Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

GoPro

(11)

GoPro er mest kendte for deres helt unikke tilgang til ekstremsport. Med et GoPro videokamera er det slut med at gå glip af de vigtige øjeblikke, og selv under de mest ekstreme aktiviteter kan du benytte dit nye GoPro videokamera. På PriceRunner har vi samlet en masse GoPro videokameraer i en overskuelig oversigt, så du har det bedste sortiment at tage udgangspunkt i, inden du gør dit endelige køb.

...

Kameraet til de mest ekstreme aktiviteter

Hvis du er til ekstremsport, actionfyldte ferier eller bare gerne vil dokumentere dine aktive oplevelser, så er GoPro videokameraer noget for dig. Her får du et kompakt kamera, der er designet til at blive brugt af sportsfolk og eventyrer.

GoPro har flere serier, i hvilke der findes Silver og Black udgaver. Silver er mellemudgaven, mens Black har luksusudgaven med fjernbetjening og meget andet.

Et GoPro kamera er naturligvis slagfast og vandtæt, så du kan tage det med ud under alle slags forhold. Uanset om kameraet er tiltænkt husets teenager eller den seriøse og krævende topatlet, findes der en udgave, som passer til både krav og pengepung. Du kan selvfølgelig tilkøbe ekstraudstyr i form af monteringsudstyr til hjelme, cykelstyr og andet samt tasker, billadere og meget mere. Med et GoPro kamera kan du dokumentere og dele dine actionfyldte oplevelser med venner og familie.

Filter1