Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Siemens Vaskemaskiner

(135)

Siemens vaskemaskiner er kendte for deres futuristiske design - deraf mottoet: ”Siemens – fremtiden flytter ind”. Med en vaskemaskine fra Siemens er du sikret en høj kvalitet og et design der højner funktionaliteten. Mangler du en god og effektiv vaskemaskine? Så har vi lavet en oversigt over forskellige produkter fra Siemens som du kan sammenligne med hinanden, inden du gør dit endelige køb. Det er ingen hemmelighed, at Siemens er en af de førende producenter af vaskemaskiner i Danmark. Deres kvalitet er svært at konkurrere imod og sortimentet spænder bredt. Er du en kræsen køber, der ved, hvad du vil have? Så skuffer vaskemaskinerne fra Siemens aldrig. Hos Siemens er det altid muligt at finde en vaskemaskine, som matcher dit budget og behov.

...

Vaskemaskiner fra Siemens

Siemens er et hæderkronet tysk firma, som blandt meget andet producerer vaskemaskiner. Og lige som Siemens’ andre produkter, er vaskemaskinerne produceret under strenge kvalitetskrav, hvilket også afspejler sig i firmaets ry. Både ekspertanmeldere og forbrugere betegner Siemens’ vaskemaskiner som kvalitetsprodukter med god brugervenlighed og flot finish.

Siemens producerer vaskemaskiner i flere prisklasser, men samtlige modeller på det danske marked har opnået energiklasse A eller bedre, så der er både tænkt på vaskeevne, centrifugeringsevne og miljø. Som næsten alle andre vaskemaskiner er Siemens’ produkter lavet i standardstørrelser på ca. 60x60x85 cm, så de passer ind i både nybyggeri og eksisterende boliger.

De billige Siemens vaskemaskiner er egnede til sommerhuse eller små familier med lille vaskebehov. Der er sparet på antallet af programmer og mulighederne for individuelle indstillinger, men vaskemaskinerne i den lave prisklasse er stadig højkvliatetsmaskiner, der vasker perfekt.

På de billige modeller er tromlen ofte mindre, hvilket giver en mindre kapacitet, men hvis det passer med familiens behov, er der mulighed for at vælge en kvalitetsvaskemaskine til en meget rimelig pris.

Bemærk centrifugeringsevnen, når du vælger vaskemaskine. Hvis du bor på en måde, så du har mulighed for at hænge vasketøj til tørre på en tørresnor, har du ikke det samme behov for god centrifugeringsevne. Men hvis du tumbler alt dit tøj i tørretumbleren, har en god centrifugeringsevne stor betydning for tørretumblerens forbrug. Hvis du skal vælge mellem to vaskemaskiner med forskellig centrifugeringsevne, kan det kun sjældent betale sig at vælge andet end den bedste.

Det burde være unødvendigt at nævne, at Siemens vaskemaskiner selvfølgelig vasker tøjet helt rent.

Filter1

Vis