Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Brio Legetøj

(1018)

Alle kender Brio legetøj; trælegetøjet, vi aldrig bliver trætte af. Brio legetøj bliver foræret væk i gaver til utallige barnedåbe og børnefødselsdage. Og hvem har ikke haft en Brio togbane og tilmed elsket den? Togbanen er nok det mest kendte Brio legetøj, og en del samlere køber det faktisk antikt. Men vi må heller ikke glemme al det Brio legetøj, der også fås til de helt små som for eksempel rangler og aktiveringslegetøj. Brio er blandt de helt store firmaer, når vi snakker børnelegetøj. Derfor kan du finde Brio legetøj hos et stort antal forhandlere. Brio er legetøjet, der aldrig bliver umoderne eller kedeligt!

...

Brio

Mange familier har legetøj fra BRIO i husstanden. Det skyldes ikke kun at brandet er populært, men også at kvaliteten af produkterne er så høj, at legetøjet ofte går i arv fra generation til generation. Eftersom BRIO i dag hovedsageligt er kendt for deres legetøj, kan det virke underligt at tænke på, at BRIOs historie starter sidst i 1800-tallet ved en svensk kurvemager.

Sidenhen er sortimentet af varer blevet større og større, år for år, og forretningen har leveret kvalitetsvarer indenfor et hav af forskellige brancher. Ud over produktionen af kurve i starten, har BRIO blandt andet også produceret redskaber til husholdningen, glasvarer og tøj, og i en årgang var det primære produkt barnevogne. I dag sælger og producerer BRIO stadig barnevogne. De er dog mest kendt for deres vellidte legetøj, men også både møbler og autostole er at finde i sortimentet.

BRIOs største udvikling fandt sted i starten af 1900-tallet, hvor firmaet også fik sit nuværende navn, da det blev registreret under navnet Bröderna Ivarsson, Osby, forkortet: BRIO. I 1937 overgik BRIO til at være et aktieselskab, og efter anden verdenskrig voksede koncernen sig til at være den internationale forretning, som vi kender i dag. Lige fra starten har kvalitet og holdbarhed været målsætningen for BRIOs produkter. Det har været grunden til virksomhedens vækst igennem årene, i takt med at mærket blev mere og mere kendt og efterspørgslen dermed steg. Det har resulteret i, at BRIO er blevet et velkendt, elsket og pålideligt mærke, som rigtig mange børn stifter bekendtskab med i deres unge år.

BRIOs mest kendte og populære stykke legetøj er det labyrintformede kuglespil. Dette produkt blev første gang introduceret i 1946, og det er blevet produceret lige siden. Ligeledes er det også det af BRIOs produkter, der er blevet kopieret mest. BRIO har produceret mange lærerige legesager og spil til de yngre. Foruden kuglespillet, vendespil o.l., har de blandt andet også en lære-at-gå-vogn på markedet, som også har været at finde på butikshylderne i mange år. Gåvognen er en del af BRIOs serie til de mindste.

En anden klassiker i BRIOs produktsortiment er den velkendte BRIO togbane i træ. Den solide togbane så første gang dagens lys i 1950’erne, hvor den udkom med et antal skinner, der kunne sættes sammen, broer, lokomotiver og togvogne. Et par år efter kom de første udvidelses-sæt til togbanen, og siden hen er utallige nye ekstra-sæt og udvidelses-muligheder blevet tilføjet produktfamilien.

Filter1

Vis