Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Guild Musikinstrumenter

Relaterede butikstilbud

(24)

Guild B-240E Fretless Jumbo Bass, Natural

Guild B-240E Fretless Jumbo Bass, Natural

Med udgangspunkt i den revolutionerende Guild B-50 Jumbo bas tilbage fra 1970'erne har Guild skabt denne B-240EF Fretless. En båndløs jumbo-bas med dæk af massivt sitka-gran og bund/sider/hals af mahogni, der giver en omfavnende og stor lyd. Den mindre 30 3/4" - mensur i kombination med den behagelige Slim C - halsprofil gør, at bassen er nem og komfortabel at spille på. Tilslut desuden bassen til PA eller DI ved brug af den indbyggede Fishman Bass Sonitone pickup. Da bassen er båndløs har du stor mulighed for at skabe forskellige klange - lige fra en mellow kontrabas-lyd til en groovy fusions-klang. Saddel/stoleindlæg er af ben og bassen er til sidst lakeret i en mat satin-finish. Deluxe padded gigbag medfølger. OBS: Findes også med bånd (B-240E).

Akustikken

4.145 kr.

Fragt ukendt

Guild M-120LE Lefty Natural

Guild M-120LE Lefty Natural

M-120LE er en del af Westerly - serien fra Guild og er en fuldmassiv guitar bygget med mahogni i dæk/bund/sider. Dette giver en varm og rund klang, der på trods af guitarens mindre concert-størrelse har en stor lyd, der nemt kan fylde et rum med musik. Guitaren er udstyret med en Fishman AP1 sonicore-pickup, der giver mulighed for både at justere volume og tone og som smukt forstærker guitarens naturlige klang. Andre features er en saddel og stoleindlæg i ben, det karakteristiske chesterfield-emblem, som flot pryder guitarens hoved samt den letvægtige hardcase, der medfølger guitaren. Bemærk, at dette er en venstrehåndsmodel.

Akustikken

6.099 kr.

Fragt ukendt

Guild M-20 Natural

Guild M-20 Natural

En folk-legende direkte fra Californien Det er mere end 50 år siden at Guild producerede den første M-20 folk model. Dengang var det fra fabrikken i Westerley, Rhode Island, men nu er Guild tilbage hvor de kom fra – nemlig Californien. Direkte fra Guild’s helt nye fabrik i Oxnard, har vi endelig fået Guild M-20 hjem til både København og Aarhus. M-20 er en lille concert-størrelse model. Dæk, bund og sider er lavet af solidt mahogni, hvilket giver den en dejlig varm, tør og fyldig lyd. M-20 har en meget karakteristisk varm lyd, som er helt unik for modellen – det skal høres. Stol og gribebræt er lavet af palisander. Og med open gear tuners og et klassisk Guild headstock med Guild logoet indlagt i perlemor, er dette ganske enkelt et smukt og enkelt design. En klassiker.

Akustikken

11.749 kr.

Fragt ukendt

Guild Starfire IV ST 12-String Shoreline Mist

Guild Starfire IV ST 12-String Shoreline Mist

ST - 12 er en blændende semi-hollowbody guitar, der leder tankerne på svundne tider med The Beatles og The Byrds, som bl.a. blev kendt for 12-strengsguitarens specielle "jangle". Med udgangspunkt i Starfire IV - modellen er guitaren bygget med en krop af mahogni og centerblock af massivt gran. Gribebræt er af ibenholt og halsen er lavet af mahogni med en centerstribe af ahorn og en Vintage U - halsprofil. Tune-O-Matic stolen sikrer en høj stabilitet, hvilket er altafgørende for 12-strengsguitarer, så den bevarer stemningen så godt som muligt. Derudover lyder ST-12 fantastisk med 2 stk. LB-1 Little Bucker pickupper, som tonalt set lægger det helt rigtige sted mellem en singlecoils klarhed og en humbuckers varme og punch. Til sidst er guitaren lakeret i en Shoreline Mist - finish. Medfølgende hardcase.

Akustikken

10.149 kr.

Fragt ukendt

Guild A-150 Savoy Antique Burst

Guild A-150 Savoy Antique Burst

Guilds A-150 Savoy er en del af Guilds Newark St.-serie, der hylder de klassiske Guild-modeller fra 50’erne og 60’erne. Den elegante A-150 Savoy er en archtop jazz guitar, der har hentet inspiration fra Guilds sen 50’er orkester-modeller blandet med den klassiske DeArmond Rhythm Chief 1000 pickup som tonalt omdrejningspunkt. Pickuppen er monteret på et ‘free-floating’ system. Det betyder, at det massive grandæk derfor ikke er modificeret ift. montering af en pickup og derfor kan resonere frit. Guitaren er lakeret i en elegant Antique Burst finish og guitaren er toppet af med et charmerende Harp Tailpiece. TKL Deluxe Hardshell case medfølger.

Akustikken

10.149 kr.

Fragt ukendt

Guild M-120E Natural

Guild M-120E Natural

M-120E er en del af Westerly - serien fra Guild og er en fuldmassiv guitar bygget med mahogni i dæk/bund/sider. Dette giver en varm og rund klang, der på trods af guitarens mindre concert-størrelse har en stor lyd, der nemt kan fylde et rum med musik. Guitaren er udstyret med en Fishman AP1 med sonicore-pickup, der giver mulighed for både at justere volume og tone og som smukt forstærker guitarens naturlige klang. Andre features er det karakteristiske chesterfield-emblem, som flot pryder guitarens hoved samt den letvægtige hardcase, der medfølger guitaren.

Akustikken

6.099 kr.

Fragt ukendt

Guild D-140 Natural

Guild D-140 Natural

Guild har med held skabt en række fuldmassive og prisvenlige modeller. D-140 er en dreadnought, som er et oplagt valg for den lettere øvede guitarist eller som anden-guitar for den professionelle musiker. Den kommer med sitka-grandæk og sider og bund af mahogni. Stol og gribebræt er af ostindisk palisander. Medfølgende letvægtig case.

Akustikken

6.249 kr.

Fragt ukendt

Guild Starfire V Black

Guild Starfire V Black

Denne semi-hollow dobbelt-cutaway-guitar kommer fyldt med musik fra den gamle verden. Starfire V Cherry Black har en krop af mahogni-laminat sider, bund og dæk. Den robuste tredelte hals er af mahogni/ahorn/mahogni med en behagelig vintage U-profil. LB-1 "little bucker"-pickupperne åbner for et hav af tonale muligheder, da ligger et fint sted mellem den varme humbucker og den lysere single coil-lyd. Guitarens Tune-O-Matic-bridge har palisander-base og Guilds vibrato tailpiece.

Akustikken

10.149 kr.

Fragt ukendt

Guild Starfire Bass II Emerald Green

Guild Starfire Bass II Emerald Green

Starfire Bass II er en dual-pickup hollowbody-bas, som debuterede i 1967 og hurtigt fik tag i bassister i USA blandt andet hos Jack Casady (Jefferson Airplane) og Phil Lesh (Grateful Dead). Og nu er den tilbage - stærkere end aldrig før! Bygget med en krop af mahogni og med 2 BiSonic-pickupper, der giver bassen en bred palette af klange, som kan styres ved individuelle tone/volume pots samt en master-volume og en PU-omskifter. Udført i en flot Emerald Green-finish. Starfire Bass II er vaskeægte Guild-klassisker, der med sit simple, men flotte ydre kombineret med en meget alsidig pickupkonfiguration, sammen skaber en helt fantastisk bas.

Akustikken

10.149 kr.

Fragt ukendt

Guild D-120CE Natural

Guild D-120CE Natural

Guild har med held skabt en række fuldmassive og prisvenlige modeller i deres nye Westerly - serie, som priser Guilds gyldne periode med deres fabrik i Westerly, Rhode Island. D-120CE er bygget med dæk/bund/sider i afrikansk mahogni, som giver en varm, tør tone med et spark i mellemtonen. Guitaren har et cutaway for nem adgang til de højere bånd og er derudover bevæbnet med et skjult Fishman AP-1 pickupsystem, hvor du kan styre både volume og tone, så du er klar til din næste livekoncert. Andre premium-features er en saddel og stoleindlæg i ben, periodekorrekt tortoiseshell slagplade samt simple og elegante ornamenter på hoved og rosette. Kommer med letvægtig case.

Akustikken

6.249 kr.

Fragt ukendt

Guild D-140CE Natural

Guild D-140CE Natural

Guild har med held skabt en række fuldmassive og prisvenlige modeller med en fantastisk klang i deres nye Westerly - serie. D-140CE er en dreadnought, med cutaway og indbygget pickup, som er et oplagt valg for den lettere øvede guitarist eller som anden-guitar for den professionelle musiker. Kroppen er sammensat af et massivt dæk af sitka-gran og bund/sider i massivt mahogni. Gribebræt/stol er i ostindisk palisander og saddel/stoleindlæg er lavet i ben. Guitaren er, som skrevet tidligere, udstyret med Fishmans AP-1 Sonicore pickup, der med både en volume- og tone-kontrol, er et meget fleksibel pickupsystem. Guitaren er fuldført i højglanslak. Medfølgende letvægtig case.

Akustikken

7.049 kr.

