Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Bosch Vaskemaskiner

Produkter

(100+)

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Bosch vaskemaskiner

Vaskemaskiner fra Bosch er kendt som gode kvalitetsmaskiner der håndterer alle moderne krav. I Bosch’s udvalg af vaskemaskiner finder du både små maskiner, som egner sig til den lille husholdning, hvor der måske kun vaskes en maskinfuld eller to om ugen, og til den store sportsivrige børnefamilie, hvor vaskemaskinen er nødt til at køre flere gange dagligt for at kunne følge med.

Priserne afhænger naturligvis af vaskemaskinernes specifikationer. En maskine med lav kapacitet og langsommere centrifugering er ofte billigere end en stor maskine med høj centrifugering og mange programmer.

Men Bosch vaskemaskiner er ofte på slagtilbud forskellige steder på nettet, så ind imellem finder man rigtig gode tilbud selv på topmodellerne.

Langt de fleste vaskemaskiner fra Bosch kommer i standardmål på ca. 60x60x85 cm, så de passer sammen med standard bryggers- og køkkenskabe og de standard tørretumblere, som de skal danne vaskesøjle med. Men Bosch producerer også specielle vaskemaskiner, der er tilpasset særlige forhold. F.eks. fører de en topbetjent vaskemaskine, som kun er 40 cm bred, og som derfor kan placeres næsten hvor som helst.

Når du køber en Bosch vaskemaskine, skal du være opmærksom på lågens størrelse. En stor låge, der åbner meget gør opgaven med at fylde og tømme vaskemaskinen meget lettere. Så kig efter lågens størrelse og åbnevinkel, når du vælger vaskemaskine.

Langt de fleste moderne vaskemaskiner har energimærke A eller bedre. Det gælder også Bosch-maskinerne, så det er let at vælge miljørigtigt hos Bosch.

Bosch vaskemaskiner klarer sig generelt godt i test og anbefales ofte af ejerne. Man kan derfor være rimeligt tryg ved at vælge en vaskemaskine fra Bosch.

Populære søgninger

Ikke medlem? Bliv medlem