Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

LG TV

(223)

Find dit helt nye LG TV lige her, hvad enten du er på udkig efter et OLED eller LED TV. Med et LG TV er du sikret en høj kvalitet, unikt design samt utrolig god brugeroplevelse. Gå på opdagelse i LG’s store udvalg og find et LG TV, der er skræddersyet til dine krav og behov. Et LG TV er blandt andet kendt for at give den ultimative oplevelse i enestående billedkvalitet samt at de er utrolige energibesparende. Deres innovative funktioner giver en anderledes men god oplevelse, når du ser film. Den energibesparende effekt bevirker, at dit nye LG TV er miljøvenligt, hvilket er en kerneværdi hos LG.

...

LG

Det sydkoreanske firma LG lægger stor vægt på produktionen af TV’er. De har i lang tid produceret TV’er ud fra deres mål om at skabe produkter, der passer til forbrugeren. Og grundet den hurtige udvikling af LG’s teknik er de helt med på det nye. LG ser det nemlig som det vigtigste at være innovative, så deres produkter altid kan blive videreudviklet. Det er netop på den måde, at de sørger for at kunne være med til at bruge de helt nye teknikker inden for produktionen af TV’er. Dette foregår også i et samarbejde med forbrugerne, der gennem forskellige spørgeskemaundersøgelser er med til både at hjælpe LG i deres produktion, men også til at få deres helt egen indflydelse på produkterne. To hoveder tænker bedre end et, så derfor må hele forbrugerskaren plus producenterne tænke bedre end producenterne alene. Dette er LG’s største overbevisning i forhold til produktionen af TV’er.

Udviklingen er ikke bare noget, der snakkes om, men det kan rent faktisk også ses. Fladskærmene bliver tyndere og tyndere, hvilket ikke nedsætter billedkvaliteten – tværtimod. For LG lægger også stor vægt på kvaliteten af både lyd og billede, og derfor er der selvfølgelig også konstant udvikling inden for dette. Men ikke bare TV’ets teknik skal være i orden, også dets design. Derfor forsætter LG også med at udvikle forskellige designs og bruger både glas og forskellige metaller til at skabe en lækker overflade. Derudover bliver der også større og større mulighed for at koble LG’s TV’er til forskellige medier som USB-drev, eksterne harddiske, trådløse netværk eller medieafspillere.

LG er altså en TV-producent, der lægger en dyd i at tilfredsstille kunderne.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem