Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Rubens Barn

(251)

Rubens Barn og de søde dukker

De søde dukker fra Rubens Barn har alt, der skal tid for at blive dit barns nye gode ven. De er søde og bløde, og så er de ikke fyldt med ftalater og andre kemikalier, som ikke er sjove at lege med.

Der er flere forskellige dukker fra Rubens-barn, og de nye Rubens-barn dukker er lige så flinke og rare, som de tidligere dukker. Alle er lette at kende på deres varme broderede øjne og deres håndsyede mund med det venlige smil.

Hver eneste Rubens-barn dukke har et karakteristisk og varmt ansigtsudtryk. Hverken børn eller voksne kan modstå de søde dukker fra Rubens-barn. Dukkernes kroppe er syede af blød og lækker fleece, så børnene kan putte sig tæt ind til dukken uden at det hverken klør eller kradser. Her kan børnene få venskab, tryghed og trøst.

Hver eneste dukke fra Rubens-barn har deres eget tøjsæt, som barnet skal lære at give dukken på ved hjælp af knapper eller snore. Det er også med til at træne barnets motoriske udvikling. Udover dukkernes eget tøj, kan de også passe de andre dukkers tøj, og når Harry tager pigetøj på, bliver dukken pludselig til en sød lille veninde.

Rubens-barn dukkerne er skabt til alle aldre og børn helt ned til to år, vil han meget glæde af de billige dukker fra Rubens-barn. Når man vælger at købe en Rubens-barn dukke er man helt sikker på, at den kan holde i år. Det svenske firma er berømte for at bruge sunde materialer med en imponerende slidstyrke.

Det sjove navn har dukkerne fået, fordi de er opkaldt efter designerens far, Ruben.

Filter1

Vis