Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Arbejdstøj

(266954)

Arbejdstøj til mange forskellige formål

Når arbejdet i hus og have kalder, er det rart at kunne tage noget godt arbejdstøj på. Man kan selvfølgelig bare bruge noget gammelt tøj som arbejdstøj, men komforten og slidstyrken er noget bedre i det rigtige arbejdstøj, der passer til opgaven.

Skal du kravle rundt på gulvet eller uden for på jorden, er det rart med arbejdsbukser, der kan holde til det. Du kan for eksempel vælge arbejdsbukser med forstærkninger på knæene. Et par gode arbejdsbukser har en høj slidstyrke og en god pasform.

Skal du arbejde et sted, hvor andre helst skal kunne se dig, for eksempel tæt på trafikken eller på en byggeplads, kan det være en god idé at vælge arbejdstøj med reflekser. Alt kan fås med reflekser: jakker, veste, bukser, overalls, regntøj, huer osv. Og det kan fås i flere farver som gul, orange, rød og i kombinationer med for eksempel blå eller grå.

Noget af det allervigtigste, både for den professionelle håndværker og for gør det selv-folket er gode arbejdshandsker. Det er ikke her, man skal spare på arbejdstøjet, for hænderne og handskerne skal kunne holde til den opgave, man skal udføre. Der er engangshandsker, gummihandsker, stofhandsker og læderhandsker. Det er formålet, der skal afgøre, hvilken handske der er den rigtige.

Skal du arbejde uden for om vinteren, er termotøj en god løsning. Enten som termoundertøj under tøjet eller som det yderste lag i form af termojakker, termobukser eller termokedeldragter. Og her på PriceRunner kan du naturligvis finde de bedste priser på dit nye arbejdstøj.

Filter

Vis