Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Mojo Jagt

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

MOJO Critter 2

MOJO Critter 2

Ny udgave af den berømte MOJO Critter, der tiltrækker dyrets opmærksomhed med stor effekt – og fjerner opmærksomheden fra jægeren. Placér MOJO på jorden i en passende skydeafstand og tænd. Derefter vil lokkeren aktivere med et for-programmeret interval. Den nye udgave er fremstillet i en mere robust kvalitet med 3 foldbare ben, der sikrer en god stabilitet. MOJO Critter virker ved, at den roterer og tiltrækker dyrets opmærksomhed. Ræven eller kragen vil være nysgerrig på at undersøge, om det er et såret dyr, der ligger og spræller på marken. MOJO drives af 4 x AA batterier i en god kvalitet (ikke inkluderet). Mikael Tham’s udtaler: “Vi har afprøvet mange forskellige lokkeprodukter, og denne Mojo Critter én af de mest effektive lokkere på markedet”. Sammen med en Dangate krageugle og et godt lokkekald kan du øge dine jagtmuligheder betydeligt.

549 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

MOJO Krikand

MOJO Krikand

MOJO krikand imiterer perfekt krikandens hurtig vinge bevægelse, der er op til hurtigere end andre svømmefugle. MOJO krikand leveres med en tre-delt monteringspind og har det patenterede MOJO direkte-drev system, der kan køre op til 16 timer på 4 x AA-batterier (købes separat). En sand ande-magnet, der også vil tiltrække andre svømmefugle. De roterende vinger imiterer en and ved landing med den naturtro bag roterende vinge bevægelse, der effektivt fanger trækkende ænders opmærksomhed. Lokke effekten stiger betydeligt, når du sætter et par MOJO lokkeænder med bevægelige vinger op mellem de “almindelige” lokkeænder. Sæt krikanden på den medfølgende opsætningspind, så den er et stykke over vandoverfladen.

705 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

MOJO Wind Duck

MOJO Wind Duck

Smart vinddrevet gråandrik fra MOJO – den ideelle løsning på jagtområder, hvor motoriserede lokkefugle ikke er tilladte. Lokkeandens vinger spinner let i vinden med op til 8 km/t. Lokkeanden har den samme robuste krop og naturtro design som vores MOJO Mallard gråandrik (varenr. 510306). Monteringspind (1,2 meter) medfølger.

399 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

Mojo Lokkedue

Mojo Lokkedue

699 kr.

Fragt ukendt

Jagtuniverset

MOJO Lokkekrage

MOJO Lokkekrage

Effektiv lokkekrage med motoriserede vinger, der imiterer en krage som angriber et skadet byttedyr. Tiltrækker trækkende krager fra lang afstand.

899 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

Mojo Lokkeand - Baby Gråand

Mojo Lokkeand - Baby Gråand

996 kr.

Fragt ukendt

Jagtuniverset

Mojo Wind Gråand

Mojo Wind Gråand

MOJO Wind Gråand - HW7301 Den vind drevne Gråand med roterende vinger er en meget populær lokkefugl fra Mojo Outdoor. Det er den klar billigste lokkefugl med roterende vinger, da den jo er uden motor, og derfor kun fungerer når det blæser. MOJO er banebrydende indenfor dette koncept og er verdens førende inden for lokkefuglene med roterende vinger. Lokkefuglen har en meget vellignende krop, og er med patenteret tværstang og støttepole . Effektiv og klar til at jage. Leveres kun som Gråandrik Mojo Wind Duck er på lager ca 20 august, og alle bestillinger sendes straks herefter

429 kr.

Fri fragt

Jagtkiosken
MOJO Lokkeand – Flyway Feeder

MOJO Lokkeand – Flyway Feeder

Ved hjælp af en specialdesignet vandpumpe er denne MOJO en fuldstændig realistisk gengivelse af en fødesøgende and. Lokkeanden tilfører bevægelse i flokken af almindelige lokkeænder, som er så vigtig for at give lokkerne et naturligt udtryk. Det medfølgede 12 volt batteri monteres nemt i bunden af lokkeanden og medvirker til at stabilitet og balance i lokkeren. Batterioplader medfølger.

1.695 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Flock a Flicker (6 stk)

MOJO Flock a Flicker (6 stk)

Flock a Flicker fra MOJO Outdoors er en spændende nyskabelse af konceptet med roterende vinger, der har revolutioneret lokkejagt på ænder. De små spinner vinger leveres med en specialdesignet timer, så de spinner med et vist interval og tilfører din flok af lokkeænder et ultra realistisk udtryk af ænder på vandet. Sælges i pakke med 6 stk.

1.999 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Mojo Pibeand

Mojo Pibeand

MOJO Pibeand vil vi straks starte med at fortælle slet ikke er en Pibeand, men en Knaand. Vi har dog valgt at sælge den som en Pibeand, da den ligner en pibeand til forveksling med sine hvide undervinger, brune nuancer, og ikke mindst størrelsen. Den er meget livagtigt når den placeres med sine roterende vinger mellem de traditionelle Pibeandelokkere. Sammen med en god flok almindelige lokkere, et godt Pibeandekald, samt en effektiv camouflage, vil Mojo Pibeanden ofte være den afgørende faktor for at Pibeænderne slår på netop dine lokkere. MOJO Pibe anden leveres med en metalholder og den berømte MOJO Direct Drive System, der kan køre i op til 16 timer på 4 AA batterier (batterier medfølger ikke). Note: MOJO Pibeand kan ikke bruges sammen med fjernbetjening

849 kr.

Fri fragt

Jagtkiosken
MOJO Lokkedue model HW2410

MOJO Lokkedue model HW2410

Duejagt bliver en mere og mere populær jagtform uden for sæsonen MOJO lokkedue model HW2410 er rig på detaljer og har spinnende vinger, der på en meget realistisk måde immiterer en ringdue, der skal til at lande. Lokkeduen her er én af de fineste og mest holdbare på markedet. Den leveres nu som standard med magnetiske vinger, der er utroligt nemme at på- og afmontere. MOJO lokkedue model HW2410 leveres komplet med et par bølgede plast vinger, der holdes på plads ved hjælp af magneter, en pulverlakeret 3-delt støttestang med en skarp ende for let indstilling også i hårdt terræn, en AA-batteri holder og instruktionsguide. Bemærk ON / OFF knappen ved halen af ​​lokkeduen. Lokkeduen kan kører op til 16 timer på 4 styk AA batterier (ikke inkluderet). Lokkeeffekten stiger betydeligt, hvis du sætter et par af Mojo’s lokkeduer med bevægelige vinger op mellem de “almindelige” lokkeduer. Størrelse: 27 cm (L) – 54 cm (fra vingespids til vingespids).

709 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Wind Duck

MOJO Wind Duck

Lokkeand til en spændende andejagt Smart vinddrevet gråandrik fra MOJO – den ideelle løsning på jagtområder, hvor motoriserede lokkefugle ikke er tilladte. Lokkeandens vinger spinner let i vinden med op til 8 km/t. Lokkeanden har den samme robuste krop og naturtro design som vores MOJO Mallard gråandrik (varenr. 510306). Monteringspind (1,2 meter) medfølger.

399 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Mojo Lokkefugle Spreder

Mojo Lokkefugle Spreder

Mojo Lokkefugle Spreder Nu er den her Mojo's Lokkefuglespreder, dette er den hurtigste måde at udlægge lokkefugle på. En enkelt jæger kan nemt udlægge et dusin lokkefugle på mindre end et minut. Ikke flere sammenfiltrede liner, og slut med lokkefugle som hænger sammen i vandet. Du sætte blot en lokkefugl i enden af hver stang, 4 på hver rig. Der fastgøres en line til hver rig med et lod i enden. (medfølger ikke) Når du pakker sammen efter endt jagt, samles sprederne blot op og lokkefuglene foldes til side og pakkes let sammen i din lokkefuglesæk. Robust stål med en nonglare pulverlakeret finish.

249 kr.

Fri fragt

Jagtkiosken
MOJO Critter 2

MOJO Critter 2

Dødbringende effektiv til jagt på ræv og krage Ny udgave af den berømte MOJO Critter, der tiltrækker dyrets opmærksomhed med stor effekt – og fjerner opmærksomheden fra jægeren. Placér MOJO på jorden i en passende skydeafstand og tænd. Derefter vil lokkeren aktivere med et for-programmeret interval. Den nye udgave er fremstillet i en mere robust kvalitet med 3 foldbare ben, der sikrer en god stabilitet. MOJO Critter virker ved, at den roterer og tiltrækker dyrets opmærksomhed. Ræven eller kragen vil være nysgerrig på at undersøge, om det er et såret dyr, der ligger og spræller på marken. MOJO drives af 4 x AA batterier i en god kvalitet (ikke inkluderet). Mikael Tham’s udtaler: “Vi har afprøvet mange forskellige lokkeprodukter, og denne Mojo Critter én af de mest effektive lokkere på markedet”. Sammen med en Dangate krageugle og et godt lokkekald kan du øge dine jagtmuligheder betydeligt.

599 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Wind Dove

MOJO Wind Dove

Kvalitets lokkedue fra amerikanske MOJO Outdoors Lokkeduer med vind drevne spinnende vinger er særligt populære i områder, hvor motoriserede lokkefugle ikke er tilladte eller velsete. Vingerne er fremstillet i et let plast materiale, så de drejer rundt selv ved lave vindforhold. Leveres med montage pind.

199 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Gråand Floater

MOJO Gråand Floater

Den MOJO Floater har været en af de mest populære lokkefugle fra MOJO. Den oprindelige model var dog ikke het så stabilt som den burde være, og designet trængte efterhånden til et facelift. MOJO har fuldstændig redesignet floateren fra ende til anden for at gøre den endnu mere realistisk og livagtigt udseende når den kører mellem de andre lokkere. Denne er baseret på en specielt designet flyder, som gør det meget stabilt og praktisk talt helt synkefri. Med denne floater model, kan Lokkefuglen bruges overalt uanset vanddybde, dette gør Floatermodellen til vores mest populære Mojo Lokker. Komplet med genopladeligt batteri oplader. Mallard Drake Floater (HW7101).

1.399 kr.

Fri fragt

Jagtkiosken
Mojo Gråand

Mojo Gråand

MOJO Mallard - HW2107 (Drake) HW2108 (hun) Den MOJO Gråand har været topsællerten af bevægelige lokkefugle på markedet, lige siden den blev vist frem første gang, eftersom den revolutionerede andejagten, og gav jægere i USA et langt større udbytte. Dengang med vinger af aluminium, men de var dog ret støjende. Mojo har re-designet dette produkt med magnetisk tilslutning (ingen fingerskruer) core plast vinger som drejer hurtigere, er mere stille og give længere batterilevetid. Samtidig har man erstattet tværstangen med en roligere, mere brugervenlig version til at producere de mest støjsvage og mest effektive og brugervenlig roterende lokkefugle på markedet - som du kan forvente fra MOJO. Inkluderer 4-ft tværstang, 6-volt batteri, oplader og ladeadapteren. Fås i andrik (HW2107) og and (HW2108).

1.799 kr.

Fri fragt

Jagtkiosken
MOJO – Lokkekrage

MOJO – Lokkekrage

Super effektiv lokkekrage med magnetiske vinger fra MOJO, der på en meget naturtro måde efterligner en krage, der angriber et skadet byttedyr. Lav eventuelt en opstilling med en MOJO krage sammen med vores udstoppede lokkerkrager, og du vil kunne tiltrække krager fra en afstand. Lokkekragen behøver kun 6 x AA batterier i en god kvalitet.

899 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO vind lokkedue

MOJO vind lokkedue

MOJO Wind Dove Denne smarte MOJO lokkedue har spinnende vinger, der giver flokken af lokkeduer et meget naturligt udtryk selv ved lave vindforhold. Lokkeduer med vind drevne spinnende vinger er særligt populære i områder, hvor motoriserede lokkefugle ikke er tilladte eller velsete. Vingerne er fremstillet i et let plast materiale, så der skal ikke meget vind til, før vingerne drejer. Leveres med montage pind.

199 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

MOJO flydende Gråand

MOJO flydende Gråand

Helt nyt design og med et ekstremt holdbart snap-on flydende system, så MOJO ligger stabilt i vandet og er synkefri. MOJO´s flydende lokkeænder frembringer de helt rigtige bevægelser for at bringe nysgerrige – men tøvende ænder ind på skudafstand. De roterende vinger imiterer en and, der strækker sig med de naturligt roterende vingebevægelse. Bevægelsen fanger trækkende ænders opmærksomhed med utrolig stor effekt. Sættet indeholder: Komplet motoriseret lokkeand Genopladeligt batteri 6 volt Lader til 6 volt Flydeponton.

1.399 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO fjernbetjening

MOJO fjernbetjening

Tilbehør til MOJO lokkefugle Du kan nu betjene din MOJO lokkefugl med denne smarte fjernbetjening, der har en rækkevidde på op til 100 meter. Leveres i et sæt med en modtager og en sender, der nemt kan installeres på din MOJO lokkefugl. Instruktion medfølger (engelsk). Bemærk at MOJO Dove (due) og MOJO Teal (krikand) ikke kan betjenes med fjernbetjeningen. Vi anbefaler, at du ikke bruger genopladelige batterier til fjernbetjeningen, da driften ikke er så stabil med denne type batterier.

719 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Mama Jama

MOJO Mama Jama

Realistisk bevægelse på vandet MOJO Mama Jama er en perfekt kombination af en lokkeand med spinnende vinger og de V-formationer svømmende ænder danner på vandet. Trækkende ænder pejler efter disse på vandet, når de søger efter et trygt sted at lande for at hvile eller fouragere. Leveres med 12 volt batteri og oplader.

2.199 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Elite krikand

MOJO Elite krikand

Krikanden er lille, listig og lynhurtig MOJO Elite krikand efterligner perfekt krikandens hurtig vingebevægelse, der er op til 2 x hurtigere end andre svømmefugle. Lokkeanden er fra MOJO´s nye Elite serie og har super flotte detaljer, en blødere plast krop og magnetiske vinger, der sikrer en hurtig og støjsvag rotation. MOJO Elite krikand har fødder i et nyt blødt plastmateriale, og de kan nemt tages af, når lokkeren skal opbevares og transporteres. Som noget helt nyt er lokkeandens mekanik og selve kroppen adskilt – fordelen ved dette er, at den er mere lydsvag og afgiver mindre vibration. Lokkeanden drives af 4 stk AA-batterier (medfølger ikke) i en god kvalitet. Vi anbefaler, at du fjerner batterierne, når enheden ikke er i brug. Batteri levetiden afhænger af flere faktorer, herunder vindforhold og temperatur. Når vingerne mister fart er det tid til at skifte batterier. Der medfølger en 3-delt montagepind. Lokkefuglen er virkelig en andemagnet, der også vil tiltrække andre svømmefugle. De roterende vinger efterligner en krikand ved landing med den naturtro bagroterende vinge bevægelse, der effektivt fanger trækkende ænders opmærksomhed. Lokkeeffekten stiger betydeligt, når du sætter et par MOJO lokkeænder med bevægelige vinger op mellem de “almindelige” lokkeænder. MOJO krikand monteres på den medfølgende opsætningsstok, så den er et stykke over vandoverfladen. Krikanden er den mindste fugl blandt vores svømme- og dykænder. Den har på trods af en vægt på blot 250-400 gram et vingefang på omkring 60 cm. Et vingefang, som den lille svømmeand bedre end nogen anden dansk andefugl forstår at bruge – og det til frygt såvel som glæde for os andejægere. Krikanden er en meget almindelig trækgæst i Danmark og den art af svømmeænder, der næst efter gråanden nedlægges flest af i Danmark. Der nedlægges omkring 70.000 krikænder pr. jagtsæson – og jægerne har med garanti gode jagthistorier, der bliver fortalt mere end én gang.

1.099 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Mojo Troldand Floater

Mojo Troldand Floater

Den MOJO Floater har været en af de mest populære lokkefugle fra MOJO. Den oprindelige model var dog ikke het så stabilt som den burde være, og designet trængte efterhånden til et facelift. MOJO har fuldstændig redesignet floateren fra ende til anden for at gøre den endnu mere realistisk og livagtigt udseende når den kører mellem de andre lokkere. Denne er baseret på en specielt designet flyder, som gør det meget stabilt og praktisk talt helt synkefri. Med denne floater model, kan Lokkefuglen bruges overalt uanset vanddybde, dette gør Floatermodellen til vores mest populære Mojo Lokker. Komplet med genopladeligt batteri samt oplader. Bluebill Floater (Troldand) HW7101.

1.399 kr.

Fri fragt

Jagtkiosken
MOJO Elite Hvinand / Troldand – Floater

MOJO Elite Hvinand / Troldand – Floater

Nyhed fra MOJO® Elite Series Hvinanden er i vinterhalvåret en almindelig gæst i mange danske farvande, og især hannen er meget karakteristisk med sin hvid-sorte fjerdragt. MOJO® Outdoors introducerer den nye flydende hvinand med forbedrede spinner vinger baseret på et nyt koncept, som der er søgt patent på. Lokkeanden har super flotte detaljer, en blødere plast krop og magnetiske vinger, der sikrer en hurtig og støjsvag rotation. Lokkeanden drives af 4 stk AA-batterier (medfølger ikke) i en god kvalitet. Vi anbefaler, at du fjerner batterierne, når enheden ikke er i brug. Batteri levetiden afhænger af flere faktorer, herunder vindforhold og temperatur. Når vingerne mister fart er det tid til at skifte batterier. Tips: Det sort/hvide blink fra lokkeandens vinger imiterer hvinandens vingeslag, når den skal lande eller strækker sine vinger på vandet. Det tiltrækker ænder på overfløj, og de kan spotte deres artsfæller på lang afstand. MOJO hvinand placeres mellem dine almindelige lokkeænder – studier viser, at hvinænderne gerne vil lande tæt på MOJO men inden for flokken af lokkere, så sørg for, at der er landingsplads. Lad MOJO forblive aktiv selvom der ikke er ænder i sigte – hvinænderne spotter den før du kan se dem. Blinkene fra de sort/hvide vinger er mere synlig fra længere afstand end tæt på. Original model brugt til Hvinand / Troldand i Danmark: MOJO® Elite Series™ – Bluebill Floater.

1.499 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Self Timer

MOJO Self Timer

MOJO Self Timer - HW9003 MOJO introducerer et revolutionerende skridt i udviklingen af bevægelse lokkefugle, med den nye MOJO Self Timer (Selvudløser), som er let programmerbar af brugeren med op til 15 forskellige køre cykluser, og stik til standard MOJO ledninger på de fleste MOJO lokkefugle. Nu kan du selv designe din egen on / off cyklus og lade din MOJO " køre nøjagtig som du ønsker det i enhver jagt situation. Kan bruges til både 6 Volts og 12 Volts Mojo Lokkefugle. Note: virker ikke sammen med en MOJO Fjernbetjening.

229 kr.

Fri fragt

Jagtkiosken
MOJO Elite Spidsand

MOJO Elite Spidsand

Nyhed fra MOJO® Elite Series Spidsanden kan kendes på sin slanke og ”spidse” kropsform, som den har fået navn efter. I Danmark ser vi den mest som trækgæst, men der yngler også ca. 25-100 par om året. Her foretrækker den at yngle på kystlokaliteter som strandenge, strandsumpe og små holme særligt i de sydlige dele af landet og langs den jyske vestkyst. MOJO® Outdoors introducerer den nye spidsand med forbedrede spinner vinger baseret på et nyt koncept, som der er søgt patent på. Lokkeanden har super flotte detaljer, en blødere plast krop og magnetiske vinger, der sikrer en hurtig og støjsvag rotation. MOJO spidsand har fødder i et nyt blødt plastmateriale, og de kan nemt tages af, når lokkeren skal opbevares og transporteres. Som noget helt nyt er lokkeandens mekanik og selve kroppen adskilt – fordelen ved dette er, at den er mere lydsvag og afgiver mindre vibration. Lokkeanden drives af 4 stk AA-batterier (medfølger ikke) i en god kvalitet. Vi anbefaler, at du fjerner batterierne, når enheden ikke er i brug. Batteri levetiden afhænger af flere faktorer, herunder vindforhold og temperatur. Når vingerne mister fart er det tid til at skifte batterier. Der medfølger en 3-delt montagepind. Tips: Det mørk/lys blink fra lokkeandens vinger imiterer spidsandens vingeslag, når den skal lande eller strækker sine vinger på vandet. Det er tiltrække ænder på overfløj, og de kan spotte deres artsfæller på lang afstand. MOJO spidsand placeres mellem dine almindelige lokkeænder – studier viser, at spidsænderne gerne vil lande tæt på MOJO men inden for flokken af lokkere, så sørg for, at der er landingsplads. Lad MOJO forblive aktiv selvom der ikke er ænder i sigte – spidsænderne spotter den før du kan se dem. Blinkene fra de mørk/lyse vinger er mere synlig fra længere afstand end tæt på.

1.099 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Rippler

MOJO Rippler

MOJO og Duck Commander – to navne synonymt med succes på andejagten Den amerikanske producent MOJO Outdoors har udviklet en helt ny type lokkeand i et tæt samarbejde med The Duck Commanders. MOJO Rippler laver krusninger og bølger på vandet og giver en ultra realistisk bevægelse til flokken med lokkeænder. Alle bevægelige dele samt batterier er beskyttet i et let aftageligt hus. Lokkeanden drives af 4 x AA batterier i en god kvalitet (medfølger ikke) og kan køre i 4-6 timer.

799 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Elite Hvinand / Troldand

MOJO Elite Hvinand / Troldand

Nyhed fra MOJO® Elite Series Hvinanden er i vinterhalvåret en almindelig gæst i mange danske farvande, og især hannen er meget karakteristisk med sin hvid-sorte fjerdragt. MOJO® Outdoors introducerer den nye hvinand med forbedrede spinner vinger baseret på et nyt koncept, som der er søgt patent på. Lokkeanden har super flotte detaljer, en blødere plast krop og magnetiske vinger, der sikrer en hurtig og støjsvag rotation. MOJO Elite hvinand har fødder i et nyt blødt plastmateriale, og de kan nemt tages af, når lokkeren skal opbevares og transporteres. Som noget helt nyt er lokkeandens mekanik og selve kroppen adskilt – fordelen ved dette er, at den er mere lydsvag og afgiver mindre vibration. Lokkeanden drives af 4 stk AA-batterier (medfølger ikke) i en god kvalitet. Vi anbefaler, at du fjerner batterierne, når enheden ikke er i brug. Batteri levetiden afhænger af flere faktorer, herunder vindforhold og temperatur. Når vingerne mister fart er det tid til at skifte batterier. Der medfølger en 3-delt montagepind. Tips: Det sort/hvide blink fra lokkeandens vinger imiterer hvinandens vingeslag, når den skal lande eller strækker sine vinger på vandet. Det er tiltrække ænder på overfløj, og de kan spotte deres artsfæller på lang afstand. MOJO hvinand placeres mellem dine almindelige lokkeænder – studier viser, at hvinænderne gerne vil lande tæt på MOJO men inden for flokken af lokkere, så sørg for, at der er landingsplads. Lad MOJO forblive aktiv selvom der ikke er ænder i sigte – hvinænderne spotter den før du kan se dem. Blinkene fra de sort/hvide vinger er mere synlig fra længere afstand end tæt på. Original model brugt til Hvinand / Troldand i Danmark: MOJO® Elite Series™ – Diver Bluebill

1.099 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Baby Gråand

MOJO Baby Gråand

Få succes på andejagten MOJO Baby lokkeand har hele effektiviteten fra en MOJO Gråand, men er reduceret i størrelsen (ca ca. 78% størrelse). Lokkeanden leveres med et 6-volt genopladeligt batteri og oplader – kort sagt har du alt hvad du behøver for at gøre din andejagt mere effektiv. Lokkeeffekten stiger betydeligt, hvis du sætter et par MOJO lokkeænder med bevægelige vinger op mellem de “almindelige” lokkeænder. MOJO placeres på den medfølgende opsætningsstok, så den er et stykke over vandoverfladen. De bevægelige vinger vil skabe langt mere opmærksomhed fra trækkende ænder. Baby MOJO har et eksternt opladningsstik, som gør det muligt at oplade batteriet uden demontering af lokkeanden. Den har desuden et batteribeslag, der beskytter batteriet og fjerner eventuel vibrerende støj. MOJO Baby har også et fabriksinstalleret fjernbetjenings receiverstik, som gør det muligt for jægeren at konvertere MOJO til en fjernbetjent enhed på få sekunder. MOJO Baby er blandt de absolut bedste motoriserede lokkefugle på markedet !

999 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Fjernbetjening

MOJO Fjernbetjening

MOJO Remote Control - HW1011 Fjernbetjeningen on / off til din MOJO Lokkefugl. Fjernbetjeningen vil fungere på en afstand af op til 100 meter. Enheden er specielt konstrueret til at fungere mellem 3 og 6 volt og virker derfor fint til MOJO lokkefugle som drives af 6 Volts Batteri. Sættet leveres medstik for hurtig installation i de forskellige MOJO lokkefugle. Sættet inkluderer en sender og en modtager, og instruktioner på engelsk. OBS: MOJO fjernbetjeninger fungerer ikke tilfredsstillende på ikke genopladelige batterier - Brug derfor kun 6-volt genopladelige MOJO batterier for at få en velfungerende fjernbetjent MOJO lokkefugl. OBS: MOJO Dove og MOJO Teal (Krikand)kan ikke styres med fjernbetjening.

499 kr.

Fri fragt

Jagtkiosken
MOJO Voodoo lokkedue

MOJO Voodoo lokkedue

Lokkedue med roterende vinger, der skaber en “blinke” effekt, som gør duerne ekstra nysgerrige. Mojo´s lokkeduer med motoriserede vinger er så effektive, at de er blevet forbudt i flere stater i USA. Så skal du have det fulde udbytte af jagten på trækkende duer, vil denne lokkedue være det helt rigtige valg. Lokkeeffekten stiger betydeligt, hvis du sætter et par af MOJO´s lokkeduer med bevægelige vinger op sammen med de “almindelige” lokkeduer. MOJO’s lokkeduer placeres på den medfølgende opsætningsstok, så de er et stykke over jorden. Lokkeduen har de nye magnetkontakt vinger, som gør det nemmere at transportere og opbevare lokkefuglen. Lokkeduen bruger 4 stk. AA batterier og kan køre op til 18 timer. Se denne video med effekten af lokkefugle fra MOJO: FILM

695 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Mojo Krikand

Mojo Krikand

MOJO Krikand er en meget livagtigt udseende Krikandrik med vinger, der kører op til dobbelt så hurtigt som på de fleste Lokkere med roterende vinger, som findes på markedet i dag. Tag ikke fejl af at dette er en krikand - den er rigtig god til alle slags ænder, amerikanerne kalder den en ren dræbermaskine. MOJO Krikanden leveres med en solid tværstang og den berømte MOJO Direct Drive System, der kan køre i op til 16 timer på 4 AA batterier (batterier medfølger ikke). Note: MOJO Teal Krikand kan ikke bruges sammen med fjernbetjening

799 kr.

Fri fragt

Jagtkiosken
MOJO lokkeand – Swimmer

MOJO lokkeand – Swimmer

Den specialudviklede lokkeand der kan svømme selv i mudret vand. MOJO Swimmer har 2 små jet pumper monteret i kølen, der giver lokkeren fart og frembringer ænders karakteristiske V i vandet. Lokkeanden drives af et 6-volt genopladeligt MOJO batteri (inkluderet) Et fuldt opladet batteriet kører 6 – 8 timer afhængigt af temperatur, vind og strømforhold.

1.695 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Troldand – Floater

MOJO Troldand – Floater

Flydende og synkefri lokkeand med bevægelige vinger og en kropsposition som en and, der strækker sig. MOJO troldand tilfører bevægelse i flokken af lokkeænder, som er så vigtig for at give et naturligt udtryk. Leveres med genopladeligt batteri og oplader. Lokkeanden har magnetiske vinger som er fremstillet i vejrbestandigt PVC materiale.

1.399 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Gråand

MOJO Gråand

MOJO lokkeand i fuld størrelse Lokkeandens roterende vinger immiterer fuldstændigt en and, der er ved at lande med den karakteristiske bagroterende vingebevægelse. Bevægelsen vil fange trækkende ænders opmærksomhed med en utrolig effekt. Vingerne har et nyt design med magnettilslutning (ikke flere fingerskruer). Vingerne er mindre støjende, mere energieffektive og spinner hurtigere. Mojo har ligeledes opgraderet den detaljerede maling. Vandtæt gummi afbryderknap. Lokkeeffekten stiger betydeligt, hvis der sættes et par MOJO lokkeænder med bevægelige vinger op mellem de “almindelige” lokkeænder. MOJO lokkeænder placeres på den medfølgende opsætning stok, så de er et stykke over vandoverfladen. Lokkeanden har et eksternt opladningsstik, så du kan oplade batteriet uden at afmontere lokkeanden. Den har desuden et batteribeslag, der beskytter batteriet og reducerer eventuel vibrerende støj. MOJO Gråand indeholder et fabriksinstalleret fjernbetjent receiver stik, som gør det muligt at konvertere MOJO til en fjernbetjent enhed. Sættet indeholder: Komplet Motoriseret lokkeand Genopladeligt batteri 6 volt Lader til 6 volt Opsætningstok.

1.799 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO SUPER Gråand

MOJO SUPER Gråand

Lokkeand fra MOJO med justerbar vingehastighed De roterende vinger imiterer fuldstændigt en and, der er ved at lande. MOJO SUPER har en indbygget 3-trins omskifter til at variere vingehastigheden. Dette gør lokkeanden til en ren lokkemagnet, der med stor sandsynlighed vil lokke selv forsigtige ænder inden for skudafstand. MOJO lokkeænder er kendt for den meget detaljerede maling. MOJO SUPER gråand leveres med et 6-volt genopladeligt batteri, oplader og alt, hvad du behøver for at gøre din andejagt mere effektiv. Alu vingerne kan klappes ind mod lokkeanden, så den er nem at transportere. Lokkeeffekten stiger betydeligt, hvis du sætter et par MOJO lokkeænder med bevægelige vinger op mellem de “almindelige” lokkeænder. Sæt MOJO på den medfølgende opsætningstok, så de er et stykke over vandoverfladen. MOJO lokkeænder har et eksternt opladningsstik, så du kan oplade batteriet uden at afmontere lokkefuglen. Den har desuden et batteribeslag, der beskytter batteriet og reducerer muligheden for vibrerende støj. Sættet indeholder: Komplet motoriseret MOJO SUPER Gråand Genopladeligt batteri 6 volt Lader til 6 volt Opsætningsstok.

2.189 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Elite Mini Mallard Drake

MOJO Elite Mini Mallard Drake

Nyt patenteret design fra amerikanske MOJO Outdoors Lokkeanden er fra MOJO’s nye Elite serie og har super flotte detaljer, en blødere plast krop og magnetiske vinger, der sikrer en hurtig og støjsvag rotation. MOJO Elite mallard drake har fødder i et nyt blødt plastmateriale, og de kan nemt tages af, når lokkeren skal opbevares og transporteres. Som noget helt nyt er lokkeandens mekanik og selve kroppen adskilt – fordelen ved dette er, at den er mere lydsvag og afgiver mindre vibration. Lokkeanden drives af 4 stk AA-batterier (medfølger ikke) i en god kvalitet. Vi anbefaler, at du fjerner batterierne, når enheden ikke er i brug. Batteri levetiden afhænger af flere faktorer, herunder vindforhold og temperatur. Når vingerne mister fart er det tid til at skifte batterier. Der medfølger en 3-delt montagepind. Lokkefuglen er virkelig en andemagnet, der også vil tiltrække andre svømmefugle. De roterende vinger efterligner en krikand ved landing med den naturtro bagroterende vinge bevægelse, der effektivt fanger trækkende ænders opmærksomhed. Lokkeeffekten stiger betydeligt, når du sætter et par MOJO lokkeænder med bevægelige vinger op mellem de “almindelige” lokkeænder.

1.199 kr.

Fragt ukendt

Dangate

MOJO Floater / Baby MOJO reservedele Kit

MOJO Floater / Baby MOJO reservedele Kit

Baby MOJO / MOJO Floater reservedele Kit - HW5118 Reservedels sæt som passer til Baby Mojo, og Mojo Floater, nu er det ingen katastrofe hvis der biver en vinge eller et ben væk fra din Mojo. Nu kan du få en reservedeles kit til at få din Mojo i gang igen. MOJO reservedele's Kit består af følgende dele: 2 - Vinger, 2 - Fødder, 2 - Fingerskruer og en Fingerskrue Nøgle . Passer til alle Baby MOJO og Floater MOJO lokkefugle.

189 kr.

Fri fragt

Jagtkiosken
MOJO Critter 2

MOJO Critter 2

MOJO Critter 2 virker ved, at den roterer og tiltrækker dyrets opmærksomhed. Ræven eller kragen vil være nysgerrig på at undersøge, om det er et såret dyr, der ligger og spræller på marken.

549 kr.

Fragt ukendt

Prohunt

Baby Mojo And

Baby Mojo And

Hele effektiviteten fra en MOJO Gråand , men i en mindre pakke! Baby MOJO er ca 78% af størrelsen af en alm. strørrelse MOJO gråand og leveres med en 6-volt genopladeligt batteri, oplader, og alt hvad du behøver for at gøre din andejagt mere effektiv. Baby MOJO har en ekstern opladnings stik, som gør det muligt for jægeren at oplade batteriet uden demontering af lokkefuglen. Den har desuden et batteri beslag som holder batteriet sikkert og fjerner muligheden for vibrerende støj. Baby Mojo lokkeren indeholder også en fabrik installeret fjernbetjeningen receiver stik, som gør det muligt for jægeren at konvertere Baby MOJO i en fjernbetjent enhed på få sekunder. Denne "Baby" har det hele og er blandt de absolut bedste motoriserede lokkefugle på markedet! Baby Mojo er på lager ca 20 august, og alle bestillinger sendes straks herefter

999 kr.

Fri fragt

Jagtkiosken
Vinger – MOJO Lokkeand

Vinger – MOJO Lokkeand

MOJO’s nye magnetiske vinger er det ultimate tilbehør til din Baby MOJO lokkeand. MOJO’s magnetiske vinger har slicede bølgede vinger og metal aksel, der er fastgjort med fingerskruen på MOJO. Det har aldrig været hurtigere at montere vingerne – du skal bare skubbe dem på og af.

319 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Cloudy Day Vinger til MOJO Mini lokkeand

Cloudy Day Vinger til MOJO Mini lokkeand

MOJO’s nye magnetiske vinger er det utimate tilbehør til din MOJO Baby eller den nye MOJO Mini lokkeand. MOJO’s magnetiske vinger har slicede bølgede vinger og metal aksel, der er fastgjort med en fingerskrue på MOJO. Det har aldrig været hurtigere at montere vingerne. Med ny magnet montering så de er nemme at sætte på og tage af.

319 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Montage kit til MOJO lokkeand

Montage kit til MOJO lokkeand

MOJO Duck Live Action Kit Med dette smarte montage kit får din MOJO lokkeand den frie bevægelighed til at dreje 360 grader rundt selv ved svage vindforhold. Lokkeanden får således et endnu mere realistisk udtryk af en svævende and, der er på udkik efter et sted at lande. Monteres nemt mellem lokkeanden og den medfølgende montagepind uden brug af værktøj. I denne video fra MOJO Outdoors kan du se, hvordan MOJO Duck Live Action kit anvendes.

199 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Baby Mojo Andrik

Baby Mojo Andrik

Hele effektiviteten fra en MOJO Gråand , men i en mindre pakke! Baby MOJO er ca 78% af størrelsen af en alm. strørrelse MOJO gråand og leveres med en 6-volt genopladeligt batteri, oplader, og alt hvad du behøver for at gøre din andejagt mere effektiv. Baby MOJO har en ekstern opladnings stik, som gør det muligt for jægeren at oplade batteriet uden demontering af lokkefuglen. Den har desuden et batteri beslag som holder batteriet sikkert og fjerner muligheden for vibrerende støj. Baby Mojo lokkeren indeholder også en fabrik installeret fjernbetjeningen receiver stik, som gør det muligt for jægeren at konvertere Baby MOJO i en fjernbetjent enhed på få sekunder. Denne "Baby" har det hele og er blandt de absolut bedste motoriserede lokkefugle på markedet! Baby Mojo er på lager ca 20 august, og alle bestillinger sendes straks herefter

999 kr.

Fri fragt

Jagtkiosken
J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt