektroniske personvægte. De fleste tests viser, at de elektroniske er mere præcise i deres målinger, fordi de vejer med kun 100 gram interval, hvorimod det kan være svært at aflæse så præcise tal på en mekanisk vægt. God fornøjelse i jagten på din nye personvægt, som vi håber, du bliver rigtig glad for.

Filter

Vis