Smart TV(958)

Smart TV

Et Smart TV er ganske enkelt smart. I bund og grund er det et almindeligt fjernsyn, som desuden kan gå på nettet. Det er forudindstillet til at hente indhold på en række af internetkanaler, og du kan selv tilføje flere.

Hvorfor er det smart?

Smart TV er smart, fordi du nu slipper for at følge dine internetbaserede videotjenester på computeren. Du kan i stedet få det over på din TV-skærm uden brug af besværlige forbindelser mellem computeren og TV-apparatet. Et Smart TV har ganske enkelt en browser indbygget, som er i stand til at trække videoindhold ned fra internetkanaler som YouTube, NetFlix, HBO Nordic og mange flere. Det kan også nå dine foretrukne musiktjenester som Spotify.

På nettet med fjernbetjeningen

Og alle funktionerne ligger umiddelbart tilgængeligt via fjernbetjeningen. Det bliver altså lige så let at se klip på YouTube eller følge din yndlingsserie på NetFlix, som det er at se Sport på TV2 eller TV-avisen på DR1. Og det er altså smart. På de forskellige TV-stationers streamingkanaler kan du se de programmer, der passer dig bedst - når det passer dig bedst. Det kan du i forvejen på computeren, men med et Smart TV, er det lige så simpelt som at se gammeldags flow TV.

Styr med din smartphone

Der er selvfølgelig forskel på de forskellige Smart TV-modeller, men mange af dem er koblet op med apps til smartphones og tablets, så du kan bruge din telefon eller tablet som fjernbetjening. Du kan også sende telefonens eller tablet'ens skærmindhold til dit SmartTV, så du kan sidde afslappet i sofaen og se det på fjernsynet. Og det er kun begyndelsen. Der er ingen tvivl om, at både TV-stationerne og andre indholdsudbydere vil optimere deres indhold til at give dig en bedre oplevelse med et Smart TV.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem