Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Fox Jagt

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Teleskop jagtstol - Fox Hunter Lux I

Teleskop jagtstol - Fox Hunter Lux I

Praktisk og komfortabel, teleskop jagtstol i kvalitetsmaterialer Både komfort og praktikalitet er uhyre vigtigt på jagten. Det er derfor essentielt, at dit jagtudstyr rammer den perfekte, hårfine balance imellem komfort og praktikalitet. Og netop dette gør denne teleskop jagtstol i aluminium/brunt læder eminent! Jagtstolens lædersæde er sammenklappeligt. Dermed kan det lynhurtigt skifte imellem at fungere som praktisk håndtag/gangstok eller komfortabelt sæde. I bunden af jagtstolens teleskopiske sædestang er monteret en spids fod, som gør jagtstolen nem og praktisk til brug på bløde overflader, hvor foden let trænger igennem skovbund, græsplæne med videre. Kombinationen af håndtag og fod gør desuden stolen eminent som vandrestok. Teleskopstangen er på denne model påsyet læder for at give den et eksklusivt look. Der medfølger desuden en bærerem i læder for nem transport af jagtstolen. Højde: Justerbar 54 cm - 75 cm Vægt: Ca. 1 kg. Materialer: Aluminium, læder

395 kr.
434 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Trebenet klapstol Fox Hunter - Mørk lædersæde

Trebenet klapstol Fox Hunter - Mørk lædersæde

Lækker, trebenet jagtstol i læder til jagt & outdoor En af jægerens vigtigste dyder må siges at være tålmodigheden. Og tålmod er bare lige en tand mere komfortabelt at væbne sig med, når man kan gøre det siddende. Her kommer jagtstolen ind i billedet. Denne lækre, trebenede jagtstol er udstyret med et sæde i mørk kvalitetslæder. Stolens design, giver dig mulighed for at væbne dig med tålmodighed i ethvert terræn. Måske endda mens du nyder en kop kaffe eller te fra din medbragte thermokande. Fox Hunter jagtstolen er udarbejdet i kvalitetsmaterialer, som er slidstærke og holder til knubs og brug på reviret i mange år fremadrettet. Stolen er udstyret med en praktisk læderrem, som gør det let at svinge jagtstolen over skulderen og bære den på handy vis, når du skal til og fra din jagtplads. Konklusionen må derfor være: Der er her tale om en eminent og alsidig, trebenet jagtstol med lædersæde.

349 kr.
388 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Trebenet klapstol Fox Hunter - Rødternet sæde

Trebenet klapstol Fox Hunter - Rødternet sæde

Lækker, trebenet jagtstol i rødternet design til jagt & outdoor En af jægerens vigtigste dyder må siges at være tålmodigheden. Og tålmod er bare lige en tand mere komfortabelt at væbne sig med, når man kan gøre det siddende. Her kommer jagtstolen ind i billedet. Denne lækre, trebenede jagtstol er udsmykket med design-verdenens evergreen - skotsktern. Den har det hele. De skotske tern og et design, der giver dig mulighed for at væbne dig med tålmodighed i ethvert terræn. Måske endda mens du nyder en kop kaffe eller te fra din medbragte thermokande. Fox Hunter jagtstolen er udarbejdet i kvalitetsmaterialer, som er slidstærke og holder til knubs og brug på reviret i mange år fremadrettet. Stolen er udstyret med en praktisk læderrem, som gør det let at svinge jagtstolen over skulderen og bære den på handy vis, når du skal til og fra din jagtplads. Konklusionen må derfor være: Der er her tale om en eminent og alsidig, trebenet jagtstol.

349 kr.
388 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Trebenet klapstol Fox Hunter - Grønternet sæde

Trebenet klapstol Fox Hunter - Grønternet sæde

Lækker, trebenet jagtstol i grønternet design til jagt & outdoor En af jægerens vigtigste dyder må siges at være tålmodigheden. Og tålmod er bare lige lidt mere komfortabelt at væbne sig med, når man kan gøre det siddende. Og skulle denne trebenet jagtstol være i et tidløst design som skotsktern - design-verdenens evergreen -, ville det da bestemt ikke gøre noget. Denne jagtstol har det hele. De evigt stilrene skotske tern og et design, der giver dig mulighed for at væbne dig med tålmodighed i ethvert terræn. Måske endda mens du nyder en kop kaffe eller te fra din medbragte thermokande. Fox Hunter jagtstolen er udarbejdet i kvalitetsmaterialer, som er slidstærke og holder til knubs og brug på reviret i mange år fremadrettet. Stolen er udstyret med en praktisk læderrem, som gør det let at svinge jagtstolen over skulderen og bære den på handy vis, når du skal til og fra din jagtplads. Konklusionen må derfor være: Der er her tale om en eminent og alsidig, trebenet jagtstol.

349 kr.
388 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Fox Caller med snor

Fox Caller med snor

Det mest enkle og nok mest effektive rævekald på markedet er Fox Caller. Du kan betjene lokkekaldet med munden, mens du stadig har begge hænder fri til at betjene geværet. Leveres med snor til at hænge lokkekaldet i! Vejledning til brug af FoxCaller kan ses her: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R5expORtvl8#!

129 kr.

Fragt ukendt

Mbjagt

RAGIM - LITTLE FOX TAKE-DOWN BOW

RAGIM - LITTLE FOX TAKE-DOWN BOW

Hurtigt overblik • 54" - 25#

995 kr.

Fragt ukendt

Nordsjællands Jagt

Crossmann Silver Fox m/4x32 kikkert

Crossmann Silver Fox m/4x32 kikkert

Kraftig luftriffel med sort syntet skæfte, og stainless look. Kaliber 4,5mm og en mundingshastighed på 365 m/sek inkl. CenterPoint 4x32mm kikkertsigte og montage. riflen bliver ladet med et patenteret Nitro piston system sådan så du undgår fjeder og stempel.

1.499 kr.

Fragt ukendt

Brasholt

Nordik Fox Heat

Nordik Fox Heat

Nordik Fox Heat er specielt udviklet til at kalde på ræve, som er på jagt efter en partner i parringsperioden. Kaldet er ligeledes særdeles brugbart under andre sæsoner for ræve, da kaldet ligeledes kan bruges til ræve, som forsvarer deres territorium. Instruktioner på forskellige kaldesignaler medfølger.

240 kr.
269 kr.inkl. fragt

Lundemøllen

Verney-Carron Vest model Fox Evo - brun XL

Verney-Carron Vest model Fox Evo - brun XL

799 kr.

Fri fragt

Vildmarks
CMS Tiny Fox - rævekald

CMS Tiny Fox - rævekald

Lokkekald fra Charlie Sardin der efterligner et angst skrig.Tiny Fox er et kald der efterligner angst skrig. fra egern til hare afhængigt af placeringen af læberne på membranen. kaldet er nem at bruge, let at variere med lang rækkeviddeRøret, der er helt fremstillet af plast, bliver ikke følsomt for fugt.CMS Tiny FOX er testet af flere danske jægere med succes og der er nedlagt mange ræve med dette lokkekald. Lokkekaldet er effektivt op til ca. 500 meter afhængigt af vinden.

220 kr.

Fragt ukendt

Prohunt

Vorn Fox riffelrygsæk 7 L Grøn

Vorn Fox riffelrygsæk 7 L Grøn

Beskrivelse Denne 7 liters riffelrygsæk er lavet specielt til jagtturen. Den er udstyret med Quick Release system til at opbevare dit våben sikket og med den optimale tilgængelighed. 7 liters rygsæk med Vorn Riffel Quick release system vægt total 1,7 kg udstyret med vel polstret våbenlomme som passer alle normale jagt hagl eller rifler med eller uden kikkert og / eller støtteben. aftageligt 40mm hoftebælte indvendige og udvendige lommer til opbevaring og nem adgang til dit jagt grej.

1.999 kr.

Fragt ukendt

Vaabensmeden

Vindbreaker - Fox Outdoor

Vindbreaker - Fox Outdoor

Let vindtæt. og vendbar (sort/grøn) vest med. to. sidelommer. .. Ideel som. en udendørs vest. til. overgangsperioden.. - Materiale:. 100% polyamid. - Foring. : 100% Polyester. -. Vægt:. 440. g.

249 kr.

Fragt ukendt

Jysk Jagt & Skytteudstyr

Dangate Fox Caller Rævekald

Dangate Fox Caller Rævekald

Fox Caller Lokekald til rævejagt fra Dangate.Dette lokkekald laver angstlyden fra små gnavere som mus mv. så du kan få lokket ræven frem.Kaldet bruges ved at du bider sammen om lokkekaldet og ved at justere trykket af bidet, ændres kaldets tone.Fox Caller har en rækkevidde på op til 500 meter og kan bruges i kombination med Dan Thompson PC2.