Fragt ukendt

Guild D-140CE Antique Burst

Guild D-140CE Antique Burst

Guild har med held skabt en række fuldmassive og prisvenlige modeller med en fantastisk klang i deres nye Westerly - serie. D-140CE er en dreadnought, med cutaway og indbygget pickup, som er et oplagt valg for den lettere øvede guitarist eller som anden-guitar for den professionelle musiker. Kroppen er sammensat af et massivt dæk af sitka-gran og bund/sider i massivt mahogni. Gribebræt/stol er i ostindisk palisander og saddel/stoleindlæg er lavet i ben. Guitaren er udstyret med Fishmans AP-1 Sonicore pickup, der med både en volume- og tone-kontrol, er et meget fleksibel pickupsystem, der er klar til enhver koncertsituation. Guitaren er fuldført i en flot Antique Sunburst-finish med højglanslak. Medfølgende letvægtig case.

Akustikken

7.449 kr.

Fragt ukendt

Guild M-240E Natural

Guild M-240E Natural

Med denne meget prisvenlige serie har Guild skabt en model, der nok er mindre i størrelse men bestemt ikke i sin ydelse. For at give mere sustain og projektion kommer den med en let buet palisander-ryg. Dækket er af massivt sitka-gran og gribebræt og stol er af ostindisk palisander. Derudover er der installeret et AP-1 Active-pickup-system. Guitaren har en behagelig spilbarhed og er skøn til eftermiddage på sofaen.

Akustikken

3.349 kr.

Fragt ukendt

Guild X-175 Manhattan Antique Burst

Guild X-175 Manhattan Antique Burst

X-175 Manhattan in Antique Burst er en trofast genskabelse af den oprindelige version fra 50'erne. Denne hollow-body leverer en alsidigt og responsiv tone.. Den robuste tredelte mahogni/ahorn/mahogni-hals kommer med et palisander-gribebræt med store perlemors-blokindlæg og det klassiske chesterfield-logo på hovedet. Kroppen har ahorn-laminat på sider og bund og et dæk af sitka-gran. De klangfulde P-90 Dog Ear-pickupper er respektfuldt reproduceret ud fra de originale, der har siddet på mange Guild-guitarer gennem tiden og giver masser af output og sustain.

Akustikken

9.399 kr.

Fragt ukendt

Guild OM-240E Natural

Guild OM-240E Natural

Som en del af Guilds Westerly Collection kommer denne prisvenlige orkester-model med et massivt sitka-grandæk og med sider og bund af mahogni-laminat. Stol og gribebræt er af ostindisk palisander. Guitaren har installeret et AP-1 Active Acoustic Piezo Pickup, der kan sættes til et PA-anlæg eller en forstærker.

Akustikken

3.349 kr.

Fragt ukendt

Guild M-120 Natural

Guild M-120 Natural

M-120 er en fuldmassiv akustisk guitar bygget af mahogni i både dæk, bund og sider og er en del af Guilds Westerly - serie. På trods af guitarens mindre concert-størrelse har guitaren en dejlig varm og afrundet klang, der i høj grad formår at fylde et rum med smuk musik. Andre features er det karakteristiske chesterfield-emblem, som flot pryder guitarens hoved samt den letvægtige hardcase, der medfølger guitaren.

Akustikken

5.449 kr.

Fragt ukendt

Guild D-140 Antique Burst

Guild D-140 Antique Burst

D-140 er en dreadnought-model med massere af klang og varme. Guild har formået at skabe en række prisvenlige guitarmodeller, der samtidig er fuldmassive og bare lyder tæskegodt! Denne guitar er derfor oplagt til den lettere øvede eller som reserve-guitar for den turnerende musiker. Den er bygget med et massivt sitka-grandæk, sider og bund af massivt mahogni samt stol og gribebræt af ostindisk palisander, hvilket giver en dejlig varm klang med et spark i mellemtonen. Guitaren er udført i en flot sunburst-finish og kommer med en letvægtig case.

Akustikken

6.399 kr.

Fragt ukendt

Guild Starfire III Cherry Red

Guild Starfire III Cherry Red

Moderne fortolkning af en klassisk Guild-model fra 60'erne. Hollow body-model, hvor materialerne er skåret ekstra tynde for maksimum resonans, Florentine cutaway og to LB-1 Little Bucker pickupper, der giver lidt mere 'jangle' end regulære PAF humbuckere uden at give afkald på varmen. F-huller i dækket og et Guild Vibrato tailpiece runder denne rock'n'roll klassiker af. TKL Deluxe Hardshell case medfølger.

Akustikken

9.399 kr.

Fragt ukendt

Guild M-140E Natural

Guild M-140E Natural

M - 140E er en fuldmassiv concert-størrelses guitar med massivt sitka-grandæk, bund/sider i massivt mahogni og en Fishman AP-1 Sonicore pickup. På trods af guitarens mindre concert-størrelse har guitaren en afrundet og varm klang med god projektion. Guitarens mindre "24 3/4" - mensur og gribebrætsbredden på "1 3/4" gør guitaren dejlig at spille på og helt perfekt til fingerspilsguitaristen. Stoleindlæg/saddel er lavet i ben og stol/gribebræt er af indisk palisander. Kommer med case.

