Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Miele Vaskemaskiner

(60)

Er du på udkig efter en effektiv vaskemaskine? Så er du sikkert stødt på Miele utallige gange. Miele har leveret kvalitetsstærke og prisdygtige vaskemaskiner til danskerne igennem flere generationer og er blevet et kvalitetsstempel. Miele sætter altså en vis standard for holdbarhed, ydelse samt sætter de brugervenlighed i højsædet, hvilket deres vaskemaskiner er et glimrende eksempel på. Med en Miele vaskemaskine får du mere end bare en maskine. Du får en vaskemaskine der er bygget op omkring et traditionsrigt brand med klare værdier. Dertil kommer der en unik besparende EcoLine-produktionslinje som udmærker sig ved økologiske vaskeprogrammer, der skåner miljøet mest muligt. Med en Miele vaskemaskine får du altså en gennemført vaskemaskine med effektivitet og funktionalitet i højsædet.

...

Vaskemaskiner fra Miele

Miele er kongen blandt vaskemaskiner. I både professionelle tests og i brugeres anmeldelser er der bred enighed om, at Mieles vaskemaskiner er den absolut højeste kvalitet. Der er styr på både brugervenlighed, holdbarhed og finish. Og så vasker en Miele selvfølgelig tøjet rent.

Priserne på Miele vaskemaskiner ligger generelt i den høje ende, men forbrugernes forventning er også, at maskinen holder mere end tilsvarende længere. Hvis man lever i en familie med et stort og varieret vaskebehov, kan Miele meget vel være det oplagte valg.

Ifølge forhandlere er Miele bygget til at kunne holde. Der er ikke gået på kompromis noget sted i materialevalget, og detaljerne er gennemtænkte og brugervenlige. Samtlige modeller på det danske marked har energimærke A eller bedre, og også vaskeevne og centrifugeringsevne ligger højt for alle modeller.

Mieles vaskemaskiner har indbygget automatik, kaldet Fuzzy Logic, der sørger for at tilpasse vandmængden til mængden af vasketøj.

Betjeningen af en Miele vaskemaskine er let og intuitiv. Der er et stort udvalg af grund-programmer til forskellige typer tøj, og det er let at justere på temperatur, centrifugeringens hastighed og eventuelt flydestop.

Nogle af modellerne tilbyder vask helt ned til 20 grader og endda vask i koldt vand. Dette kræver specielle vaskemidler, men disse er let tilgængelige, og der er store strøm- og tidsbesparelser at hente.

En Miele vaskemaskine er en fornuftig investering, der på samme måde som Sloggi-trusserne holder vask efter vask efter vask.

Filter1

Vis