139 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Gamo Delta Fox GT whisper

Gamo Delta Fox GT whisper

Et våben fra spanske Gamo, som er Europas største producent af luftvåben gennem 40 år, giver sikkerhed for kvalitet, høj præcision og gennemtestede produkter, der har fået international anerkendelse. Et perfekt &34;starter&34; luftvåben Syntetisk skæfte Riflet stålløb med integreret lyddæmper Reducerer skudlyden helt op til 52% Truglo fiberoptik sigte Gamos lyddæmpningssystem, som dæmper lyden med helt op til 52%. Whisper er allerede blevet værdsat af internationale skytter. Revolutionerende fiberoptik sigte. Leder lynhurtigt øjet hen mod målet og er &34;lysende&34; under alle lysforhold. Udgangshastighed målt ved brug af bly* 160 m/sek. og PBA hagl** 190 m/sek. Kaliber Kræves 4,5 mm Du skal være 18 år eller derover. Har du spørgsmål til reglerne om luftvåben, så kontakt dit lokale politi. Gamo Pack Adult 2019 sæt 2.199,00 kr. Gamo Skydeskiver 99,00 kr. Decoy Skydekasse 199,00 kr. Gamo Gamo Pack Young 2019 sæt 1.199,00 kr.

1.349 kr.

Fragt ukendt

Nancke Jagtliv

Verney-Carron Vest model Fox Evo - brun XXL

Verney-Carron Vest model Fox Evo - brun XXL

799 kr.

Fri fragt

Vildmarks
Le Cerf Gummistøvle Fox

Le Cerf Gummistøvle Fox

Beskrivelse Fox er en kort gummistøvle i ægte naturgummi med stødabsorberende og skridsikker sål. Med god skaftvidde for letter af- og påtagning.. Støvlen er blød og meget smidige. Le Cerf Hortus støvlen er ikke uden grund en af de mest solgte støvler på markedet og den har vist sig at være særdeles holdbar. Farve, Kaki.

549 kr.

Fragt ukendt

Vaabensmeden

Nordic Fox heat

Nordic Fox heat

Nordik Fox Heat er specielt udviklet til at kalde ræv, der er ud at søge efter en partner i løbet af parringsperioden.. Det er også effektivt under andre sæsoner for ræv, som forsvarer deres territorium. Nogle ræv svar på kaldet, andre kommer lydløst.. Instruktion. Vi bruger 2 forskellige hyletoner. Nr.1 Dæk hullet på lydkammeret med din pegefinger og blæse "trrr" blødt ind i kaldet tre gange (trrr, trrr, trrr), pause i 10 sekunder (trrr, trrr, trrr), pause i 10 sekunder (trrr, trrr, trrr). Gentag denne serie af lyder hver 5-10 minutter for en 30-40 minutters periode. Kald Nr.2 dæk hullet på lydkammeret med din pegefinger og blæse 4 korte, bløde stød af luft i kort rækkefølge,bslut af med en lang strakt lyd i 3 sekunder, hvor du fjerner fingeren fra hullet når du begynder at blæse, og lad lyd fade ud mod slutningen (ju-ju-ju-ju-jullllliiiiii). Pause i 10 sekunder og gentag. Gentag denne serie af lyde hver 5-10 minutter for en 30-40 minutters periode..

229 kr.

Fragt ukendt

Jagt-grej

skydemål multi FOX

skydemål multi FOX

Skyd alle rævene og sæt dem tilbage i klar position med et skud. 49 x 22 x 20 cm

599 kr.

Fri fragt

Michaels Jagt & Fiskeri

Nordik Fox Heat rævekald

Nordik Fox Heat rævekald

Nordik Fox Heat rævekald Nordik Fox Heat er et super rævekald som er specielt udviklet til at lokke ræv til sig i parrings tiden. Den kan også bruges som suppl. til andre ræve kald udenfor parringstiden hvor der er revirhævdende ræve.

240 kr.

Fragt ukendt

Sportshuset

Lokkekald – Ræv – Nordic Fox Heat

Lokkekald – Ræv – Nordic Fox Heat

Lokkekald udviklet til at lokke ræve, der søger mage Lokkekaldet er specielt udviklet til lokkejagt i parringsperioden. Det er også effektivt under andre sæsoner til ræve, der forsvarer deres territorium. Nogle ræve svarer på kaldet – andre kommer lydløst så vær klar ! Instruktioner Vi bruger 2 kaldetoner : Nr. 1 – Dæk hullet på lydkammeret med din pegefinger og blæse “trrr” blødt ind i kaldet tre gange (trrr, trrr, trrr), pause i 10 sekunder (trrr, trrr, trrr), pause i 10 sekunder (trrr, trrr, trrr). Gentag denne serie af lyde hver 5-10 minutter for en 30-40 minutters periode. Nr. 2 – Dæk hullet på lydkammeret med din pegefinger og blæse 4 korte, bløde stød af luft i kort rækkefølge, slut af med en langstrakt lyd i 3 sekunder, hvor du fjerner fingeren fra hullet når du begynder at blæse, og lad lyd fade ud mod slutningen (ju-ju-ju-ju-jullllliiiiii). Pause i 10 sekunder og gentag. Gentag denne serie af lyde hver 5-10 minutter for en 30-40 minutters periode.

249 kr.

Fragt ukendt

Dangate

J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt
Log ind

Bliv gratis medlem