Akustikken

6.899 kr.

Fragt ukendt

Guild M-20E Vintage Sunburst

Guild M-20E Vintage Sunburst

En folk-legende direkte fra Californien Det er mere end 50 år siden at Guild producerede den første M-20 folk model. Dengang var det fra fabrikken i Westerley, Rhode Island, men nu er Guild tilbage hvor de kom fra – nemlig Californien. M-20E Vintage Sunburst er en lille concert-størrelse model. Dæk, bund og sider er lavet af solidt mahogni, hvilket giver den en dejlig varm, tør og fyldig lyd. M-20E Vintage Sunburst har en meget karakteristisk varm lyd, som er helt unik for modellen – det skal høres. Stol og gribebræt er lavet af palisander. Og med open gear tuners og et klassisk Guild headstock med Guild logoet indlagt i perlemor, er dette ganske enkelt et smukt og enkelt design. En klassiker i smuk sunburst med en fremragende pickup.

Akustikken

14.099 kr.

Fragt ukendt

Guild Starfire III Black

Guild Starfire III Black

Starfire III henvender sig til en bred skare af guitarister, der søger et instrument, der tilfredstiller æstetiske såvel som tonale krav. Guitarens LB-1 "little bucker"-pickup har et hav af skønne muligheder, der strækker sig fra en klar single-coil til en tyk og varm bumbucker-tone. Mahogni-kroppens thineline-profil giver en fornemmelse af en tyndere fuldmassiv el-guitar, samtidig med at de akustiske kvaliteter fra det helt klassiske semi-hollow-instrument bibeholdes. Stolen er Guilds eget Tune-O-Matic-system med palisander-base og vibrato.

Akustikken

9.399 kr.

Fragt ukendt

Guild OM-140E Orchestra, Natural

Guild OM-140E Orchestra, Natural

OM-140E er en del af Guilds Westerly Collection , som hylder Guilds mest markante periode, hvor guitarerne i særdeleshed var kendt for deres fantastiske lyd og håndværksmæssige kvalitet. Denne fuldmassive orchestra-model, har en mindre størrelse ift. dreadnought, hvilket gør den meget behagelig at spille på og sidde med. Guitaren har et dæk af massivt sitka-gran samt bund/sider i massivt mahogni. Denne kombination giver en balanceret tone med et spark i mellemtonen - perfekt til både strumming og fingerspil. Fishman har sørget for en Sonitone-pickup, med volume/tone-kontrol, der forstærker guitaren, når du er ude og spille live. Andre premium-features ved guitaren er bl.a. en saddel og stoleindlæg i ben samt en rosette i perlemor. OM-140E er det oplagte valg til guitaristen, der har brug for en alsidig guitar, som er klar til livebrug. Det er fuldstændig ligegyldigt om du mest strummer, spiller fingerspil eller solo - den kan det hele! Kommer med en letvægtig kasse.

Akustikken

6.645 kr.

Fragt ukendt

Guild Starfire V Cherry Red

Guild Starfire V Cherry Red

Denne semi-hollow dobbelt-cutaway-guitar kommer fyldt med musik fra den gamle verden. Starfire V Cherry Red har en krop af mahogni-laminat sider, bund og dæk. Den robuste tredelte hals er af mahogni/ahorn/mahogni med en behagelig vintage U-profil. LB-1 "little bucker"-pickupperne åbner for et hav af tonale muligheder, da ligger et fint sted mellem den varme humbucker og den lysere single coil-lyd. Guitarens Tune-O-Matic-bridge har palisander-base og Guilds vibrato tailpiece.

Akustikken

10.149 kr.

Fragt ukendt

Guild F-1512E Natural w. case

Guild F-1512E Natural w. case

F-1512E kombinerer 2 af Guilds absolutte expertiser: jumbo- og tolvstrengsguitarer. Guitaren kommer med et massivt sitka-grandæk og massive sider/bund i ostindisk palisander. Stol og gribebræt er tilmed i palisander og derudover er halsen af mahogni. Guitaren er minimalistisk prydet med Guilds chesterfield-emblem på hovedet samt den diskrete rossette af perlemor. F-1512E kommer med en saddel samt stoleindlæg af ben, hvilket giver den bedste resonans og tone og derudover er guitaren udstyret med Guild/Fishman AP1 Sonicore-pickup, der giver guitaren liv og dybde, når den forstærkes. Utrolig dejlig 12-strengsguitar, der med en god pickup er født helt klar til livebrug. Medfølgende case.

Akustikken

9.399 kr.

Fragt ukendt

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem